reklama
Ja nie oczekuje wspolczucia tylko mam potzrebe rozmawiania o tym,wspominania,cieszenia sie ze bylo mi dane tyle przezyc, napinanie sie brzusia jak dwie naraz szalec zaczynaly.te pierwsze ruchy ktore tak krotko moglam czuc. a nei chce gadac do siebie.chodzi o zwykle wysluchanie.nie omijanie tematu,
co do tego filmiku z pieskiem nei mialam odwagi obejrzec,za bardzo przezywam takei rzeczy,co do psow rasowych i schronisk zgadzam sie z she w 100%,ja mam znajde z lasu
wilczur tyle ze ogon w rogal i uczy czesto leza.a jakbyl maly to uszy gogantyczne mial
i hodowle pchel
co do tego filmiku z pieskiem nei mialam odwagi obejrzec,za bardzo przezywam takei rzeczy,co do psow rasowych i schronisk zgadzam sie z she w 100%,ja mam znajde z lasu
Przeczytałam w telegraficznym skrócie... poryczałam się -nie mam słów...
Tak bardzo wierzyłam że teraz brak mi tchu... tak bardzo się modliłam...
Będę pisała do Karoli322 albo postaram się być raz na jakiś czas...
Nie martwcie się o mnie -brak wieści to dobre wieści w moim przypadku bo gdyby się coś działo -to przecież mam Was a dopiero później resztę świata...
Dziś byłam po wyniki krwi (wszystko ok) spotkałam dziewczynę z którą w lutym w 6tc leżałam w szpitalu -ona wtedy była w 20tc... była po 4 poronieniach -wtedy nie rozumiałam jej uśmiechu na ustach i sytuacji... dziś była z synkiem, powiedziałam jej ze straciłam maleństwo ale ze teraz czekam i wierzę... powiedziała ze do porodu nie wyszła ze szpitala -leżała plackiem i wstawała tylko do wc... pomyślałam ze napiszę Wam o niej... o jej walce... ale teraz to nie ma znaczenia....
Tak bardzo wierzyłam że teraz brak mi tchu... tak bardzo się modliłam...
Będę pisała do Karoli322 albo postaram się być raz na jakiś czas...
Nie martwcie się o mnie -brak wieści to dobre wieści w moim przypadku bo gdyby się coś działo -to przecież mam Was a dopiero później resztę świata...
Dziś byłam po wyniki krwi (wszystko ok) spotkałam dziewczynę z którą w lutym w 6tc leżałam w szpitalu -ona wtedy była w 20tc... była po 4 poronieniach -wtedy nie rozumiałam jej uśmiechu na ustach i sytuacji... dziś była z synkiem, powiedziałam jej ze straciłam maleństwo ale ze teraz czekam i wierzę... powiedziała ze do porodu nie wyszła ze szpitala -leżała plackiem i wstawała tylko do wc... pomyślałam ze napiszę Wam o niej... o jej walce... ale teraz to nie ma znaczenia....
mamaAmelusi
Aktywna w BB
A propos tego rozmawiania. To tak chyba różnie jest, ja mimo tego, że mam dobry kontakt z moja mamą, to jakoś w tej kwestii nie mogłam się z nią dogadać, ani pogadać, a wrażenie że nie rozumie nas nikt kto tego nie przeżył jest chyba nieuniknione. Sama tak mam. Mojej mamie się wydawało i chyba nadal wydaje, że tak mała ciąża to mała strata, a ja czułam się rozsypana na maluteńkie kawałeczki.Wiem, że mnie kocha, ale nie wie co ma powiedzieć. Mój maż przez 4 dni się do mnie nie odzywał, w końcu po ogromnej awanturze wykrzyczałam mu cały swój żal, to jak sie czułam, a potem wylismy oboje. Musiałam się jakoś pozbierać do kupy, bo jak wytłumaczyć dwulatce co się dzieje kiedy pyta ''mamusiu lacemu płakas'' i ja wtedy w ryk jeszcze bardziej. W święta nikt o tym nie mówił, i dobrze dla mnie, miałam pełny dom ludzi i masę zajęć więc nie myślałam.
Bardzo zabolały mnie tylko słowa teściowej "nie ty pierwszy i nie ostatni" kiedy mój maż wykrzyczał jej, że jest zły na cały świat , bo nigdy nie zobaczy tego dziecka, ono nigdy nie doprowadzi go do szewszkiej pasji i takie tam. Pewnie miała rację, ale myśle, że nie to chciał usłyszeć. Nie wiedziała co ma mu powiedzieć.
Bardzo zabolały mnie tylko słowa teściowej "nie ty pierwszy i nie ostatni" kiedy mój maż wykrzyczał jej, że jest zły na cały świat , bo nigdy nie zobaczy tego dziecka, ono nigdy nie doprowadzi go do szewszkiej pasji i takie tam. Pewnie miała rację, ale myśle, że nie to chciał usłyszeć. Nie wiedziała co ma mu powiedzieć.
Ostatnia edycja:
Agatka dobrze ze wszystko ok,bo my tu juz sie zamartwialysmy. Missiiss dziewczyny maja racje z tym workiem
spokojnei suknie zdazysz. Ewela ja tez czekam na romantyczne oswiadczyny... pirscionek razem kupilismy bo rodz glowe nam suszyla.a ja powiedzialam mojemu ze caly czas czekam na oswiadczyny.wlozylam go bo M powiedzial ze moglabym zalozyc
i nosze przez siebie wybrany,ale marze o romantycznych oswiadczynach wciaz,i on o tym wie
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Juz dzisiaj Wam życzę...
✬⋰ Z Okazji
(.•´`*.✬⋰ Nowego
*.*✬⋰´¨) Roku
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.
Życze Wam zabawy do białego rana,
najlepszych piosenek,
pysznego szampana...
Choc niebęde z Wami w "Noworoczną Noc"
pamiętajcie proszę o mnie,
przez następny rok !!!
.....Szcześliwego Nowego.... :-):-):-):-)
✬⋰ Z Okazji
(.•´`*.✬⋰ Nowego
*.*✬⋰´¨) Roku
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
......./****\........../ ****\.
Życze Wam zabawy do białego rana,
najlepszych piosenek,
pysznego szampana...
Choc niebęde z Wami w "Noworoczną Noc"
pamiętajcie proszę o mnie,
przez następny rok !!!
.....Szcześliwego Nowego.... :-):-):-):-)
reklama
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Co za g***ny dzień. Zamówiliśmy w poniedziałek u szklarza lustra na drzwiczki do wc. Miały być frezowane. Tak się na nie cieszyłam. M dziś odebrał. Ani śladu po frezowaniu. Zwykła tafla szkła. Tyle, że w ładnym kolorze. Chce mi się płakać jak na nie patrzę. Jestem taka rozżalona, że nie pozwoliłam ich zamontować. I wkurza mnie, że M je odebrał, mimo że widział, że zrobili inaczej niż chciałam. Bo takie też mu się podobają. No kurcze... A gdzie miejsce na moje zdanie???