reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To są bóle w podbrzuszu od 1,5 tyg bardzo silne trwające od 5-15 min ( takie ataki bólu) najpierw tylko 1 w nocy teraz co 3-4 godz. Ginekologicznie niby ok a z racji ciązy nikt inny nie chce mnie leczyc!!!

reklama
Dzien dobry dziewczynki.Dopioero sie witam choc wstalam przed 8,ale 3 godz.rozmawialam z babcia przez telefon...hihi.
Wstawiam Wam zdjecie tych bucikow o ktorych ostatnio pisalam i do tego dokupilam opaske z kokardka:)
Milego dnia

Załączniki

• SL270772.jpg
    SL270772.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 25
Agnieszko śliczne te buciki.No to macie z babcia gadane:-D
Aguska kurcze tym bardziej powinni ci usg zrobić w szpitalu , ci lekarze wszystkiego sie boją nawet ratowania pacjentów w bólach ehh

Według rad niektórych dziewczyn z forum myślę pozytywnie - ale już powoli wykańczają mnie te bóle - jeżeli dzidzi nie szkodzą to wytrzymam choćby miało to trwac jeszcze długo!!!

Witajcie dziewczynki.
Missiiss współczuję Ci mocno i przytulam, dla twojego aniołka światełko
[*].

No widzę, że nowe fasolki się szykują, super.

To są bóle w podbrzuszu od 1,5 tyg bardzo silne trwające od 5-15 min ( takie ataki bólu) najpierw tylko 1 w nocy teraz co 3-4 godz. Ginekologicznie niby ok a z racji ciązy nikt inny nie chce mnie leczyc!!!

http://www.suwaczki.com/
Agu_ska, ale jak byłaś u gina to chociaż on zrobił Ci usg?

Dzien dobry dziewczynki.Dopioero sie witam choc wstalam przed 8,ale 3 godz.rozmawialam z babcia przez telefon...hihi.
Wstawiam Wam zdjecie tych bucikow o ktorych ostatnio pisalam i do tego dokupilam opaske z kokardka:)
Milego dnia
Cudo :-) jakie słodkie :-)

reklama
Do góry