Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
witam
kasiu trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte, ciagle o tobie mysle... wierze ze wyniki beda dobre, ze tak jak w niektorych przypadkach okaze sie ze wszystko jest ok
dziewczyny tak z innej beczki chcecie zobaczyc ruda sowe?? taka prawdziwa? mam fotki
Aga ta baba chyba nie wie jak sie zwierzetami zajmowac, pewnie je miala w jakims zimnym pomieszczeniu i swinka zdechla albo zwyczajnie sobie po domu biegala i dziecko ja przygniotlo jak to sie czesto zdarza, ja przy koszatniczkach musze uwazac jak nie wiem bo mi wlaza na plecy jak sie tylko schyle a wiem ze to jest moment zrobic krok do tylu i z kosza bedzie miazga albo zostnie bez ogona... jeszcze ten moj klakier tez swoje moze zrobic tym bardziej ze przy klatce czesto go zlapie na lapaniu ogonkow kosi ale zawsze go wygonie i przy nim kosi nie puszczam bo nie wiem kto by wygral bitwe... one go nienawidza ale on ma zeby wieksze i pazurki wiec nie ryzykujechoc widzialam filmiki gdzie kot ucieka przed kosiami
Dokładnie, myślę że to mniejsze dziecko musiało "przytulić" do siebie świnkę.
Najgorsze jest to że ja nie założyłam takiego sklepu żeby zarabiać szczególnie na dzieciach tylko dlatego że razem z moim P uwielbiamy zwierzątka a jak na razie mamy zbyt małe mieszkanie żeby mieć takie zwierzątka jakie chcemy wiec mamy je w sklepie.
Już nieraz płakałam gdy się dowiedziałam że ktoś kupił moją ulubioną papuzkę albo fretkę czy szynszyla.
A propos strachliwych kotów. Ja mam zdjęcie jak mój kot ucieka przed szynszylem, tak to jakoś bywa że większy ucieka przed mniejszym. Przed moim kotem natomiast ucieka mój 35 kg. pies.