reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczynki!
Przepraszam, że tutaj,
ale
potrzebuję Waszej pomocy...

Czy któraś z Was jest może księgową
i mogłabym z nią pogadać na temat rodzaju
rozliczania firmy z fiskusem?
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mój P. pojechał sobie na mecz a ja siedzę w domu, bo w taką pogodę wyjść to chyba kara jakaś ;-)
Tak więc mam 2h i piję kawkę sobie.

VJolka niestety nie pomogę Ci

Agata 'Avatar' obejrzałam jeszcze w zeszłym roku :-)

Pozdrawiam wszystkich

ja siedzę w domu, bo w taką pogodę wyjść to chyba kara jakaś ;-)

A widzisz...
Nie dla wszystkich kara..
Mój młody, jak koleżanka przyszła zapytać, czy wyjdzie na dwór,
to myślałam, że oszaleje ze szczęścia
A teraz bawią się w najlepsze w tym śniegu
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

VJolka niestety nie pomogę Ci
VJolka ja również niestety nie mogę pomóc
Dziękuję dziewczynki za dobre chęci...
;-)

A widzisz...
Nie dla wszystkich kara..
Mój młody, jak koleżanka przyszła zapytać, czy wyjdzie na dwór,
to myślałam, że oszaleje ze szczęścia
A teraz bawią się w najlepsze w tym śniegu
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No dla dziecka to zawsze frajda będzie, mi w sumie tak śnieg nie przeszkadza jak ten wiatr. A na nartach czy snowboardzie to ja też nie jeżdżę.

reklama
No dla dziecka to zawsze frajda będzie, mi w sumie tak śnieg nie przeszkadza jak ten wiatr. A na nartach czy snowboardzie to ja też nie jeżdżę.
Mnie też wołami w taką pogodę by nie wyciągnął...
Dobrze, że przyszła po Kacpra Oliwka...
Chociaż i tak wybierałam sie z nim na powietrze...
choćby na 20 minut
czego się nie robi dla brzdąca

Do góry