reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatko no tak bo wiedziałaś ,że jak sie przynasz to zaraz zostaniesz ukarana spryciulo, odczekałaś odpowiednio długo przyznaj sie,że właśnie dopiero dziś planowałaś sie przyznać nam bo sumienie cie już za bardzo gryzło i strasznie sie czułaś z tym ,że to ukrywasz:tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ale faktycznie twardą fasolke miałas jak te wszystkie wręcz poligonowe zadania wytrzymała:tak::tak:

reklama
ewela jak odpowiadasz na posty to zroszke nizej masz zarzadzaj załącznikami i tam klikasz i zalaczasz fote :tak:i akceptujesz odpowiedz nizej

ej moze to glupie ale... ktoras z was probowala zaczac wczesniej starania niz prżed zielonym swiatelkiem ?? :confused2::eek::eek:

ja próbowałam ,tzn najpierw wyregulowalam sobie min.dwa @ no i w sumie 3 -ego juz nie dostalam, ale u mnie minelo z jakies 5mies w sumie tak teraz licze, niewiem, wiesz,lepiej,zeby tam sie wszystko zagoilo wlasciwie.

Helołłł Mamuśki :happy:

Chatkę lekko ogarnęłam.
Teraz kawka i doczytuję Was.

Cycole już bolą dosyć porządnie i myśle że @ się kluje... :eek:

Pozdrawiam serdecznie.

ewela dzieki za odp.

bo kurcze w sumei mysle sobie tak... ze chyba natura sama jakos by decydowala o zagniezdzeniu jajeczka... przeciez jesli tamnie bedzie odbudowane wszystko to sie nawet nie przyczepi fasolinek a jesli bedzie good i cacy to sie przyczepi. tyle czytalam o tycch ciazach po ciazy i to w takich podobnych przypadkach jak ja i konczyly sie super piekna zdrowa dzidzią... i porpostu juz mnie w gardle sciska ...:sorry: tzn wiem ze przed wizyta 25 stuycznia napewno nie bedziemy probowac bo ten lekarz chce zeby mi wszystko powiedzial co i jak... ale jak powie ze sie zagoilo tylko zebym lepiej poczekala jeszcze z 4 mesiace to chyba sie nie powstrzymam jak uslysze ze sie zagoilo :sorry::eek: ja wiem ze duzo osob nie opisuje ze takie proby skonczyly sie fiaskiem badz jakos zle ale skoro jest taka szansa ze moze sie lepiej potoczyc tymbardziej ze wiem co i jak zeby uwazac na siebie teraz lepiej i wiem jak rozpoznac skurcze ... moze by nie bylo zle...

Hahahahahaha
No to gadka o tym co nie możan w ciąży -dżizas -już mnie nie okrzyczycie bo za późno ale ja robiłam wszystko czego nie można:-p:-p:-p:-p

Myłam okna
Jadłam tatara i wątróbkę
Łaziłam po górach aż mi nogi odpadały
Przesuwałam biurka w pracy i szafki -bo mi przestrzeń życiowa zaczęła przeszkadzać -mało tego bolał mnie wtedy brzuch jak na @ i pomyślałam że jak @ ma przyjść to po takim wysiłku przyjdzie szybciej :szok::szok::szok::szok: dżizas ale ten mój mały uparciuch się trzymał maminej macicy:eek::eek::eek::eek::eek:
Tańczyłam na weselu i piłam wino:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Biegłam do autobusu

Więcej grzechów nie pamiętam............................... i w sumie chyba lepiej
Miałam chyba jakąś blokadę w głowie albo mózg mi odjęło -jak zwał tak zwał:-p

Asiu nic się nie martw
Wiolka trzymam kciuki za te wyniki, wizyty i fasolkę
Kasiu hahaha już zgaga:-D:-D

Ja dziś pisałam do koleżanki 9go listopada miała zabieg.... nie dzwoniłam bo nie jest gotowa na rozmowę -strasznie się miota z badaniami... jeszcze nie czas żeby jej pomóc... niestety nie ma kompa na chodzie bo gdyby tu zajrzała i się wygadała to zapewne znalazłaby pocieszenie -jak ja kiedyś

Pozostałe dziewczyny pozdrawiam

Cholewcia własnym oczom nie wierzę jak to czytam.
Te twoje grzeszki nie uległy przedawnieniu i baty na gołą d**ę się należą że hoho...

Wiesz,lepiej odczekac te 2-3mies dłuzej,a wtedy masz pewnosc,ze juz zagojone , regulujesz miesiaczki i zaczynasz dzialania, ale nie mozesz za bardzo o tym myslec,bo nie zadziala, najlepiej daj na luz,a pewnego dnia zobaczysz magiczne dwie kreseczki :-):-):-)

wiem ze moze nie zadzialac jak sie za duzo mysli o tym :) ale mysle ze nie bedzie tak zle bo do pracy pojde to nie bede miala czasu na móżdżenie :-D;-) w ogole martwie sie bo wtedy w 5 miechach jak mialam te 2 okresy mialam tylko tą jedna owulke prawdopodobnie po luteinie... wiec si eboej ze znow tak bedzie ze nie bede miala regularnych i owulki:-( tzn z tego co zauwazylam po wykresach... bo raczej normalny powinien wygladac po owulce ze idzie do gory a moj to skakal od pierwszego do ostatniego dnia cyklu w gore i w dol w gore i w dol :-( w ogole jakas nie teges chyba jestem :sorry::eek:

reklama
Oj Kobietko ja po prostu uważam ze jak moja babcia urodziła 4 dzieci i przy tym w polu robiła -to znaczy że zdrowa ciąża to zdrowa ciąża i jak nie skacze na bungie tylko robię to co normalny człowiek -to nic co normalne nie powinno zaszkodzić:tak: S się w domu urodził bo teściowa przy żniwach na polu zaczęła rodzić a w domu czwórka dzieci którymi się też zajmowała i co??? coś mu zaszkodziło??

Ewela28 a cykle regulowałaś progesteronem?? ja nigdy nie miałam regularnych tzn miałam miedzy 28 a 53 dni:eek:

Lena77 powodzenia w nadrabianiu -dla mnie to ciągle hardcor

Missiiss ja się zastanawiam czy mój gin dał mi po pierwszej @ zielone światło bo naprawdę uważa że nie musiałam czekać czy wiedział że pójdę do kogoś kto powie mi co chcę usłyszeć:confused2: dostałam zielone światło a organizm i tak zdecydował że jeszcze nie. Są dwie szkoły -albo wierzyć ginowi, albo sobie.... moja mama ciągle mówiła a bo ktoś odczekał rok i się nie udało -no właśnie -a kto dałby mi gwarancję że jak ja bym czekała to by się udało??? wierzyłam na tyle żeby poradzić sobie ze sobą bo jedno jest pewne -o tym ze tragedi asię powtórzy pomyślałam raz. Raz a dobrze -i powiedziałam sobie że nie będe miała do siebie źalu za zbyt mało badań, zbyt krótki czas czekania -na tym zamknęłam czarne myśli. Od tamtej pory jest tylko wiara... a moja niunia jest z cyklu bezowulacyjnego -sądząc po tempce i po poziomie progesteronu;-)

Aga34 chcesz pobić ciężarną:confused2::confused2::confused2: nieładnie -a na ból brzucha w 5tc pomogło mi zberanie ogórków -małe wiadereczko, słoneczko i truchtem między grządkami -jak człowiek ma robote to o pierdach nie myśli.

Ewcia w sygnaturze wklejasz bbcode ze strony suwaczkowej

Do góry