reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hihi wkrotce ja tez taki wstawie :) juz zapisalam stronke :) wrocilam z targu i kupilam dwie spodnice po 30zl :)

witam nowa aniolkowa mame (*)(*)

karola i 13x13 super ze juz czujecie bobasow :) ciekawe co wam sie urodzi chopaki czy dziewczyny albo i chlopak i dziewczyna a potem beda na randki razem chodzic :)
pati ja też jestem bardzo ciekawa co siedzi w brzuszku:-):-):-):-). Ja bym chciała chłopca a mężuś dziewczynkę najważniejsze żeby było zdrowe oczywiście:-):-) nawet tak patrze na swój brzuszek i jego kształt i nie mogę odgadnąć :-):-) agatka w poniedziałek idzie na usg i może zobaczy co jest w brzuszku jak dzidzia pokaże co ma między nóżkami my idziemy we wtorek i tez zobaczymy:-):-)

reklama
Coś się udało.....
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem tu od niedawna ale emocje sa naprawde ogromne...rzezczywiscie latwiej bedzie z wami dziewczynki przetrwac...ja zobaczylam ta fotke karolci z 2 jreseczkami to normalnie tak cieplutko sie na serduchu zrobilo...ze sie udaje....to moj pierwszy tescik na tym forum ale mysle ze kolejne beda rownie milo ogladane...
przypomnialo mi sie jak ja robilam tescik przy blizniaczkach...to wyrzucilam go do kosza bo nic nie widzialam ale po 1 min cos mnie tknelo i go wygrzebalam...i...zobaczylam dwie krechy!!to bylo niesamowite...wiec ciesze sie tu z wami z kazdych terazniejszych i przyszlych 2 krech :D

Kochane wiecie co śmiać mi się chce jak z wami siedzę to laptopa mam na kolanach i czasem słucham muzyki na you tube i wtedy nasza dzidzia szaleje :-):-) jak wyłanczam to się uspokaja:-):-) tak mi sie śmiać chce że masakra:-):-)

gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem tu od niedawna ale emocje sa naprawde ogromne...rzezczywiscie latwiej bedzie z wami dziewczynki przetrwac...ja zobaczylam ta fotke karolci z 2 jreseczkami to normalnie tak cieplutko sie na serduchu zrobilo...ze sie udaje....to moj pierwszy tescik na tym forum ale mysle ze kolejne beda rownie milo ogladane...
przypomnialo mi sie jak ja robilam tescik przy blizniaczkach...to wyrzucilam go do kosza bo nic nie widzialam ale po 1 min cos mnie tknelo i go wygrzebalam...i...zobaczylam dwie krechy!!to bylo niesamowite...wiec ciesze sie tu z wami z kazdych terazniejszych i przyszlych 2 krech :D

dziekuje kochana.....
...tutaj naprawdę jest inaczej....zobaczysz, że z nami czas upłynie szybciej i weselej...

ewela ty pisalas ze masz inny wiek ciazy wedlug lekarzy, chodzi o to ze oni licza od ostatniej miesiaczki i wszedzie tak sie liczy bo trudno jest wyliczyc dokladny dzien zaplodnienia chyba ze bylo to przez invitro, owulacja moze wypadac w inny dzien niz zaplodnienie bo jednak komorka troche zyje i plemniki tez. dlatego podaje sie date porodu od ostatniej miesiaczki :)

Witajcie.....moze niektóre z Was mnie pamiętaja....widze ,ze trzymanie kciuków nie poszło na marne...tyle nowych Fasolek....gratuluje Wam ...i wierze,ze teraz bedzie juz tylko dobrze.....
Dla Nowych aniołków...
[*]
[*]
[*]....
Trzymajcie sie dzielnie,próbujcie sie nie stresowac....walczcie o krechy na testach....pogłaszczcie brzuszki....a tym które musza jeszcze zaczekac na staranka zycze szybkiego upływu czasu..
Pozdrawiam Was Wszystkie i zycze duzo zdrówka.....

ewela ty pisalas ze masz inny wiek ciazy wedlug lekarzy, chodzi o to ze oni licza od ostatniej miesiaczki i wszedzie tak sie liczy bo trudno jest wyliczyc dokladny dzien zaplodnienia chyba ze bylo to przez invitro, owulacja moze wypadac w inny dzien niz zaplodnienie bo jednak komorka troche zyje i plemniki tez. dlatego podaje sie date porodu od ostatniej miesiaczki :)

A mój gin obliczał mi tydzień ciąży na podstawie jakiegoś dekturowego kółeczka i wyszło mu o tydzień więcej niż wskazuje mój suwaczek czyli jutro juz 11 tydzień według niego.

reklama
Kochane wiecie co śmiać mi się chce jak z wami siedzę to laptopa mam na kolanach i czasem słucham muzyki na you tube i wtedy nasza dzidzia szaleje :-):-) jak wyłanczam to się uspokaja:-):-) tak mi sie śmiać chce że masakra:-):-)
ja w ciazy mialam tak ze jak moj mezulek czytal brzuszkowi swoja ulubiona ksiazeczke z dziecinstwa to mialam niezla rewolucje w brzuchu...obyu dwie moje iskierki szalaly strasznie...jak przestawal to byl spokuj...jak sie okazalo ze sa to dziewczynki to sie smialismy ze wiadomo ze im sie bajka nie podobala bo byla o samochodziku :))))))) wiec jak nie czulam ruchow to moj mezus czytal i juz je czulam hihih
ojjjj teraz ta ksiazeczka lezy gleboko schowana...bo moje krolewny sa daleko....

Do góry