reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

julitka no w sumie sie okaze do konca roku czekam jak nie przyjdzie ide po tabletki
Missiiss, ginka mi teraz mówiła, jak wyrażałam obawy że dopiero po 7 tyg dostałam @, że to normalka-można czekać i 8, zwłaszcza po tak zaawansowanej ciąży, więc może jeszcze nie pakuj się w tabsy.a znając złośliwość tych@ to albo na święta albo przed samym sylwestrem dostaniesz.ja dostałam w podróży...

reklama
ja jak bylam u gina po pierwszej @ to powiedzial ze ginekologicznie wszystko super zagojone i moglabym juz sie starac :)) wiec mi jakos szybko sie zagoilo(ok miesiaca) a wydaje mi sie ze troche bardziej sie rozciagnelo niz przy jednym dziecku bo to byly dwa dzidziusie..i tez bylam lyzeczkowana bo nie chcialo sie lozysko urodzic :( wiec mam na koncie 3 lyzeczkowania :((((

Dziewczyny co o nim sądzicie, pierwszy raz zrobiłam, mimo, że ciasta uwielbiam piec? Mój K. ma 19-go urodziny i się zastanawiam czy zrobić samej czy zamówić:-(
No i tak na próbę zrobiłam. Co Wy na to?:zawstydzona/y:

ewcia sliczny :)) moj M tez ma 19.12 :)) ale ja chyba zamowie jakiegos torcika bo mi sie nie chce robic....jak nie wyjdzie to bede sie wkurzac :)) ale ty takie cudenko umiesz zrobic :))

Śliczny torcik :-) Upieczony "własnoręcznie" będzie bardziej od serca ;-);-)

Julitka miałam Ci opisać, w którym szpitalu leżałam i jak mnie potraktowali, ale zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dzisiaj napisałam Ci mega wiadomość na PW, ale niestety bb lubi mnie samo wylogowywać w najmniej odpowiednim momencie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak więc cała wiadomość znikła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: napisze Ci jutro jeszcze raz, bo dzisiaj nie mam już do tego nerwów :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry