reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia nie możesz dopuszczać do siebie takiej myśli, że będziecie żyli tylko we dwoje. Nie ma takiej opcji.
Wiem, że może teraz łatwo mi mówić. Nie poddawaj się. Jesteś młodą silną kobietą, która na pewno urodzi jeszcze gromadkę dzieci. Tego Ci życzę. Będzie dobrze. Wiem, że teraz czujesz sie okropnie i boli jak cholera.
Kurczę czemu to życie jest takie.....

reklama
Karolcia81 nie ma słów które ukoiły by Twój ból i Twoją złość -to wiem. Wiem że nie jestem w stanie napisać Ci nic mądrego ani nic co mogłoby Ci pomóc... wiem tylko że brak radości nigdy nie sprawi że ból po tragedii która nie powinna się zdarzyć będzie mniejszy... a my -nie ważne co myślimy -nie zbudujemy dla siebie takiej tarczy obronnej która w razie tragedii pozwoli nam nie płakać.

Ja jednak wierzę że wszystko będzie dobrze (na dole proszę zdjęcie mojej kuleczki z przeszło 7tc -wygląda jak dzidziuś?? Uwierz mi ze nie było nawet mowy o serduszku -i lekarz (choć cham i prostak) nawet nie zasugerował że coś jest nie tak... Napisz jaka jest wielkość pęcherzyka i zarodka -bo póki jest -jest szansa

Załączniki

• C 22.08.JPG
    C 22.08.JPG
    30,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry