reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczynki

odebrałam dziś wyniki:
- toxoplazmoza IgM i IgG - oba ujemne
- cytomegalia IgM i IgG - oba ujemne

więc to nie to nam zaszkodziło, śledztwo trwa dalej.... :eek::eek:

martaoli - życzę emocjonujących i owocnych staranek ...

Haniu - nie znam Cie ale to najmniej ważne - gratuluje

widze że nowe Fasolki trochę dziś spokojniejsze, do bardzo dobrze bo to im tylko służy :-)

Lena jakie inne jeszcze badania robisz?

reklama
ja juz zrobilam toxo i cytomegalie i mam tak jak Ty ujemne. moj gin mowi ze to wystarczy na tym etapie le ja ciagle czuje jakis niedosyt, najlepiej to bym sie przebadala na wszystko co mozliwe

Lenka, a Tobie te wszystkie badania lekarz zlecił, czy sama z pomocą netu zdecydowałaś się je zrobić?
mi ginka kazała tylko cytomegalie i p-antyfosfolipidowe, toxo miałam w czasie ciąży roioną.pytałam o resztę badań, ale powiedziała, że przeglądając moje wyniki z ciąży i objawy, które się nagle pojawiły nie uważa, że większa ilość badań jest potrzebna.
a u WAs też tak długo się czeka na wyniki zespołu antyfosfolipidoweo, bo umi powiedziano że ok 2 tyg
Lucy, mi się też wydało, że mało tych badań, ale wierzę jej bo się zna na rzeczy

chlamydię i te dwa pieroństwa oraz zespoł antyfosfo zlecił mi lekarz, ja często miewałam takie jakby zapalenia, w sumie nic poważnego no a to często są objawy tej urseplasmy

ale te badania bede robiła w styczniu

no mam nadzieję, że pozostałe wyniki też będziesz miała dobre, chociaż wiesz, ja miałam taki moment, że myślałam, że wolałabym żeby coś znaleźli-wyleczyć to i być spokojniejsza.ale chyba jednak lepiej niczego nie znaleźć, już sama nie wiem, mam mętlik w głowie.

julitka tez tak myslalam ze chyba lepiej znalezc cos i wyleczyc niz nic nie znalezc i zdac sie na los
no tak, tylko gorzej jak znajdą coś naprawdę paskudnego i nieleczalnego, to wtedy jak powiedzą, że można ryzykować, bo niekoniecznie musi zagrozić ciąży to co wtedy...
a wiesz Lucy, co nam pisane, to i tak tego się nie przeskoczy.tak myślę-przynajmniej na tą chwilę, ale jak będzie jutro....

no fakt:-(kurde chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi. ale ja jestem taka ze chyba wolalabym wiedziec. bo jak sprobuje ponownie to bede sie stresowac ze znow sie nie uda bo pech, przypadek, los ze znow moze na mnie trafic

reklama
przyklad mamy mojej przyjaciolki jest straszny ale masz racje julitko co komu pisane. poronila 4 razy potem urodzila syna ktory zmarl a pozniej urodzila trzy zdrowe corki

Do góry