reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

widze ze nie tylko ja zdycham... mi najbardziej przeszkadza zapchany nos nienawidze oddychac buzia i laduje w siebie kropelki :baffled: i glupi kaszel ale nie taka tragedia...

moj maz kupil garniaka na wesele nasze :-)

a co do mojej @ to ja dopiero 13 stycznia minie 2 miesiace a ja nie chce tak dlugo czekac :no: bo jak mi ginek powiedzial ze pierwsza @ jest najwazniejsza bo wtedy resztki jeszcze te co z lyzeczkowania nie zostaly usuniete sie oczyszcza i ewentualnie mohge sie starac tak mi ginek powiedzial i ja mamczekac 3 miesiace ??:szok::szok: nie masakra jakas jak nie przyjdzie za tydzien bo tak po tabletach ma przyjsc to biore jeszcze te inne tabsy co mi gin przepisal jak nie przyleznie po dupha... i oby przyszla ... bo chcialabym od lutego zaczac sie starac... tzn juz od stycznia ale niech ta malpa w koncu przyjdzie

reklama
Gorzej niż dzieci i my chcemy być mamusiami,ech:)
cholinex jem od wczoraj i juz punktowo mnie nei boli,tylko cale takie podrażnione jakieś.
a dobry sposob na pozbycie sie bolu gardla to wodka przeplukac. oststnio pielegniarka mi taki sposob sprzedala. ja jej mowie ze nie lubie wodki a ona na to zeby nie polykac tylko po przeplukaniu wypluc i pomoglo:tak: i od teraz jak mnie tylko cos tak bierze to robie plukanke z wodki. ale marnotrastwo;-)

kasikz az zazdroszcze... ze po 5 dniach , zobaczymy po ilu mi przyjdzie .... zastanawiam sie czy w ogole czekac po duphastnie jz ciagle na nia czy brac te tabsy co mi przepisal jak nie przyjdzie po dupha...

czyli w sumie to 7tygodni minelo tak? ale jak juz prochy poszly tzn ze bedzie ok. a skoro Kasikz dostala jeszcze pozneij to najwyrazniej to normalne.mi coprawda gin mowila o 6tyg i tak bylo.no ale kazda z nas jest inna

ja mialam nieregularne i teraz tez sie balam. a wiem z epo lutce na wywolanie mialam piena owulke z czego antos wyszedl i mam nadzieje z epo duphastonie tez bedzie sliczna tylko oby nie w 62 dc bo tak ostatnio mialam :baffled:

reklama
Witam ,ja tylko na chwilkę

Gorzej niż dzieci i my chcemy być mamusiami,ech:)
cholinex jem od wczoraj i juz punktowo mnie nei boli,tylko cale takie podrażnione jakieś.

Pewnie gardło masz wysuszone już cholinexem wiec musisz kupić co co nawilża gardło a sa takie tabletki albo spraye.

Wszystkim życzę szczęśliwego Nowego Roku, starającym zafasolkowania, ciężarówką lekkiego porodu i zdrowej dzidzi i oczywiście dużo zdrowia dla każdego.
:-)

Do góry