witam was wieczorna pora, nie odpisze dzis kazdej z osobna bo nie mam na to sil... agatka ma sporo racji w tym co pisze, ale rozumie tez was... kazda z nas ma prawo sie bac, tylko trzeba pamietac zeby bylo w nas wiecej radosci niz strachu, zeby strach nie przezwyciezal radosci, milosci, nadzieji i wiary... jak piszecie ze czujecie ze wszystko jest do d... ze znowu pewnie spotka was tragedia to wtedy strach wygrywa a diabel sie cieszy a Bog obojetnie jakiej wiary jestescie jest zawiedziony ze nie zdajecie sie na niego, ze mu nie ufacie.... jest jakis wiekszy glebszy sens jak tracimy dziecko-zaczynamy wiecej czuc, widziec, zauwazac i rozumiec i wiemy ze dziecko to dar, cud wiec powinnysmy sie cieszyc ze pozwolono nam doswiadczac choc na chwile takiego cudu bez wzgledu czy ta chwila potrwa kilka dni, tygodniu czy lat, z dziecka trzeba sie cieszyc, nie usmieracac go za jego zycia... kazdy kiedys umrze, ale przeciez dzis nie placzecie bo kiedys w przyszlosci wasi rodzice, dziadkowie, rodzenstwo odejdzie, tylko cieszycie sie z kazdej chwili spedzonej z nimi, wiec czemu dajecie wygrac diablu usmiercajac swoje dzieci przez swoj strach... nie wiem czy to napisalam w miare skladnie i zrozumiale i czy ktoras sie na mnie nie rzuci, jestem zmeczona wiec wybaczcie mi ten chaos i nielad w poscie...
nikt nie zapytal dlaczego przestalam pisac tu na poczatku sierpnia... przestalam bo agatka i karola byly na poczatku ciazy i nie chcialam ich zasmucac moja tragedia, musialam dac sobie czas i wszystkim przyszlym mama troche odetchnienia od smutkow.... wiem ze forum jest po to zeby sie wygadac i wymarudzic ale prosze was postarajcie sie myslec pozytywnie, bo nastawienie ze wszystko bedzie zle jak dla mnie jest dobijajace i przytlaczajace..
anetha81 musisz chyba dalej robic testy owulacyjne, na nich chyba pisze od ktorego dnia cyklu zaczac, ja bym wziela taki cykl ktory wystepuje u mnie najczesciej.
nowa aniolkowa mame witam serdecznie i zapalam swiatelko dla aniolka (*)
aniolki przykro mi ze swiat jest pelen debili, zlodzieji i chamow... ale nie trac nerwy na nich, przybetonuj figurki bo co innego ci pozostaje, na grobie dziewczynek przeciez nie mozesz siedziec caly czas i pilnowac az ten dupek przyjdzie, przecie mu nie "skujesz ryja" (moj maz tak powiedzial jak mu przeczytalam o tym zlodzieju, wiec przepraszam za wyrazenie ale ja tylko cytuje)...
do pn dziewczyny, ja jutro chyba do was nie zajrze i mam nadzieje ze sie nademna zlitujecie i nie bede miala 20 stron do nadrobienia...
dobranoc i milej niedzieli
nikt nie zapytal dlaczego przestalam pisac tu na poczatku sierpnia... przestalam bo agatka i karola byly na poczatku ciazy i nie chcialam ich zasmucac moja tragedia, musialam dac sobie czas i wszystkim przyszlym mama troche odetchnienia od smutkow.... wiem ze forum jest po to zeby sie wygadac i wymarudzic ale prosze was postarajcie sie myslec pozytywnie, bo nastawienie ze wszystko bedzie zle jak dla mnie jest dobijajace i przytlaczajace..
anetha81 musisz chyba dalej robic testy owulacyjne, na nich chyba pisze od ktorego dnia cyklu zaczac, ja bym wziela taki cykl ktory wystepuje u mnie najczesciej.
nowa aniolkowa mame witam serdecznie i zapalam swiatelko dla aniolka (*)
aniolki przykro mi ze swiat jest pelen debili, zlodzieji i chamow... ale nie trac nerwy na nich, przybetonuj figurki bo co innego ci pozostaje, na grobie dziewczynek przeciez nie mozesz siedziec caly czas i pilnowac az ten dupek przyjdzie, przecie mu nie "skujesz ryja" (moj maz tak powiedzial jak mu przeczytalam o tym zlodzieju, wiec przepraszam za wyrazenie ale ja tylko cytuje)...
do pn dziewczyny, ja jutro chyba do was nie zajrze i mam nadzieje ze sie nademna zlitujecie i nie bede miala 20 stron do nadrobienia...
dobranoc i milej niedzieli