reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny znalazłam!!!

Gdzie? W laboratorium szpitala dziecięcego :confused2:

Jutro tam zadzwonię :tak::tak:

Koti nie mają tego w ofercie:no:

reklama
Witam
Postanowiliśy wczoraj z P., że zaczynamy staranka od tego cyklu. Umowę mam już od początku stycznia więc nie ma na co czekać, bo jak będę tak odkładała co chwilę starania, to w końcu obudzę się w wieku 40 lat.
no i super, ja też mam umowę więc spokojnie zaczynajcie a ja trzymam kciukaski!! :-)
Agatko mój mąż też by zwariował jakby była córa więc już sobie wyobrażam co i mnie by czekało :)

a my dziś cały dzień spędziliśmy u moich rodziców no i oczywiście pobiegaliśmy też za prezentami. oczywiście rodzicom nic nie powiedzieliśmy, a uwierzcie mi ciężko było bo gaduła jestem okropna, no ale nie mogę się przekonać, żeby komuś powiedzieć już teraz o naszym szczęściu. Na razie biegam tak jak większość z was do wc i sprawdzam czy wszystko jest ok, a szczególnie jak mnie brzuch zaboli, no i trochę mnie męczy ból spojenia łonowego czy wy też odczuwałyście coś takiego?? Trochę mnie to martwi, ale staram się trzymać.

Ilonka mnie bolało spojenie łonowe na początku. Gin powiedział, że to od siedzenia, wtedy jeszcze pracowałam i 8 h przy biurku spędzałam. Poszłam na L4, zaczęłam więcej leżeć i przeszło ;-).

Ilonka, mnie spojenie łonowe nie boli, ale za to kość ogonowa, zwłaszcza po całym dniu siedzenia w pracy to potem jak wstanę to mam wrażenie jakby mi ktoś ją próbował odłupać :eek:

Dobry wieczorek!!
ja dziś znów tylko na chwilkę, bo w pracy mam chyba jakieś wampiry energetyczne i jak wracam do domu, to padam na twarz.jakoś staram się Was doczytywać, ale nim dobrnę do końca, to nie pamiętam co było na początku:no:
mam nadzieje, że jesteście wszystkie zdrowe i nie dopadają Was przedświateczne smutasy.mnie dopadają w domu, bo w pracy nie mam nawet czasu myśleć o tym wszystkim.za to chyba trochę się wrednowata zrobiłam i niektórzy się mocno dziwią CO SIĘ ZE MNĄ STAŁO??? a co, niby nie wiedzą?!
daaa, piszesz o laboratorium w DSK, to muszę Ci powiedzieć, że jednak w większej mierze jest to lab na dzieci nastawione, tzn wyniki badań dzieci są szybciej, na inne- nietypowe trzeba nieraz dłużej poczekać, bo nie wszystkie robią na miejscu.ja właśnie muszę na swoje czekać 2 tyg.a luxmed nie robi?może miałabyś szybciej

a dla niecierpliwie oczekujących zaciskam kciukasy:)

a ja podczytuje co chwilke zeby mi sie na wieczor kupe str nie nazbieralo :)

jej jak ja dzisiaj przemarzlam czekajac na autobusy miejskie ... bylam w pracy i na szczescie tomek nasz dyro mnie podwiozl do domciu :tak: dobry czlowiek

wiecie co czytalam ?? ze kwiat czarnej malwy powoduje niby krwawienie miesiaczkowe rzn jak np sie ma problem z miesiaczka to reguluje... a to ziolo jest czy ktos moze probowal kiedys?? jak nie dostane @ do konca roku to chyba sie napije tej herbatki, no chyba ze lekarz mi da hormony... zapytam sie go we wtorek co jesli nie dostane.

Julitka w LuxMedzie można zrobić tylko chlamydie lub UroGin.
Mycoplasmy i Ureaplasmy nie mają :confused2:

A ty będziesz robić te wymazy??

reklama
a ja podczytuje co chwilke zeby mi sie na wieczor kupe str nie nazbieralo :)

jej jak ja dzisiaj przemarzlam czekajac na autobusy miejskie ... bylam w pracy i na szczescie tomek nasz dyro mnie podwiozl do domciu :tak: dobry czlowiek

wiecie co czytalam ?? ze kwiat czarnej malwy powoduje niby krwawienie miesiaczkowe rzn jak np sie ma problem z miesiaczka to reguluje... a to ziolo jest czy ktos moze probowal kiedys?? jak nie dostane @ do konca roku to chyba sie napije tej herbatki, no chyba ze lekarz mi da hormony... zapytam sie go we wtorek co jesli nie dostane.
Ja dostałam prawie 3 miesiące po porodzie. Więc może chwilke jeszcze poczekaj

Do góry