Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
SHE kochana jak się czujesz ????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SHE kochana jak się czujesz ????
she ja chce byc z toba na tych podforachwiec mnie nie zostawiaj :-( wiem ze teraz przechodzicie trudny okres ale moze wlasnie teraz fasolka jest wam potrzebna bo da wam sile i cel w zyciu, moim celem jest wlasnie dzidzius, a nawet dwa
zeby moc popatrzec jak broja jak dorastaja jak biora slub i jak im sie rodza dzieci. nie namawiam cie bo sama musisz wiedziec czego najbardziej pragniesz i czy jest to mozliwe do zrealizowania.
Fatalnie. Od 2 tyg prawie wcale nie sypiam. Walam się z boku na bok. Co przymrużę oczy to je otwieram. 2 spokojne noce jakie miałam zawdzięczam mocnym drinkom. No ale ile można się w ten sposób usypiać?
Dziś pierwszy raz byłam w pracy. Wszyscy bez wyjątku przychodzili pytali jak się czuję, tulili. Jak w rodzinie. To powinno być kojące. Ale nie było.
Potrzebuję czasu. I to chyba bardzo dużo...
Pij wieczorkiem melisę to Ci nie zaszkodzi a pomoże wyciszyć i zasnąć, bo nam się tutaj kochanie wykończysz z nerwów i braku snu . Wiem że to nie pomaga ale też Cię mocno tulę.
she jak trudno ci zasnac to kup sobie valused to ziolowe tabletki troche na uspokojenie troche nasenne, nie uzalezniaja bo to ziola, moze ci troche pomoga.
she jak nie jestes gotowa na fasolke to daj sobie czas albo zdajcie sie na los-nie starajcie sie a sie kochajcie, jak Bog zechce to da wam fasolke a jak uzna ze jeszcze nie pora to nie da.. a sukienka jeszcze ja wlozysz na inna okazje np na chrzciny waszego dziecka