wiolka_1982
Fanka BB :)
aniolki - ja tez cierpliwie czekam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwszy dzień ostatniej @, przynajmniej w tym co ja mam :-)Dziewczynki jakie wy wogóle daty wpisujecie do tych suwaczów?ehh chyba sama zrobie próbny i zobacze jak to tam jezd:-)
Jasne, ciiiiiiiiii ciiiiiiiiiiiii, a nam kciuki poodpadają, a Ty się hipochondrii nabawisz, jak zaczniesz wymyślać, że wymioty to przy anemii miałaś, bóle brzucha - niewiadomo co mogą znaczyć itd. A wszystkie objawy jakoś dziwnym trafem do jednego pasująWeszłam do WAs na chwilkę, żeby do listy dopisać kolejne wymioty ..............
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiii.............![]()
Ty weź mnie nie nerwuj no.....Jasne, ciiiiiiiiii ciiiiiiiiiiiii, a nam kciuki poodpadają, a Ty się hipochondrii nabawisz, jak zaczniesz wymyślać, że wymioty to przy anemii miałaś, bóle brzucha - niewiadomo co mogą znaczyć itd. A wszystkie objawy jakoś dziwnym trafem do jednego pasująNo ale ciiiiiiiiii
Kobietko,Dziewczyny wg mojej miesiączki jestem w 3 tygodniu co za brednie moge być co najwyżej w drugim bo tydzień temu była owulacja błagam was nie patrzcie na suwaczki tylko same liczcie bo na zawał zejdziemy wszystkie na mój rozumek to Twoja dzidzia newfie jest większa niż powinna być i trzeba się cieszyć zobaczysz ,że beta przyrasta.
Kobietko,
tak jak Pati napisała, tygodnie ciąży liczą się od pierwszego dnia ostatniej @.
Ale na przykład Karolcia81, ma też taki drugi suwaczek, który liczy wiek dzidzi - pewnie na podstawie daty owulki.