reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
PATI ja po grugiej @ poszłam prywatnie do super gina ale zapłaciłam 200 zl za usg i wizyte ale potem poszłam do niego na nfz i już nie był taki miły a tego mam w pakiecie od R prywatnego ubezpieczenia więc niby prywatnie ale kasa nie z mojej kieszeni

kaska a co to za ubezpieczenie?? bo wiem ze u mojego tez robia kobietki badania na nfz ale to chyba ze skierowaniem na to usg 3d

:szok::szok::szok::szok: jesu jak wy duzo płacicie za wizyte !!! J achodze do takiego znanego byłego ordynatora w Koszalinie Maciejewski sie nazywa i kobiety w ciązy płaca tylko 50zł, a to uzg 3d to robia u nas od 150-200zł

ja tam gdzie teraz chodze płacę 200 zł z usg

dużo, ale warto....jak się do niego chodzi to potem poród jest w tej klinice bezpłatny...a to super prywatna klinika...i zależy mi żeby właśnie tam.

wtedy dostałam 6 butelek małej wody niegazowanej, płyn do płukania lovela , jakis chyba balsam do ciała dove (niepamietam dokładnie ) i prase o ciązy

PATI ja po grugiej @ poszłam prywatnie do super gina ale zapłaciłam 200 zl za usg i wizyte ale potem poszłam do niego na nfz i już nie był taki miły a tego mam w pakiecie od R prywatnego ubezpieczenia więc niby prywatnie ale kasa nie z mojej kieszeni

Ja chodzę prywatnie i mam stałą kwotę 120 zeta ( wizyta, USG , cytologia). Myślę że to jest sensowna kwota.
A odnonie spania. Od początku nie męczy mnie sen w ciągu dnia, tyle tylko że wieczorem zasypiam szybko około 21-22. Ale budzę się też wcześnie 4-5 rano a czasami 2 w nocy.
Więc muszę stwierdzić że cierpię na brak snu - w ciąży to chyba zbyt dziwny objaw???

reklama
PATI moj R płaci 50 zł miesięcznie i mamy pakiet lekarzy w prywatnych klinikach a nawet poród rodzinny za free
w zakładzie im takie ubezpieczenie zrobili na leczenie
dobra sprawa bo nie czekam na terminy nie wiadomo ile

Do góry