reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a jakoś ostatnio mam takie huśtawki nastrojów
i spać mi się chcę ciągle a R mi dziś kupił Prince Polo i teraz mi po nim niedobrze wogóle zauważyłam że po czymkolwiek co ma czekoladę jest mi mdło
wena mnie opusciła smutno mi swięta idą a mnie to wcale nie cieszy
znowu gonitwa od domu do domu
oj znowu marudzę

Witajcie kochane ja tylko na chwilkę dopiero wróciłam bo załatwiałam sprawy i nie mam siły z mężem mam ciche dni bo mnie wkurzył a że ja jestem zawzięta więc niech spada.
Kochane wy tak piszecie o seksie my mamy zakaz baraszkowania od początku więc naprawdę jest ciężko wytrzymać i chyba tak zostanie :-:)-( moja ciąża była od początku zagrożona więc lipa jak pytałam ginki czy nam wolno to powiedziała że jak tyle wytrzymaliśmy to ona by jeszcze poczekała bo od ostatniej wizyty od wewnątrz lekko otworzyła mi się szyjka ale tak jest długa i zamknięta więc my mamy dalej zakaz:-:)-( a szkoda bo bym sobie poszalała:-):-):-).

a jakoś ostatnio mam takie huśtawki nastrojów
i spać mi się chcę ciągle a R mi dziś kupił Prince Polo i teraz mi po nim niedobrze wogóle zauważyłam że po czymkolwiek co ma czekoladę jest mi mdło
wena mnie opusciła smutno mi swięta idą a mnie to wcale nie cieszy
znowu gonitwa od domu do domu
oj znowu marudzę

Oj to faktycznie masz nastrój.
A ja np. od początku ciąży jakoś za czekoladą przepadam. Ptasie mleczko , princessa biała kokosowa itp. itd...

oj znowu marudzę

Kaśka dżizas u Ciebie to już też 10 tc jak u Karolci:szok::szok::szok::szok::szok: ale Wam te suwaczki mkną:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Czy Ty się umawiasz na usg prenatalne?? tak z ciekawości pytam:tak:

I zabraniam marudzić sobie w głowie bo maluszek maruda też będzie -a ma mieć ładną szczęśliwą mamę i pierwsze swoje święta suuuuper:-D to już lepiej tutaj ponarzekaj ale od kompa odejdź i na Was się skup:tak:

A mój S zapytał co naszej córeczce na prezent kupimy -hmmm -no cóż w tajemnicy przed nią nic nie ukryjemy -bo przecież słyszy o czym rozmawiamy:sorry: i klops niespodzianki nie będzie:no:

Moja tancerka się właśnie obudziła -no i masz -jak ja muszę zaraz z domu wyjść na 2h co najmniej:confused2: a co do spania w kółko wczoraj powiedziałam S że ciągle bym spała cały czas na co On "Einstein musiał spać ponad 10h dziennie bo jego mózg tak ciężko pracował":-D:-D no wzięłam to do siebie -w końcu u mnie 2 mózgi pracują:-D:-D:-D

AGATA matka moich dzieci wygląda koszmarnie cera jak u nastolatki włosy to juz nawet nie wspomnę leń totalny

22 mam wizytę a mój gin na każdej robi usg a to będzie już 11 tydz. więc może mi zrobi albo każe przyjść po świetach

I A mój S zapytał co naszej córeczce na prezent kupimy -hmmm -no cóż w tajemnicy przed nią nic nie ukryjemy -bo przecież słyszy o czym rozmawiamy:sorry: i klops niespodzianki nie będzie:no:

Moja tancerka się właśnie obudziła :-D:-D:-D

Już mam pomysła na prezent - jak tancerka - to baletki. :-). A żeby mała nie usłyszała musisz napisać pomysł na prezent na kartce i pokazać meżowi :-)

o rany ale sie naczytalam o tych jajnikach policystycznych :eek: ale nic nie kombinuje bo czekam na wyniki... :confused2:
a czy wie ktoras ile moze trwac takie leczenie???bo na necie pisza ze kilka lat nawet babki sie lecza :szok::szok::szok: co to to nie :wściekła/y: a ktoras z was ma takie cosik stwierdzone albo juz sie leczyla?

witam Panie!miłego wieczoru!!!
ale mam w pracy za....uhhh
ale mam dziś nerwa...uhhh
i w ogóle ale...ale... ale...na nic nie mam czasu i wracam padnięta

Anetha, widzisz wariacie!!no stress;)

buziole

reklama
AGATA matka moich dzieci wygląda koszmarnie cera jak u nastolatki włosy to juz nawet nie wspomnę leń totalny

Oj kochana prawa pierwszego trymestru:tak: ja wyglądałam jak miotła -dobrze ze mam to za sobą -na razie. Bo po porodzie podejrzewam że nim się ogarnę będzie to samo:-p To dobrze ze zrobi Ci badanko -i fajnie że się na tym zna bo ja musiałam do innego speca iść. Pamiętaj że jak on nie będzie umiał robić -może Ci dać skierowanie na bezpłatne badania prenatalne (bo dopiero po 35roku życia sa bezpłatne) -jest tam taka lista na której zaznacza coś tam i parę stów w kieszeni bo przy tym można też krew zrobić:tak: ja po dobrym usg zrezygnowałam z krwi

:-). A żeby mała nie usłyszała musisz napisać pomysł na prezent na kartce i pokazać meżowi :-)

ale Ona w myślach czyta:confused2::confused2::confused2::confused2:

ale nic nie kombinuje bo czekam na wyniki... :confused2:

Nie kombinuj bo lanie na d*** -ja trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:

ale mam w pracy za....uhhh
ale mam dziś nerwa...uhhh

Brzmi ciekawie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D powiedz coś więcej;-)

A my jesteśmy po bułeczkach z pastą jajeczną (Aga to chyba przez Ciebie) i pomidorkiem:-D:-D:-D mniam -jak tak dalej bedzie to z moich 3 kg zrobi się 13:tak::-);-)

Do góry