Kombinuj kombinuj, skoro takie czasy to trzeba sposobem walczyć z głupotą innych ;-)a co do cmentarza to juz kombinuje jak i w ktorym miejscu przykleic nowe aniolki dla moich krolewien )
Testy testami ale najważniejsze, żebyście się systematycznie starali :-) miłych i owocnych przytulanek ;-)Witam dziewczyny dzisiaj robilam kolejny test owulacyjny kreseczka juz bardziej widoczna ale ciutke jasniejsza niz kontrolna sluz mam dzisiaj juz przezroczxysty chyba owulacja sie zbliza dzisiaj znow staranka pozdrawiam
i zycze milej niedzieli:-)
Gratulacje dla Siostry :-) A dzidzia faktycznie duża :-) najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło.Witajcie
moja siostra urodziła wczoraj o po 20. Męczyli ją 10 h po czym i tak zrobili cesarkę, bo dziecko za duże jednak było. 4300 ważył.
A ja dziś czuję się już lepiej, chyba jutro pójdę do pracy i nie będę brała zwolnienia. Jeszcze pomyślę.
A co do tego, że lekarze najpierw wymęczą kobitę a potem i tak tną, bo fizycznie nie ma szans, żeby naturalnie urodziła, to mam znajomą, która wymyśliła, że nie chce rodzić w szpitalu tylko w jakimś takim domu narodzin, gdzie się rodzi pod okiem położnej. Żeby móc tak rodzić w czasie ciąży musiała porobić multum dodatkowych badań, a jak przyszło co do czego to po 8 godzinach rodzenia, wylądowała karetką w szpitalu na cesarkę, ponieważ okazało się, że dziecko nie miało szans się zmieścić.
Gosia, a co do zdrówka to nie szarżuj, jak będziesz czuła, że taka PRAWIE zdrowa jesteś, szkoda by było jakby osłabiony chorobą organizm znów jakieś choróbsko złapał. Może jeszcze chwila w domu by się przydała.
Trzymam kciuki, żebyś już jutro pozwolenie na przytulanki dostała :-)Eh Pati...na sierpień to dla mnie zdecydowanie za wcześnie... to już fasolka powinna być w brzuchu. a ja jutro idę do gina spytać kiedy w ogóle będę mogła mieć sex..
Daaa, a może to po prostu owulacja? Chyba raz w życiu tak miałam, to było takie niewielkie i chwilowe plamienie.Dziewczyny u mnie 18 dzień cyklu... Właśnie wróciłam z ubikacji i mam plamienie :--( Co to może oznaczać?? Od jakis trzech tygodni nie kochaliśmy się z mężem, więc nie jest to jakiś uraz mechaniczny... Boję się, że do moich wszystkich zmartwień zdrowotnych dojdzie coś kolejnego :----wściekła/y:
A u mnie dziś w głowie spokój i samej mi ciężko zrozumieć, czemu wczoraj panikowałam. Tylko na następne weekendy będę musiała robić sobie plan zajęć, bo po 2 dniach leniuchowania jestem bardziej zmęczona niż po pracy ;-) Dzisiaj 2 razy otwierałam szafę, którą muszę uporządkować, i 2 razy od razu ją zamykałam ;-)
Dzięki dziewczyny!