reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
KAROLCIA A NIE MÓWIŁAM ŻE JEST FASOLKA

tak bardzo się cieszę i wychodzi na to że biegniemy razem na porodowkę
kurczę aż się popłakałam

Kasiu....oszalałam...i jestem taka szczęsliwa....
jutro rano zrobie jeszcze jeden...bo ja chcę zobaczyć dwie wyraźne krechy!
I troszkę się boje....tak bardzo bym chciała, żeby wszystko było teraz dobrze!

kochana i będzie wszystko super a w lipcu będziemy wklejały zdjęcia naszych szkrabów
mówiłaś męzowi

jeszcze nie, bo nie ma go w domku...czekam jak przyjdzie....
...ucieszy się!!!!!
....kurcze...nie wierze....
...uszczypnijcie mnie!!!!!!!!!!

i co teraz....może na połowe listopada się do gina umówie?
bo teraz to nie ma sensu, bo za wczesnie co?

nie wiem jak wy ale ja mam w planach isc miedzy 8 a 9 tygodniem bo wczesniej to moge sie tylko stresow najesc, jesli nie bedzie jakis boli brzucha krwawien itd to nie pojde wczesniej bo pewnie to prawda co do zbyd wczesnych badan w ciazy ze sa szkodliwe i raczej nie potrzebne. kiedys kobiety wlasnie chodzily dopiero od 3 miesiaca bo lekarze wtedy juz nie badali tak normalnie ginekologicznie tzn nie uciskali powlok brzusznych jedynie ogladali szyjke przez wziernik i uwazam ze teraz tez tak powinno byc i nie dam sie zbadac normalnie przed 12tc choc u mnie to nie badanie bylo przyczyna tylko prawdopodobnie wada dzidziusia. milego wieczorku dziwczyny ja ide poprzytulac mezusia bo cos sie zle czuje dzis a wczoraj byl taki milutki ze musze mu to wynagrodzic :)

a ty karola sie nie przejmuj tymi plamieniami, ja mialam ostatnim razem typowo miesiaczkowe bole brzucha i normalne krawienie ze skrzepami trwalo jeden dzien a potem cisza i zaczely mnie bolec piersi wiec zrobilam ten ostatni test ktory mialam i sie okazalo ze to bylo od zagniezdzania sie. wtedy nawet nie przypuszczalam ze mozna normalnie krwawic. pewnie dlatego niektore kobiety mysla ze to byl okres i o ciazy dowiaduja sie w 3 miesiacu. gdybym ja wtedy tego testu nie zrobila to pewnie bym czekala na kolejna @ wiec wypadal by wtedu juz 3 miesiac. trzymam kciuki za was dziewczyny :) wszystko bedzie dobrze tylko sie nie zamartwiajcie i cieszcie sie z waszych dzidziusiow :)

reklama
Do góry