reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak ja bym sobie chętnie taki sprawiła, kupiłam swojej siorce jak ślubowała z brzuszkiem już nie szybkowar tylko parowar, chya 100zł dałam za niego, ale szybkowar szybciej gotuje teraz będę męczyć M żeby jak zaciążyliśmy/my kupić takie cosik:tak:
Nie mam pojęcia czemu usuneli ciekawe czy na policjie zgłosili.
Teraz nasze posty zostaną i nie wiadomo będzie do kogo to jest kierowane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wierz mi ze bardzo fajna, ja wstawiam ziemniaki, leje wody tyle zeby przykrylo ziemniaki, za 5 minut wyskakuje mi taki zolty cypelek co oznacza ze w garnku jest juz cisnienie (nie kazdy garnek ma takie cos i trzeba na wyczucie gotowac) zmniejszam gaz do maksymalnego minimum, potem odliczam sobie jakies 5-6 minut i wylaczam calkiem gaz i jeszcze gotuje z 3 minutki i wypuszczam cisnienie ale z tym ostroznie bo mozna sie poparzyc, jak cisnienia nie ma to ten zolty cypelek tez spada w dol i juz moge otworzyc bezpiecznie, wczesniej zreszta sie nie da otworzy bo jest blokada.. garnka tez nie ma prawa rozewrac bo nadmiar cisnienia ucieka i para tak syczy przez dziurke.

plusy to takie ze malo energii zuzywasz, szybko gotujesz-zyskujesz mase czasu, malo pary w domu bo nie paruje przez caly czas, glownie wtedy gdy wypuszczsz cisninie a wtedy sobie mozna okno otworzyc i wyjsc z kuchni zeby o tej porze nie przewialo :-)

ja to naprawde bardzo polecam, na poczatku to sie balam tego garnka bo tak grosnie syczal hihi a dostalam go od meza w irlandii mi kupil w argosie, i od tego czasu wszystko w nim gotuje, obiad mam czesto gotowy w pol godziny :-)

Ostatnia edycja:
jakis koles pisal ze ma do sprzedania tabletki antykoncepcyjne i wczesnoporonne i podal nr gg

kurcze moze nie powinnam ci tego mowic bo ja sama sie wkurzylam, pare minut bylam niezle roztrzesiona

dziewczynki ja sobie leniu****e M na jeździe i zrobi zakupki zrobiłam liste jak dla wojska :-D
mnie ćmił wczoraj brzuszek jakby na @ i mam mieszane uczucia,ale czytałam tu na bb ,że jak jest fasolka to też pobolewa więc jest nadzieja mleczka coraz więcej:tak:a u ciebie pati?

u mnie ten mleczny sluz tez jest ale nie duzo, glownie na papierze przy podcieraniu sie, ale jakos cyce mnie pobolewaja a wczesniej przed @ to mnie bolaly rok temu przed pierwsza ciaza zawsze tak mialam wtedy ze przed okresem mnie bolaly, potem to sie zmienilo i nie bolaly wcale... wice przypuszczam ze zaciazylismy.. chcialabym juz testowac ale i tak wiem ze nic nie zobacze na tym tescie wiec wole sie wstrzymac, szkoda kasy na "puste" testy :-D wole miec wszystkie trzy co mam w domu z dwiema krechami :-) wiec spokojnie czekam do nastepnego tygodnia i zobacze jak sie moj bol piersi rozwinie ;-)

oj ty nasz kujonku dzidzia mądra będzie:tak:
ja wcześniej też miałam tylko na papierze,a teraz to chyba majciochy zmienie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze mnie M dopadnie w tej wilgoci , powiedział, że kupi prezerwatywy i tak delikatnie chce poprzytulać bo ma potrzebe:eek::-D, a ja sie peniam troche:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
widze ze ja ucieklam i tu cisza :-)

mam kota w pokoju i mu cos odwala haha chce ugryzc podloge haha skacze i przednimi lapami uderza w podloge i ja chce ugryzc :-D :-D kurcze on nie jest normalny haha i jak tu sie skupic na nauce :-D

Do góry