reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka - buciki śliczne:)

agu_ska - idz do tego drugiego gina..

Ja odebrałam wyniki...i nie jest za dobrze..

TSH 0,141 (norma: 0,550-4,780) Nadczynność tarczycy

Pani doktor powiedziała, że napewno nadczynnośc była już przed ciążą (nieleczona, bo nie wiedziałam) i że to raczej na 100% było powodem naszej tragedii:(

Udało mi się chyba cudem zapisać do poradni endokrynologicznej(dała mi skierowanie) wizytę mam 17.12.2009, było ostatnie miejsce..tak to bym pewnie czekała kilka miesięcy..

reklama
Wiola, to super, że udało się załapać na to ostatnie miejsce :-) jest jak jest, ważne, że jeszcze w tym roku będziesz mogła coś z tą tarczycą działać :-)

A mi jakoś tak dzisiaj mdło, tylko już sama nie wiem, czy to przez fasolkę, czy pracę ;-) skoro w weekend jest ok, a w poniedziałek blee ;-)

Wiolka to jak już sobie poradzicie z tą tarczycą to zaczynajcie stranka będziemy czekać na nową fasolke :tak:, przynajmniej wiecie co mogło być przyczyną.
Coś mnie dziś nachodzą myśli o piwku oczywiście narazie nie pije piwek ,ale znalazłam śmieszne focie;-)

Załączniki

• smie65.jpg
    smie65.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 23
  • smie67.jpg
    smie67.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 34
  • smie82.jpg
    smie82.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 36
just - tez się cieszę!

kobietka22
- mam nadzieję, że szybko sobie poradzimy z ta tarczycą...a teraz kibicuję Tobie i Ewelinie i czekam na super wieści o II kreseczkach:). A na mnie też przyjdzie odpowiednia pora!:)

witajcie :))) normalnie coraz lepszy humor mam :)))) tyle tu fasolek...to mnie tak strasznie cieszy...bo to jest normalnie swiatelko w tunelu...ze sie udaje,ze mozna byc szczesliwa...ogromnie sie ciesze i strasznie gratuluje wam fasolek :)))
ja do endokrynologa czekam na styczen...to cala wiecznosc...szukam zeby isc prywatnie..chcialabym w tym roku sie wyleczyc a w nowym roku jako moje noworoczne zyczenia musi byc fasolka...najlepiej blizniaki albo trio :)))) hihi

Jestem po wizycie. I jestem załamana... Dziś powinien być pierwszy dzień 6 tygodnia, wg wielkości pęcherzyka to 3 dni mniej, ale echo zarodka minimalne, nie mówiąc o tętnie :-(. Teraz może być w każdą stronę - albo to była późna owulka, albo... Najwięcej powie dzisiejsza beta, wyniki odbieram jutro rano... Jeśli beta prawidłowo nadal rośnie, to następne usg za tydzień...
Mam dość, skończyła mi się wiara, że będzie dobrze tym razem :-(.

reklama
Jestem po wizycie. I jestem załamana... Dziś powinien być pierwszy dzień 6 tygodnia, wg wielkości pęcherzyka to 3 dni mniej, ale echo zarodka minimalne, nie mówiąc o tętnie :-(. Teraz może być w każdą stronę - albo to była późna owulka, albo... Najwięcej powie dzisiejsza beta, wyniki odbieram jutro rano... Jeśli beta prawidłowo nadal rośnie, to następne usg za tydzień...
Mam dość, skończyła mi się wiara, że będzie dobrze tym razem :-(.
w takiej sytuacji coz moge napisac...wierze ze bedzie dobrze...trzymam kciuki za Was...musi byc dobrze!!!!!!sciskam mocno :))

Do góry