reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lilijanna no wczoraj przyjechal ten jełop i tak mu nagadałam,ze ani słowem sie nie odezwał,wiedzial ,ze mam racje,a ta jego zonka go tylko podpusciła-głupi babsztyl. Zreszta nie dam skrzywic mego synka, fakt faktem,ze za bardzo mu popuszczalam i sie rozwydrzyl,ale jest szansa na odopowiednia dyscypilne jeszcze, bynajmniej mi sie tak zdaje.:blink:
Szkoda, że taki bystry nie jest przy swojej małpie :no:

reklama
ja chodze do dr czuby w zorach i ja sobie go cenie, zajmuje sie tez leczeniem nieplodnosci przyjmuje od pn do pt od 9-19 chyba, za sadem rejonowem ulica centralna ( na mapach chyba jeszcze tej ulicy nie ma:/ )

oby takie byly, ale tak na prawde to nie wiadomo....
plus jeszcze sie stresuje bo w czwartek zaczela mi sie @ tak myslalam wiec winka troche wypilam a ta moja czyzby @ trwala jeden dzien i byla inna niz zawsze a teraz zrobilam testy i sa krechy a ja sie stresuje ze to winko moglo dzidziusiowi zaszkodzic:-(

LucyF GRATULUJĘ! Spokojnych 9 m-cy :-) Kiedy idziesz do gina? Takie wieści z rana od razu człowiekowi robią miło na sercu :-)

Winem nic się nie stresuj. Agatka też tak zapiła pierwszy test z jedną kreską, a kilka dni potem widziała już dwie, więc Alicja już była w brzuszku podczas balangi. I jak widzisz wszystko z nią w porządku. Na początku ciąży, przez chyba pierwsze 2 tyg jak dobrze pamiętam, dzidzia jeszcze nie ma z nami bezpośredniego połączenia, więc nie martw się na zapas.

To który tydzień obstawiasz? :-)

A ja moje Drogie nareszcie mam wolne. Spałam od 21.30 do 10.00... Szok! :szok: Ale widocznie Alienek tyle potrzebował. Teraz jestem po kawce i chyba zaraz pójdę na zakupy. Jak się odważę wyjść na ten ziąb. A muszę, bo w lodówce niemal przeciąg a M wróci dopiero po 22, więc jestem skazana na wyjście do sklepu.

Dzięki koleżance odkryłam szkołę rodzenia bardzo blisko mojego mieszkania. Mogłabym chodzić od kwietnia. Muszę się tylko zorientować jaki koszt całkowity jest.

Just Ty ostatnio pisałaś, że się zapisałaś. Płacisz za te zajęcia? Ile? Już zaczęłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
She to podziwiam za odwage ze wychodzisz z domu , u mnie -18stopni i normalnie nie mozna oddychac.
a do gina ide w czwartek:) chyba padne na zawal przed wizyta, oczekujac samych zlych wiesci:-(

Do góry