reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny ja wam moge powiedziec z autopsji jak u mnie bylo. przyjeli mnie, zrobili wymaz z pochwy i posiew z szyjki. w tym samym dniu byl wynik wymazu z pochwy i dali mi gynaligin na noc, na drugi dzien byl wynik posiewu z szyjki - ktory byl jalowy. poniewaz z szyjki byl jalowy, mimo bakterii w pochwie , rzucili mnie na stol ...

a mi mowili ze posiew z pochwy to 10dni bo sie musza wyhodowac,
Karola crp to z krwi,pobrali Ci krew?

reklama
Nie krwi nie. Dziewczynki napisze wam co mam na opisie z usg bo cos moge przekrecic
.szyjka macice dlugosci 42mm , ujscie wewnetrzne szer. 14mm , pecherz płodowy wpukla sie do kanału szyjki na głebokosc 22mm.
jak któras z was cos rozumie to prosze o wyjasnienie

karola ja neistety nie jestem znawczynia wiec nei bede Ci meiszac. daaa z tym meldowaneim masz racje ,dobry pomysl.
kasiu nei obwiniaj sie,skad moglas wiedziec?to dobrze ze o niej myslalas i napisalas,a ze tak wyszlo niestety tego nei zmeinimy,musimy miec nadzieje i wierzyc ze bedzie z nia wszystko ok,bo teraz to jest najwazniejsze.

Karola a te 42 mm to ta czesc kompletnie zamknieta ? bo jak pecherz sie wpukla w to 42 mm, to szyjke masz 2 cm zamknieta.

ja mialam szyjke 35 mm, z czego 15 mm rozwarte, wiec tak naprawde zamknietej mialam 20 mm.

mam nadzieje, ze nie nakrecilam i jasno to brzmi :baffled:

Dziewczynki zmykam spac...
Ewela dzieki za troske...bacznie obserwuje co mi tam ''wylatuje''.Dalej mam sluz taki mleczny i czasem zabarwiony lekko krwia,ale sa tego znikome ilosci...
Nic mnie nie boli,za to mala robi w brzuchu imprezy jak zwykle o tej porze:-)

Buziaki kochane.Do jutra

ja sie nie znam ale mnie ten opis przerza moze dlatego ze jak slysze pecherz plodowy wpukla sie... to mnei ciarki przechodza :baffled::no:
ja wiem ze jej ufasz ale ja chyba wolalabym sie na ten czas do szwu pokazac w szpitalu i tam leczyc infekcje czy co tam eby byc pod stala kontrola jesli mowisz ze ona pracuje w tym szpitalu

wiecie co tak mysle ze np mojego priv doktora przy moim porodzie nie bylo i w ogole nie lezalam na ego salach i w sumie ja nie zrezygnuje z niego bo w sumie moze gyby sie mna zajal to moze bylo by inaczej ... teraz napewno bede do niego chodzic bo wiem ze nie bedzie ignorowal mich boli czy jakis chisterii bo bedzie wiedzial dokladnie co bylo ostatnio... ale bede chodzila do trzech juz mam wybranych i juz zaczynam wizyty nich a co do szpitala to u mnie tylko wro... napewno nie opole choc mam 150 metrow do szpitala bo jest napprzeciwko mojego bloku

daa masz racje z tymi meldunkami , a ja mam inny pom ysl. na marcowkach mamy zamkniete forum tylko dla nas i tam dalysmy sobie nr tel swoich, konta do naszych klas zeby kazda miala do nas kontakt i w razie co pisala do kogos. moze warto by takie cos zalozyc?? grupe zamknieta taka?? chyba ze sie boicie czegos ale ja mysle ze to nienajgorszy pomysl....

ola ja tez juz bym strasznie chcialabc w ciazy... juz sobie tak mysle ze naprawialabym wszystkie bledy jakie popelnialam w tej i napewno nic bym nie zignorowala... a co do wiary tez wlasnie powiem ci ze mi sie kloca te sprawy raz watpie raz wiem ze musi cos byc ... ale to tak w kolko choc powiem ci ze latwiej mi bylo wierzyc mocno jak wczesniej ale i latwiej mi bylo miec pretensje do boga o to co sie stalo... ehh dziwne to , ...chyba wszystkiego sie dowiemy jak bedziemy tam na gorze....

Cos tam lekarka pomruczala,ze moge miec lekkie plamienia po tym jej ''badaniu''.Na poczatku sie wystraszylam,ale jeszcze podczytalam w necie i na forum grudniowek i opisane sa podobne ''objawy'' tzn.ze to czop.
Moze w koncu cos sie zacznie dziac...

reklama
Missiiss z tymi tel ,nasza klasa to moim zdaniem dobry pomysl,nie wiem co inen na to? z wiara to aj chyba jednak wierze bardziej niz przed bo zaczynam myslec na ten temat,a wczesniej bylam pewna ze boga nie ma,a zciaza bardzo juz bym chciala:) a ze strachem bede walczyc.teraz mam lepsza gin,mam nadzieje.

Do góry