reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej

wiecie co?? ... ale mi sie chce dzidzusia :-:)-:)-:)-(
tyle tych noych fasolinek... i mi smutno :-(

Oj kochana -nie smutaj się:-(... taka kolej rzeczy... musimy poczekać i się doczekamy:tak: też będziesz miała swoją fasolinkę i nie chciałabyś żeby ktoś się tym smucił -tylko radował z Tobą:tak: i my będziemy się cieszyły:tak: tylko bądź zdrowa i silna dla swojej dzidzi

ja tez chce dzidzi ale noc na sile i napewno nie przed leczeniem bo po raz 4 tego bym nie przezyla...
missiiss najpierw sie dorowadz do ladu i skadu (tak jak ja staram sie to zrobic) hihi a potem dopiero dzidzi :)) pomysl sobie ze teraz musisz sie posprawdzac w srodku :)) zeby historia sie nie powtorzyla...mi takie myslenie troche "studzi" zapal do staranek :))

13x13 dziekuje za trzymanie kciukow :-) ale chyba bym wolala zeby w tych badaniach juz cos wyszlo zeby nie grzebac juz wiecej a zaczac sie leczyc :zawstydzona/y: :tak: bo wszystkie badania robie prywatnie...a to sa koszty dosc spore :wściekła/y: :no: wiec jak ma cos wyjsc to niech wyjdzie juz teraz :eek:;-)

ja tez chce dzidzi ale noc na sile i napewno nie przed leczeniem bo po raz 4 tego bym nie przezyla...
missiiss najpierw sie dorowadz do ladu i skadu (tak jak ja staram sie to zrobic) hihi a potem dopiero dzidzi :)) pomysl sobie ze teraz musisz sie posprawdzac w srodku :)) zeby historia sie nie powtorzyla...mi takie myslenie troche "studzi" zapal do staranek :))

mądrze gada !!!!! :-);-)

Dobry wieczór!
Udało mi się na chwilkę wyskoczyć z łóżka
żeby was poczytać,
bo jak pomyślę,
że miałaby zasiąść do czytania BB
po 2 tygodniach nieobecności
:eek::eek::eek::eek::szok::szok::szok::szok::no::no::no::no:
Zaginęłabym w tym gąszczu...

Witam dziewczynki :-)

Tak sobie czytam i czytam.... ale niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić :eek:
Muszę po prostu częściej tutaj zaglądać :tak:

Ale jak oko moje cieszą suwaczki w szybkim tępie przesuwające się :-) Dużo dużo zdrówka Wam życzę !!:-):-):-) Niech fasolinki szybko i zdrowo rosną!

WITAJCIE
She - pewnie że wstawię suwaczek, narazie ma mna pulpicie;-)Bo w sumie nie wiem jaki termin wiec poczekam do soboty
Co do seksiku my narazie mamy powiedziane że lepiej sie wstrzymać, ze względu na torbiel. Ale generalnie moja pani dr jest za.
Co do witamin to też radzę słuchać się po prostu gin. Ja mam brać femintal mogę N a mogę metafolin jak wolę.Kazali wiec biorę:-)

Olu dziękuję za gratulacje.A ty kochana jak zwykle o sobie nic. Trzymam kciuki żeby u ciebie fasolka też nie długo sie pokazała.

Oj Agatko taką pastę to i ja bym zjadła. Mniam:)

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanie...

czy któraś z Was zrezygnowała może z robienia wymazów??

ja chciałam zrobić, ale moja ginka mówi, że nie ma sensu, bo bardzo mało możliwe, żeby infekcja się tyle utrzymywała.... więc jeśli nawet infekcja była przyczyną tamtych poronień, to pewnie jej już nie mam....
Póki co pani doktor zapisała mi antybiotyk, który by ewentualnie wyleczył infekcję, jeśli jednak ją mam...
No i powiedziała, ze w takim przypadku szkoda kasy na wymazy...

No i teraz sama nie wiem :confused2::confused2::confused2::confused2:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry