reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

i święta za pasem;) oj, jakoś będzie.życie się do góry nogami powywracało to i waga szaleje, ale zauważyłam, że jak postawię wagę na dywaniku zamiast na twardej powierzchni ,to waże 10 kg mniej!!!!:-D:-D:-D

do później!!!

reklama
a ja jak stane dobrze to kg mniej;)a waga na twardym to podstawa
kurcze ja to zachowuję sięjakbym w ciąży była:) czekoladka i ogórek za chwilę:)

Ostatnia edycja:
witam wieczorkiem :-)
zrobilam dzis zakupy swiateczne, portfel lzejszy o 300zl :-p ale kupilam juz prawie wszystkim, zostal tylko tesc i moja babcia :-) ale babci chyba kupie jakies herbatki z herbaciarni, a tesciowi nie wiem... moze macie jakiegos pomysla?

Pati, to widzę że najtrudniejsze a zarazem najprzyjemniejsze zadanie za Tobą :)zazdroszczę.a co chodzi o teścia:zależy co lubi, moj np w ubiegłym roku dostał od nas serię całą pancernych w takiej metalowej a'la żołnierskiej skrzynce, a w tym roku planujemy stawkę większą niż życie:) no ale mój teściu lubi te stare filmy

Witam
Haniu gratuluję synka!!!
Agnieszka odpoczywaj, bo już tak niewiele też Ci zostało.:-)
Agata jak twoje samopoczucie? Generalnie czytając Twoje posty, to stwierdzam, że ciąża Ci służy :-) Super nastawienie.
She to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Julitka80 - święta za pasem? Dwa tygodnie tylko zostały, dla mnie to jak jutro tak czas mi leci a ja nawet prezentów pokupowanych nie mam. Nawet nie wiem kiedy mi dzisiaj 10h w pracy zleciało.
Chciałam coś jeszcze napisać, ale zapomniałam.

GosiaLew, uu w natłoku spraw pamięć zawodzi:p lecytynkę proponuję, albo żółte karteczki sklerotyczki;)
Agnieszka, tak tak poleguj sobie, bo to Twoje ostatnie momenty laby;)

Witajcie. Trochę podczytuję, ale nie mam siły wszystkiego nadrobić.
U mnie ciągle źle, takze odezwę się jak trochę się polepszy..
Jutro mam spotkanie w poradni genetycznej, skierowanie dostałam od lekarza rodzinnego. Nie wiem czy będę miała badany kariotyp czy tylko spotkanie z genetykiem, jakoś nie dopytałam, jutro Wam powiem. Julitko u nas (Białystok) badanie kosztuje 400zł od osoby, nie ma długich terminów. Po dwóch stratach dostałam skierowanie.
Trzymajcie się. Powodzenia zafasolkowanym i starającym się, czekającym na swoja szansę szybkiego upływu czasu. Karolcia myślę o Tobie.

annas81 trzymaj sie ;-) musisz byc dobrej mysli, nam w badanich genetycznych nic nie wyszlo, jutro pewnie bedziecie miec pobrana krew ale mozecie byc po lekkim sniadaniu, w rudzie slaskiej to badanie kosztowalo 700zl od pary ale nie wiem czy sie ceny od sierpnia nie zmienily...

I pisz kiedy tylko chcesz, ja tez musialam odetchnac po drugiej stracie... pojechalam w gory i byl to glupi pomysl bo tylko sie meczylam w podrozy a na dodatek ciagle lal deszcz teraz mysle ze dla mnie lepszy by byl wypoczynek w domu.
dobranoc wszystkim ja sie juz dzis nie odezwe, idem robic pizze :-p

reklama
Witam się wieczorkiem...:)

Dopiero praktycznie wróciłam i oczy same mi się zamykają!
Dziś kupiłam prezenty siostrzeńcowi, siostrzenicy i bratatnkowi i wydałam ponad 600zł!!!Dobra ciotka jestem, nie?:)

Ogólnie to sobie ciągle mówię byle do świąt, chociaż wiem że będą cięzkie...ale chociaż odpocznę trochę...

Hania - gratuliję!!:)

She
- trzymam kciuki za wizytę!!!Będzie dobrze!!!

Dobrej nocki Kobietki!!!

Do góry