Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
AGA spokojnie kochanie mnie męczy to że nie wymiotuję ale wieczorem mam takie mdłości że szkoda gadać
No tym to akurat mogę się z Tobą podzielic ;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AGA spokojnie kochanie mnie męczy to że nie wymiotuję ale wieczorem mam takie mdłości że szkoda gadać
kasiu ja myślę ze nie i nie ma co porównywać z innymi dziewczynami bo kochana każdy organizm i każda ciąża jest inna więc może twoja jest młodsza n iż ich i dlatego jest troszkę mniejsza. A tak apropo wizytę mamy razem 10 listopada we wtorek super:-):-)dziewczyny a jak myslicie powinna zrobis jeszcze jedną betkę
jak popatrzylam na wyniki bety lipcówek a one maja je w tysiącach to trochę się niepokoję
to trzymamy już mocno kciuki:-):-):-).a 9 mam egzamin na prawko
obym zdała
witam was dziewczyny ja jestem po trzech poronianiach pierwsze 6 lat temu samoistne bez zabiegu kolejne teraz w maju tego roku w moje urodzinyciaza obumarla 7/10 tyg lekarze mowili ze tak sie zdaza oczywiscie badania jakie zrobilam to toksopl, cytomeg, parwowiroza nic nie wyszlo...
staranka kolejna ciaza szczescie ze tym razem nie moze sie juz nic stac wszystko prawidlowo sie rozwija a tu 10 tydzien wizyta wyrok ciaza obumarla 8/10 tygodnijestem chyba juz po wiekszosci badan z ktorych nic nie wynika czekam jeszcze na wyniki czystosci i bakterie p/*ciala chlamydia i chelicobacter ...
czy ktoras z was pop trzech poronieniach donosila szczesliwie dziecko ?? co bylo przyczyna wszych niepowodzen jesli ja poznalyscie ?