reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Newfie nie możesz sie poddawać, napewno beta przyrasta to dopiero 6 tydzień , a może zagnieżdżenie nastąpiło później tak też może być zaczekaj na tą bete nie przekreślaj od razu nadziei kochana trzymam kciuki za tą betke.
Vjolka no takie to zawsze moge strzelić;-)
Dziękuje za kciuki dziewczynki

reklama
Jestem po wizycie. I jestem załamana... Dziś powinien być pierwszy dzień 6 tygodnia, wg wielkości pęcherzyka to 3 dni mniej, ale echo zarodka minimalne, nie mówiąc o tętnie :-(. Teraz może być w każdą stronę - albo to była późna owulka, albo... Najwięcej powie dzisiejsza beta, wyniki odbieram jutro rano... Jeśli beta prawidłowo nadal rośnie, to następne usg za tydzień...
Mam dość, skończyła mi się wiara, że będzie dobrze tym razem :-(.

przytulam...
ja ide na 19.30...i pewnie usłysze to samo co ty, że jeszcze nic nie wiadomo....mnie późno wychodziły testy, więc moja ciąża jest na pewno opóźniona w stosunku do suwaczka...i tez pewnie nic sie nie dowiem...
Ale skoro jest echo ( jakie by nie było) to chyba jest dobrze....bo to oznacza, że cos jest...

...mnie to sie chce płakać ze strachu....

Jestem po wizycie. I jestem załamana... Dziś powinien być pierwszy dzień 6 tygodnia, wg wielkości pęcherzyka to 3 dni mniej, ale echo zarodka minimalne, nie mówiąc o tętnie :-(. Teraz może być w każdą stronę - albo to była późna owulka, albo... Najwięcej powie dzisiejsza beta, wyniki odbieram jutro rano... Jeśli beta prawidłowo nadal rośnie, to następne usg za tydzień...
Będzie dobrze!
Musi być dobrze!!!!
Trzeba wierzyć!!!!
Wiara czyni cuda...
Ja jeszcze dziś rano byłam totalnie załamana,
bo nie mogłam znaleźć wyjścia z pewnej sytuacji
zupełnie ode mnie nie zaleznej...
A teraz...
teraz mam ich aż 3!
Pozytywne myślenie to 3/4 sukcesu
więc myśl pozytywnie
a fasolka to wyczuje
i natychmiast urośnie....

To samo tycz się ciebie, Karola!

przytulam...
ja ide na 19.30...i pewnie usłysze to samo co ty, że jeszcze nic nie wiadomo....mnie późno wychodziły testy, więc moja ciąża jest na pewno opóźniona w stosunku do suwaczka...i tez pewnie nic sie nie dowiem...
Ale skoro jest echo ( jakie by nie było) to chyba jest dobrze....bo to oznacza, że cos jest...

...mnie to sie chce płakać ze strachu....
Karolcia, ja Cię piknie proszę....zero płaczu - z usmiechem na twarzy, pamietasz?!!!! Nie wolno myslec negatywnie......!!! Nu nunu...zabraniam.....
trzymam kciuki...

Kochana, nie wolno Ci tracić nadziei......nadzieja odchodzi ostatnia!!!! Będzie dobrze.....

reklama
Dobra dziewczyny...
ja spadam do domku....zjem coś, o ile mi przejdzie przez gardło....i przygotuje się do wizyty....musimy jakieś 40-50 minut wczesniej wyjechac bo nas korki przez k-ce czekają.....
Do wieczora, kochane...co ma byc to będzie......

Do góry