reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aha zadzwonie do gina i zapytam "Panie Doktorze czy mogę się już sexić ??":-D nie mam mowy

A kiedy masz wizytę? Skoro P wytrzymał taki długi szmat czasu to i do wizyty poczeka ;-)

Witam
dziewczynki ja dzisiaj w pracy powiedzialam ze jestem w ciazy masakra nie wiedzialam jak zadzwonic ale musialam powiedziecbo l4 zanioslam pierwszego l4 nie dalam bo nie wiedzialm dokonca jak to bedzie i dalej tez nie wiem.
Ale reakcja byla dziwna nic nie mowili w sluchawce przez 5 minut bo nie moglam im osobiscie powiedziecbo nie sa w moim miescie

Ja wczoraj mówiłam Szefowi. Bardzo się ucieszył, że będzie poraz kolejny przyszywanym dziadkiem. A dziś Szefowa była mi gratulować. No i pilnują mnie teraz, żebym się oszczędzała :-)

reklama
Aha zadzwonie do gina i zapytam "Panie Doktorze czy mogę się już sexić ??":-D nie mam mowy

No ja nie wiem jakie Ty masz relacje z ginem ale jak ja zapytałam na wizycie czy możemy a gin na to "jak najbardziej" a S do niego "no to super" to powiedziałam
"no to teraz Pan narobił!!! a wie Pan że jak coś mnie zaniepokoi to świątek, piątek, 2 w nocy dzwonię z pytaniem czy jest ok?":-p ale jest ok -oooooooooooojjjjjjjjj jest ok:-);-):tak:

Anetha
ja tam bym nic nie mówiła tylko L4 posłała tam jest przecież B2:-p no chyba ze zasłużyli na to żeby ich powiadomic. Teraz to już nieistotne:-p

Asiu u mnie to na początku bajka!! też miałam problemy wcześniej a w ciąży nic. Poczujesz -może w 3 może w 4 miesiącu -jak maluch będzie się na flaczki kładł:sorry: i będzie kłuło i wtedy pomyślisz "co to -aaaa kurcze 4 dni w wc nie byłam":confused2: nie ma reguły -dużo pij i będzie ok:tak: po prostu proces trawienny spowalnia

Kobietka22
śledzie:confused2::confused2::confused2:

Agatko ja piję na umór! Już więcej nie da rady, bo pęknę z przepicia nim urodzę ;-) A pije, bo ciągle mam wrażenie, że mam kaca-giganta tak mnie "susi" ;-)

Agatko ja piję na umór! Już więcej nie da rady, bo pęknę z przepicia nim urodzę ;-) A pije, bo ciągle mam wrażenie, że mam kaca-giganta tak mnie "susi" ;-)

Na początku też tak miałam -a po jakimś czasie nie mogłam patrzeć na wodę:no: musiałam wmuszać w siebie z sokiem z cytryną itp. Później znowu wróciło pragnienie -tylko dlaczego wieczorem:confused2::confused2::confused2: później sikanie całą noc:cool:

No ja nie wiem jakie Ty masz relacje z ginem ale jak ja zapytałam na wizycie czy możemy a gin na to "jak najbardziej" a S do niego "no to super" to powiedziałam
"no to teraz Pan narobił!!! a wie Pan że jak coś mnie zaniepokoi to świątek, piątek, 2 w nocy dzwonię z pytaniem czy jest ok?":-p ale jest ok -oooooooooooojjjjjjjjj jest ok:-);-):tak:

:confused2::confused2::confused2:

A widzisz a ja nie dzwonię bo dawno temu pisałaś mi że giny nie lubią panikar , więc nie chcę być za taką uważana:-p

She - ja mam wizytę dopiero około 6-8 stycznia , więc wątpię żeby mój P wytrzymał , szczególnie w święta przy choince i całym tym nastroju....

Na początku też tak miałam -a po jakimś czasie nie mogłam patrzeć na wodę:no: musiałam wmuszać w siebie z sokiem z cytryną itp. Później znowu wróciło pragnienie -tylko dlaczego wieczorem:confused2::confused2::confused2: później sikanie całą noc:cool:

Ja piję wodę i soki marchewkowo-owocowe. Rano kawkę, czasem jakąś herbatkę. Tylko to latanie do wc... Masakra... Dobrze, że noce mam jeszcze spokojne i bez pobudek na siusiu.

A widzisz a ja nie dzwonię bo dawno temu pisałaś mi że giny nie lubią panikar , więc nie chcę być za taką uważana:-p

Aga 1 telefon z zapytaniem o przytulanki, to żadna panika :-)

She - ja mam wizytę dopiero około 6-8 stycznia , więc wątpię żeby mój P wytrzymał , szczególnie w święta przy choince i całym tym nastroju....

No widzisz! Więc tym bardziej pozbąć się skrupółów i ZADZWOŃ!!! :-) Do wizyty gin zapomni o tym, że wykonałaś taki telefon ;-)

reklama
moj D. juz nie wytrzymuje, wiec obiecałam sie z nim posexic:tak:

A ja wam powiem,ze juz 4 kanapke jem ,bo jakis głod mnie dopadł straszliwy:wściekła/y: roztyje sie na maxa :szok:

Do góry