missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ola ja sie pytalam mojegoginka czy nie warto byloby zrobic jakis hormonow on moiwil np ze mi przy przedwczesnym porodzie to nie jest potrzbne...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę że wyszedł ci zespół fosfolipidowy? Musisz koniecznie udać sie do jakiegoś dobrego lekarza, któru jako jakoś to wszystko poukłada w całośćWitam dziewczynyJa już po pracy dziś był nawet spokój, ale niestety jutro mam noc- tzw noc świrów wiec będziemy pewnie całe 12 h. w karetce, bo cuda się w sylwestrową noc zdarzają a do tego jest pełnia, a wtedy zawsze jest jazda zresztą miałam sen że godz 00-00 spędzę w szpitalu psychiatrycznym z pacjentem.
Dostałam już wyniki pierwszych badań oto wyniki:
Acth (hormon adrenokortykokotropowy) 83 ,06 pg/mL - norma do 57.80
prolaktyna 23,72 norma do 22
progesteron 1,01
Tsh 5,660 (leczę sie znów na niedoczynnośc)
glukoza 80 mg po obciążeniu 123
czas koalinowo kefalinowy 34,2 norma do 42
przeciwciała anty kardiolipinowe igG 1.86 wynik ujemny
przeciwciała anty kardiolipinowe igM 39,7 wynik dodatni norma<=12
czekam na cytomegalię, chalmydylię i andriostendion.
Nie wiem co już mam myśleć: ( i nie mam pojęcia do jakiego lekarza się przejść zeby zrobił porządek z tym burdelem w hormonach.przekazują mnie jeden drugiemu i zero efektów.
Pozdrawiam serdecznie i całuję gorąco.;-)
cappucino - witam cię u nas. Zobaczysz razem jest raźniej.
Widzę że wyszedł ci zespół fosfolipidowy? Musisz koniecznie udać sie do jakiegoś dobrego lekarza, któru jako jakoś to wszystko poukłada w całość
Dziewczyny odnośnie tych badań i wymazów wydaje mi sie że nie ma co przesadzać, bo wszystkich i tak nie jest się w stanie zrobić. Dlatego jednak dobrze jest mieć lekarza który umie dobrze to wszystko poukładać, zlećić właściwe badania dla danej osoby i danego przypadku Nie wszystkim potrzebne są takie same i wszystkie badania. NIe dajmy się zwariować.
ola ja sie pytalam mojegoginka czy nie warto byloby zrobic jakis hormonow on moiwil np ze mi przy przedwczesnym porodzie to nie jest potrzbne...
wlasnie najtrudniej tego lekarza znalezc ja u dwoch bylam i dwaj maja calkiem rozne teoriei mam zlecone od jednego na takie i od drugiego na inne -bezsensu ciekawe ktory mial racje