reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Matko jaka ja jestem śpiąca. Wczoraj nie mogłam spać i dzisiaj padam Ale muszę wytrzymac bo jak teraz się zdrzemnę to później kolejna noc nie przespana.

reklama
julitka widze ze nei tylko ja sie boje powrotu do pracy:sorry: ... co do tej profilaktyki to karzdy lekarz i wszedzie o niej trabią a tak naprawde teraz jak chcialam zrobic jakies wyniki to moj prywatny mowil ze poczekamy jak druga ciaza sie bedzie rozwijac... poprostu masakra... sie wkurzylam i robie sama badania wlasnie dzisiaj bylam u innego i przynajmniej wiem o co kaman... odebralam te wyniki histopatologiczne i w sumie cos tam niby wygrzebali ze lekki stan zapalny jakis byl czy cos takiego ... ale nie wiem czy to akutay mialo znaczenie w rozwieraniu sie mojej jeb..tej szyjki... no nic czekam teraz do wizyty kontrolnej i lekarz ma moja liste jaka zrobilam na wyniki to pojde z tym badaniem i bedziemymyslec.

lena dokladnie ja dzisiaj jak gadalam z nim i zadawalam mu wele pytan i tez go rozumialam o czym mowi i mialam wrazenie ze obydwje sie rozumiemy i wiemy o co nam chodzi a nie ze sie idzie do lekarza is ie g...no wynosi za przeproszeniem z tych wizyt a najczesciej sie placi bo sie chodzi prywatnie...

co do tego ze szybko leci do rozpoczecia staranek... no w sumie mi szybko zlecialy te 2 i pol tygodnia ale jak mysle ze tyle jeszcze przede mna to poprostu mnie trafia :-( chcialabym zaufac naturze tak jak piszecie ale sama sie nie zaplodnie niestety... :sorry:

jestem jestem, bo M sie musiał dorwać do kompa i nacieszyć oko bo wczoraj jego barcelonka wygrała i musiał se poczytać o tym;
to co teraz omawiamy??

Witajcie kochane nie daje rady was nadrobić tyle piszecie:-):-).
Ja ostatnio czuje się jakoś dziwnie wróciły mdłości i od wczoraj co jakiś czas mam skurcze i twardy brzuch biorę nospę i za bardzo nie pomaga a nie chce przecholować bo chyba można brać dwie dziennie.
Mam nadzieję że do 8grudnia wytrzymam i nie będę miała tych skurczy bo to fajne nie jest.podobno magnez je st dobry na skurcze ale chyba musze zadzwonić do ginki i się jej spytać.
Nasza malutka się wierci dzisiaj obudziła się o 6 i nie chciała dać mamusi spać a nie wspomne o tym że o 2 jeszcze nie spała.
Kochane ja dalej piszę pracę magisterską i jakoś kończy mi się wena:-(.jak byście miały jakieś sposoby na te skurcze to poproszę o radę:-):-).
Buziaczki życze miłego dzionka

Oj dziewczynki ja sie troszkę zagapiłam a tu juz kilka stron naprodukowanych.
Będę się żegnać już dziś, uciekam do domku, muszę się troszkę położyć bo jakoś senna jestem po tej nieprzespanej nocy a tu jeszcze pracownik mnie wku...ł na maxa więc mi się ciśnienie z nerwów nieco podniosło i aż brzuszek pobolewa.
Zyczę Wszystkim miłego wieczorka i upojnej nocki
Papa

karolka zdzwoń lepiej do ginekologa, i popytaj bo to już prawie pełny 20 tydzień, trzeba uważać. Odpoczywaj dużo.
odpoczywam wczoraj mnie złapał jak wstawałam w sumie za chwilę puścił ale dzisiaj tez miałam z dwa razy tak przez chwilkę może to od tych leków co biorę na zapalenie pęcherza albo od tego że mała co raz mocniej kopie. Tak mi głupio dzwonić do tej ginki bo co chwilę o coś pytam w sumie jak biorę nospę to mi przechodzi więc już sama nie wiem co mam robić.

reklama
karolka, ja też specjalistką nie jestem, ale jak mówisz, że twardnieje Ci brzuch, to nie ma że głupio, tylko za telefon i dzwoń!!!w końcu lekarz prowadzący też jest do czegoś zobligowany-nie tylko do tego, żeby raz w miesiącu zbadać i spotykać się kiedy jest ok.magnez owszem pomaga, ale nie wiem czy akurat na skurcze macicy w dużym stopniu.dzwoń i już.jesli Ci gin dał/a nr telef to korzystaj, lepiej dmuchać na zimne

Do góry