reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzięki Julitka, już się wystraszyłam, ale jest go strasznie dużo, tak mokro to miałam tylko w ciąży z Amelką, mój mąż się za to cieszy, głupi

A łyżeczkowanie miałam 3 tyg i 3 dni temu jak na suwaczku

Ostatnia edycja:
reklama
pisala na wiesciach od ciezarowek, ze ma slaby progesteron i byla u lekarza i dzidzia rosnie i bije serduszko :-) wiec jest dobrze luteina pomorze i ilonka do nas zajrzy pewnie niedlugo jak odetchnie ze stresow :-)

No niby M uważał, ale przecież w tych wyciekach też są żołnierzyki...No a dzień cyklu to nie wiem jak się liczy, czy od daty łyżeczkowania?Dla ścisłości on się cieszy, że tak mokro, bo o ciąży to nie chce słyszeć,dziś nawet mi powiedział, żebym się zaspiralowała, a wczoraj to jeszcze chciał. I znów się rozwyłam, bo ja chcę...

Ostatnia edycja:
tak cykl liczy sie od dnia zabiegu wiec jestes w 24 dc jak dobrze licze wiec powinno byc sucho jesli mialabys @ w terminie czyli 4 tygodnie po zabiegu minimum.... zrob test za tydzien lub dwa jesli @ nie przyjdzie albo lepiej idz na betahcg i powtorz po dwoch dniach bo po poronieniu beta sie utrzymuje jakis czas wiec jak zrobisz dwa razy to bedziesz widziala czy rosnie czy spada, jak spada to znaczy ze jeszcze twoj organizm nie doszedl do konca do siebie bo hormony szaleja...

eh gdzie ta aga...

No niby M uważał, ale przecież w tych wyciekach też są żołnierzyki...No a dzień cyklu to nie wiem jak się liczy, czy od daty łyżeczkowania?Dla ścisłości on się cieszy, że tak mokro, bo o ciąży to nie chce słyszeć,dziś nawet mi powiedział, że się zaspiraluje, a wczoraj to jeszcze chciał. I znów się rozwyłam, bo ja chcę...
tak, w zasadzie od daty łyżeczkowania, tak mi mówiła położna.tylko że kurczę nie wiadomo jak długi będziesz miała ten pierwszy cykl...Kochana, ale skoro nie chce, to nie do ko}ca royumiem cyemu Twoj M sie cieszy...bo jesli ten sluz to jednak cos...

dziewczyny ratujcie, cos mi sie z klawiat pomieszalo, bo z mam tu gdzie y i odwrotnie!!!!help.ok już-jednak faceci są czasem przydatni;)

ale wiecie co, jednak to mierzenie temp, to super metoda.od razu widzę kiedy owulka i że małpa się zbliża, chociaż przed 1szą @ to się nie kleiło nic

Ostatnia edycja:
reklama
kliknij na pasek gdzie masz start lewym przyciskiem wybierz pasek jezykow i tam zmien polski, bo sa dwa rodzaje jeden to gdzie klawiatura jest taka jak w maszynie do pisania a drugi to normalna klawiatura, sprobuj kilka razy

Do góry