reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Missiiss dobrze przypomniało mi się, że masz dziś urodzinki??
W takim bądź razie
życzę Ci w życiu tylko szczęśliwych

Dni. Niech Ci los przyniesie, o czym

marzysz, o czym śnisz i niech w Twoim
[FONT=&quot]sercu zawsze się nadzieja tli[/FONT]

reklama
Ewcia - przyjdzie " kryska na Matyska" Jeszcze jej wystrzelam.
Ewela - ja mam. Najchętniej nie wyciągałabym dubska z wanny bo wydaje mi się że wszyscy to czują.

No własnie hehe :-D:-D:-D moj D. mi ciagle gada,ze mu cos smierdzi, jesu ,a dzisiaj wizyta u lekarza i myslalam,ze to cos zle jest ze mna i mialam sie go spytac, dobrze ,ze powiedzialas,ze tez masz ;-)

Missiiss dobrze przypomniało mi się, że masz dziś urodzinki??

W takim bądź razie
życzę Ci w życiu tylko szczęśliwych

Dni. Niech Ci los przyniesie, o czym

marzysz, o czym śnisz i niech w Twoim

[FONT=&quot]sercu zawsze się nadzieja tli[/FONT]

Dołączam sie do życzonek.

Missiiss wszystkiego najlepszego.

No własnie hehe :-D:-D:-D moj D. mi ciagle gada,ze mu cos smierdzi, jesu ,a dzisiaj wizyta u lekarza i myslalam,ze to cos zle jest ze mna i mialam sie go spytac, dobrze ,ze powiedzialas,ze tez masz ;-)

Kochana ja się nie rozstaję z wkładkami i nawilżonymi husteczkami do higieny intymnej. Szczególnie przed wizytą kilka husteczek naraz zuzywam bo mi do gabinetu wstyd wejść.

Od mojej bratowej też było czuć a ona jeszcze latem w ciąży była. Fuj....

Dziewczyny, a czy te upławy o nie przyjemnym zapachu to nie przypadkiem jakis grzybek, czy coś w tym rodzaju. Ja się na tym za bardzo nie znam, ale miałam coś takiego jak byłam w ciąży z Amelą, potem jeszcze swędzieć zaczęło i myślałam, że się wścieknę, gina dała mi Pimaffucin dowcipnie, brałam to chyba ze 3 razy podczas ciąży, bo mi wracało.

Dotarłam, przeczytałam, kurcze strach się spać kłaść :-D

Ilonka - cieszę się, że wszystko ok, ale nas przetrzymałaś
mississ - trzeba było brać takiego co nie pali, szkoda tylko, że serducho nie sługa, a
tak w ogóle to wszystkiego najlepszego i oby prezentem urodzinowym to
właśnie rzucenie tych fajek było
maruszka - zasnęłaś nad suwaczkami???
Pati - ślicznego masz tego kociambra i jak ładnie mu w zielono/białym
EwelinaK26 - i jak tam kołotało się w główce?
agulaaa - witamy i światełko dla Twojego malca
[*], a za malucha w brzuszku
trzymamy kciuki
ewcia - ciesze się z pisemka i mam nadzieję, że barany poniosą konsekwencje i
zmusi ich to do myślenia następnym razem
mamaAmelusi - może lepiej jak samo przyjdzie
LucyF - miłego dnia w pracy, oby szybko przeleciało
Karolcia, She - światełka dla Waszych Aniołków, one czuwają nad Wami
[*]
[*]
Just - wiesz ja też tak miałam, chwilowo mi przeszło, i musiałam organizm chociaż
cukierkami oszukiwać, bo jak przyszedł taki moment w pociągu to ja
musiałam teraz-juz-natychmiast coś do buzi włożyć, bo inaczej pawik i było
po śniadanku, polecam nimm2
Aga - ta baba to... to... to... nawet nazwać tego nie potrafię
Kasiu trzymam kciuki mocno, tak strasznie mocno by wszystko było jak być powinno

Nadrobiłam, tyle o ile po odpowiadałam, bo normalnie produkcja zmasowana

missi wszystkiego najlepszego

dziewczyny ale sie wnerwilam, przez ponad rok probujemy pozalatwiac sami papiery z irlandii potwierdzajace staz pracy adam, opłacane skladki itd bo c...py z urzedu pracy powiedzieli ze oni nic nie załatwiaja a znalazłam przepisy ktore mowia ze to wszystko zalatwia sie przez urzedy pracy oraz ZUS. idiotka nie chce sie uczyc angielskiego a my sie natworzylismy pism, zero odpowiedzi bo na to sa specjalne wnioski. wczesniej tego nie znalazłam teraz przez przypadek mi sie udalo bo tak to jest zakopane na stronach ze nic nie da sie wyszukac.... znowu haja bedzie i w zusie i w urzedzie pracy bo moj mogl miec zasilek ale oni w stecz nie wydaja a sami zawalili sprawe... kurde co za kraj

lili hihi kociamber tak na niego na poczatku wołali a ja na niego wolam klakier, choc teraz mysle ze "puszek" mu bardziej pasuje bo wyglada jak ze shrecka

dobra musze dolac tuszu do drukarki bo tyle nadrukowalam ze mi sie skonczyl... ale to pozniej bo obiad trzeba robic wrr papa

Dziewczyny, a czy te upławy o nie przyjemnym zapachu to nie przypadkiem jakis grzybek, czy coś w tym rodzaju. Ja się na tym za bardzo nie znam, ale miałam coś takiego jak byłam w ciąży z Amelą, potem jeszcze swędzieć zaczęło i myślałam, że się wścieknę, gina dała mi Pimaffucin dowcipnie, brałam to chyba ze 3 razy podczas ciąży, bo mi wracało.

Tylko skąd się bierze taki grzybek. Przecież ja jużjak żaba wyglądam taką mam skórę od wody odmoknietą bo długo się moczę w wannie.
Przecież dbam o higienę.:-:)-(

reklama

Niewiem, mnie w sumie nic nie swedzi,ani nie piecze. Zobaczymy co mi dzisiaj lekarz powie,jak tam wglad zrobi :baffled:

Do góry