reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aga nie oblizuje sie tylko dziwnie patrzy jak one biegaja na swojej karuzeli :-D

Aga a powiedz mi jak to jest w tych sklepach zoologicznych jak macie parki tzn samce i samiczki z jednego gatunku, czemu trzyma sie je razem w klatkach... ja tego nie rozumie bo przeciez np kosie moga sie rozmnazac jak tylko skonczo okolo 6 tygodni a niektore to ponoc nawet od 4 tygodnia wiec bardzo szybko i potem ludzie maja "gratisy".. w ogole jak ci ktos z klientow przyniesie jakiegos gryzonia to bierzesz? bo ja wlasnie moje male kosie musialam do zoologa oddac bo nikt nie chcial przyjac a one szybko rosna wiec juz nie mialam wyjscia i mam obawy czy czasem na obiad dla wezy nie poszly :-(

Pati nie biorę od ludzi gryzoni dlatego że jak wcześniej pisałam ja mam zwierzątka leczone i ojęsię że te odbierane od klientów mogą moje zarazić.
Poza tym klienci są informowani pisemnie i ustnie że zwierzątka nie podlegają zwrotowi i reklamacji.

reklama
Hihihih Just mi nie chodziło o głośne gratulacje, a o popracie słuszności mojej tezy, że ogólne moczu zrobić jeszcze raz. No bo skoro robiąc posiew szukają tylko bakterii, to skąd mogę mieć pewność, że leki wybiły też czerwone i białe krwinki? Może tylko zwalczyłam infekcję, a leukocyty i erytrocyty są nadal i świadczą o problemach z nerkami? No ale jakby nerki źle działały, to dałoby się wybić bakterie? Och...
Asiu, chyba nie ma co dedukować, tylko tak jak sama piszesz powtórz to badanie :-)

witam się cieplutko!
Aga, po raz kolejny mamy dowód, że kretynów nie brakuje.a złorzeczenie komuś często odwraca się w kierunku osoby, która słowa wypowiada.poza tym, wg mnie małym dzieciom nie powinno się takich zwierzaków kupować, bo z tej wielkiej i silnej miłości właśnie takie efekty wychodzą.nie denerwuj się Kochana
;-)/o ile do Was docierają.

Kochana powiedziałam jej to samo,że może sie to obrucić przeciwko niej aonastwierdziła że sie nie boi bo ona jest "DOBRYM CZŁOWIEKIEM" :szok::szok::szok: i nic się przeciwko niej nie obruci.

Po tych słowach zaśmiałam się jej w twarz...

julitko ma umowe o prace ale w niej jest tylko data rozpoczecia pracy a nie ma daty zakonczenia, ale w referencjach jes napisany okres od kiedy pracowal i to byloby lepsze tylko ze jak pisalam w irlandii nie ma pieczatek, jest to tylko podpisane przez kierownika... mi chodzi glownie o przepisy bo baby sie uparly o swiadectwo pracy a ja wiem ze w przypadku irlandii sie tak nie da i jest jakies postanowienie ministerstwa pracy w tej sprawie ze moga to byc inne dokumenty

Aga to babsko jest jakieś masakryczne... Ja to chyba strzeliłabym jej po pysku
Kaśka dzisiaj, to tylko oni pobiorą wody- na wyniki będziesz musiała poczekać, ale mam nadzieję, że po tym będzie wszystko oki. Mam jedną znajomą, która także to robiła i nic po tym się nie stało... Trzymaj się Kochana

reklama
Ewcia - przyjdzie " kryska na Matyska" Jeszcze jej wystrzelam.
Ewela - ja mam. Najchętniej nie wyciągałabym dubska z wanny bo wydaje mi się że wszyscy to czują.

Do góry