reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

I dziękuję Wam WSZYSTKIM za te słowa.
Nie wiem czy bez Was bym potrafiła sama siedzieć w domu jak K jest w pracy.
Dziękuję, że jesteście!!!

reklama
Dziewczyny, dzwoniłam. Gin nie widział jeszcze moich wyników, więc nie wiem czy kompletnie wszystko jest ok i czy nie będę musiała do niego dziś jechać. Ale... Zapytałam o betę. I POSZŁA DO GÓRY !!!

W piątek 1141, wczorajsza ponad 3tys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za godzinę, dwie mam dzwonić jeszcze raz, by się dowiedzieć czy cała reszta jest ok. Ale trochę lepiej już teraz się czuję. Spokojniej. Bo skoro beta rośnie, to z wszystkim innym sobie poradzimy. Nawet jeśli jakiś wynik będzie zostawiał do życzenia.

Agatko ja sama staram się stawiać do pionu. Wklepuję sobie w ten mój móżdżek, że nie ma sensu porównywać i jak sama widziałaś, doszłam do wniosku, że póki co nie będę sierpniówek odwiedzać, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje. Ufam swojemu lekarzowi i tak pozostanie. To on, gdy wszyscy inni rozkładali ręce sprawił, że nie umierałam podczas każdej @ z bólu. To on wyleczył mnie z powracających cyklicznie zapaleń. To on nie zostawiał mi złudzeń w maju, że jest szansa na uratowanie Orzeszka. I to on z uśmiechem na ustach mówił mi w piatek, że teraz BĘDZIE DOBRZE.

Jak usłyszę serduszko wyluzuję zupełnie. Obiecuję.

Aha! I jakbyś mogła to jednak wolałabym żebyś widziała dziurkę... :-) Zdrową, ale jednak dziurkę...

Ja również jestem po poronieniu. Zaszłam w ciąże w kwietniu, pod koniec maja zaczęłam plamić, plamiłam tydzień, brałam duphaston, nastepnie trafiłam do szpitala, tam zaczęłam już krwawić. USG wykazało że ciąża przestała się rozwijać w 6tc. Dla pewności leżałam w szpitalu jeszcze tydzień, dostawałam leki na podtrzymanie, jednak kolejne USG nic nie wykazało. Leki na podtzymanie zostały odstawione, następnego dnia poroniłam, a kolejnego miałam robiony zabieg. Byłam w 9/10tc. Zabieg miałam robiony w czerwcu, dzień przed Bożym Ciałem.
W lipcu mieliśmy ślub i już od tamtego czasu zaczęliśmy kolejne starania. Udalo się w sierpniu. I jesteśmy tak bardzo szczęśliwi :rofl2:

Jak usłyszę serduszko wyluzuję zupełnie. Obiecuję.
Aha! I jakbyś mogła to jednak wolałabym żebyś widziała dziurkę... :-) Zdrową, ale jednak dziurkę...

Słowo droższe pieniędzy:-)

Nie nastawiaj się kochana -ważne żeby zdrowe. Jak będzie dziewuszka ro dobrze -jak będzie chłopczyk też cudownie. a najlepiej sobie powtarzać

CO BY NIE BYŁO I TAK BĘDĘ TROCHĘ ROZCZAROWANA -BO JEST MILION RZECZY KTÓRE MOŻNA ROBIĆ Z CHŁOPCEM I MILION KTÓRE MOŻNA ZROBIĆ Z DZIEWCZYNKĄ:tak::tak::tak::tak::tak:

Dzien dobry dziewczynki.
Ja wstalam ok 11...Polozylam sie po 23 i co 20-30 min wstawalam do kibelka siusiu...Myslalam,ze oszaleje...Tyle razy co dzis to sie jeszcze nie nawstawalam w ciagu jednej nocy...
Baaa jeszcze w nocy zaczelam sobie wymsylac,ze Juniorka dzis akurat sie urodzi bo czytalam na jakims watku iz dziewczyny tak mialy i w ten sam dzien mialy porod...

Zmieniajac temat na dworzu -4 st....Katastrofa...
Milego dnia.ide sie ogarnac.

Słowo droższe pieniędzy:-)

Nie nastawiaj się kochana -ważne żeby zdrowe. Jak będzie dziewuszka ro dobrze -jak będzie chłopczyk też cudownie. a najlepiej sobie powtarzać

Święta racja, że najważniejsze, by było zdrowe :-) Ale pomażyć też można o płci, prawda? ;-)

CO BY NIE BYŁO I TAK BĘDĘ TROCHĘ ROZCZAROWANA -BO JEST MILION RZECZY KTÓRE MOŻNA ROBIĆ Z CHŁOPCEM I MILION KTÓRE MOŻNA ZROBIĆ Z DZIEWCZYNKĄ:tak::tak::tak::tak::tak:

To prawda :-)

A mogłabyś mi Agatko przypomnieć to powiedzenie o ojcu, który ma pierwszą dziewuszkę? Muszę je powiedzieć mojemu M, a ciężko mi się przekopać przez te tony stron, by je odszukać...

Muszę sobie zapisać...

reklama
Do góry