reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wrocilam dziewczyny i jestem w mega szoku ze jeszcze tacy pracodawcy chodza po swiecie :O normalnie kopara mi opadala po kazdym zdaniu tego faceta. pytal czy mam meza i dzieci, mowie ze meza mam a dzieci nie a on na to ze "beda" ale ja nie jestem aspoleczny i to nie problem dla mnie tylko chce o tym wiedziec zeby moc przygotowac zastepce na to stanowisko :-O normalnie szok :) do pn ma dac znac czy mnie przyjmie czy nie-nawet negatywna odpowiedz bedzie przez tel wiec to tez nowosc dla mnie. zobaczymy do pn tylko glupio by bylo jakbym teraz zaciazyla a on taki w porzadku, a i mowil ze co rok daje podwyzki... ciekawe czy to wszystko prawda.

aga a ja zawsze daje jajka bo wtedy sa takie mienciutkie, mi takie smakuja :-) i tez jestem z pochodzenia slazaczka-czystokrwista :-D moja babcia zawsze takie robila i dalej robi i to ze swojskimi jajkami :)

Ostatnia edycja:
aga a ja zawsze daje jajka bo wtedy sa takie mienciutkie, mi takie smakuja :-) i tez jestem z pochodzenia slazaczka-czystokrwista :-D moja babcia zawsze takie robila.

Ja raz dla próby dodałam jajko i moje kluski zamieniły się w ....kauczukowe piłeczki:-D niezłą mieliśmy zabawę po wsadzeniu jednej z nich do ust :-D

widocznie za duzo maki, bo wtedy tak sie robia takie gumowe, ja deje tylko tyle co 1/4 ciasta i nie dosypuje raczej, nawet jak sie troch klei. i czesto kluski sa do d.. przez ziemniaki, moja mama w pracy takie miala ze musiala je robic tuz przed wrzuceniem do garnka bo te co mieli zrobione sie rozciapaly i trzebabylo kulac od nowa a to bylo na wesele 150 osob to sobie wyobraz ile tego bylo :) aha i u niej w pracy tez daja jajko

kaska tylko glupio by bylo teraz zaciazyc a ja chce wszystko na raz :/ jak zaciaze to sie nawet nie zdaze nic nauczyc w tej pracy bo pewnie odrazu na l4 mnie posle moj dr.... bo to praca przed kompem 8 godzin i troche zapiernicz... kurcze jak to wszystko mam pogodzic?

reklama
Do góry