reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati ja właśnie na BB dzielę f-ry mojego podatnika na koszty i zakupy towarów. I to datami ;-)

A do tego Quido przynosi mi piłeczkę i muszę mu rzucać, bo nie mam serca odmówić mu zabawy...

No nie składa się do pracy, nie składa :cool2:

dziewczyny, a mogę tak z innej beczki?wiecie od ostatniej owul prawie codziennie mam bóle podbrzusza i takie jakby ciągnięcie i bóle krzyża.2 dni@ to byla masakra jakaś,łaziłam jak pobita i dalej mnie trzyma, chociaż w mniejszym natężeniu.miałam niby USG w poprzednim miesiącu, ale już zaczynam się też zastanawiać, czy jest możliwe, że jakieś powikłania dopiero teraz się ujawniają...dawno problemów nie miałam i znalazłam sobie kolejny.
Pati, może jak bym zaczęła już oszczedzac...:p

A propo zakupów mój M powiedział ,że mi sie spodnie niektóre powyciągały i postanowiłam ,że za pierwszą wypłate kupie jakieś wyczesane spodnie i zaraz idę na allegro , mój szef jest tak w porządku ,że powiedział ,że za okres próby od 2 do 15 stycznia zaokrągla do pełnego miesiąca i dostane pełną wypłatą jak za miesiąc 15stego czyli już w piątek:-):tak:
Julitka a masz jeszcze @ czy już po?ło bosz znowu źle przeczytałam czyli jesteś po owu a ile dni temu miałaś owu?

Kobietka no to fajny szef Ci się trafił :-)

Pati owszem. Ale jak tych dokumentów do posegregowania jest ok. 500 to się odechciewa... No a potem trzeba je jeszcze zaksięgować! Wyciąg bankowy też leży i czeka na zaksięgowanie... Ech...

albo często mówią ,że lepiej teraz niżby miało być chore czy coś,

Tak do mnie mówiła laska z 4 miesięcznym dzieckiem -"lepiej w 11tc niż jak się urodzi" -na co ja jej że "lepiej w 4 miesiącu niż jam ma 2 lata".... zrozumiała że nie chcę z nią o tym gadać... ja i tak najlepiej wspominam tych którzy po prostu przytulili i czekali czy chcę się wygadać a wtedy słuchali -a nie narzucali się ze swoimi mądrościami

zmuscie mnie jakos sila zebym sobie poszla ;/

nierealne.....

Julitka
a może się wszystko układa.... wraca do normy...

Ostatnia edycja:
dobra zmykam sie uczyc... musze zapamietac strona 7677 bo pewnie napiszecie duzo a ilonka sie jeszcze nie odezwala.... udusze ja chyba

Ja teraz mam do 15 umowe taką jak to powiedział przysposobiającą, a 15 dostane umowe na czas określony na rok :tak:
w prawach pracy jest napisane ,że niepełny miesiąc pracy zaokrągla się do pełnego miesiąca pracy.

reklama
Do góry