reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny -udało się:confused2:
Dopchałam się w końcu do kompa:-D S kupił dziś pamięć przenośna i coś zgrywał, przegrywał, przerzucał -maaaaatko -jak można siedzieć nad czymś tyle godzin (oczywiście to nie to samo co siedzenie na BB przez cały dzień;-))

Niestety dam radę Wam tylko życzyć dobrej nocy bo oczka się kleją:sorry:
Nie nadrobię ale mam nadzieję że humorki dziś dopisują

Więc Staraczki do dzieła, czekające na światełka -też do dzieła (trzeba trenować żeby nie wyjść z wprawy) a zafasolkowane hehehehe niech pomarzą o tym co robi reszta:-D

Agnieszko -a Ty kochana to jesteś w grupie rozpakowujących się powoli -więc trzymam ciągle kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziękuję za słowa otuchy jeśłi chodzi o mój wygląd:sorry::sorry::sorry::sorry: chyba każda kobieta jest na to łasa:-p:-p:-p:-p dziękuję baaaaardzo

Co do kompa to ja również miałam z tym wieeeeelkie problemy, ale skończyły się kiedy mój P. dokupił ruter i drugi kabel sieciowy :-) I mam na szczęście możliwość zabierania laptopika firmowego do domku.

A jeśli chodzi o Twój wygląd to wyglądasz naprawdę znakomicie:tak: !!!!

reklama
Lena77 dwa dni się rozkręcało plamieniem a później normalnie -tzn nie tak boleśnie. Cykl się liczy od krwawienia nie plamienia -bo ono może długo trwać

Agnieszko -jedz jedz!!!! 14 kg to naprawdę nieźle -u mnie niektóre dziewuchy już mają 8-12 kg:szok: a gdzie do kwietnia -jedz te pierniki i masło orzechowe i bigos bo zaraz się skończy dobre:-D

Daaa lachon heheh zobaczymy co będzie dalej;-)

Cześć dziewczyny, witam Wszystkie bez wyjątku.
Czytam cały czas, ale weny brak jakoś...

Ale mam do Was pytanie, bo dziś mam 32 dzień po zabiegu
i mam taki podbrudzony śluz, lekko podkrwawiony i nie wiem czy to już @ ale nie jest to krew typowa dla @

jak Wam się zaczynała pierwsza @ po stracie, od razu dużym krwawieniem czy też takim śluzowym brudzeniem, nigdy tak nie miała i nie wiem jak to traktować? :eek:
chciałabym żeby to byłą @ ...

W moim przypadku pierwsza @ zaczęła się obfitym krwawienie (zaczęła mi się po 4 tyg.) I mało tego, bardzo była bolesna. Nie dawno skończyła mi się druga @, i niczym się nie różniła. Ale z tego co wiem to pierwsze trzy @ mogą właśnie mieć taką postać, a później miejmy nadzieję będzie przebiegała mniej drastycznie. Ale zobaczymy jak to będzie w praktyce...

No i tak na próbę zrobiłam. Co Wy na to?:zawstydzona/y:
Super :-)

a ja troche poszalalam i sobie profil troszke upiekszylam ;-) hihi
właśnie tak patrzę jakie ładne zdjęcie w atavarku masz :tak:
Ale mam do Was pytanie, bo dziś mam 32 dzień po zabiegu
i mam taki podbrudzony śluz, lekko podkrwawiony i nie wiem czy to już @ ale nie jest to krew typowa dla @
lada dzień i prawdziwa @ przyjdzie ;-) u mnie dla odmiany było krwawienie po pierwszych przytulankach, 2 dni ciszy i pierwsza @
Agnieszko -jedz jedz!!!! 14 kg to naprawdę nieźle -u mnie niektóre dziewuchy już mają 8-12 kg:szok: a gdzie do kwietnia -jedz te pierniki i masło orzechowe i bigos bo zaraz się skończy dobre:-D
Aga, Agatka ma rację, Ty wcinaj ten bigosik, zamiast w słoiki pakować, bo potem jak będziesz karmić piersią to i tak go nie spróbujesz ;-) to samo z czekoladkami, ciasteczkami i innymi niezdrowymi rzeczami, ostatnia szansa, więc korzystaj ;-)

Agatko, a ja dziś byłam w szoku jak rzucił mi się w oczy Twój suwaczek, że Ty już solidnie za połową jesteś ;-)
i ciągle pamiętam, żeby foty z usg, wrzucić, ale przybrać się nie mogę co by zdjęcia zdjęć zrobić i załadować :zawstydzona/y:

A dzisiaj jestem chora --> chorsza, bo mój katar coraz bardziej mnie przytyka. Zaraz idę jakąś inhalację sobie zapodać, bo mi się to nie podoba :no:

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za wsparcie, już mi raźniej :tak:
To teraz czekam cierpliwie na prawdziwy "zalew" jak wiem że ją już widać na horyzoncie.... :happy:

Buziole i słodkich snów.

Do góry