reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karolcia81 dziekuje ci slicznie za odpowiedz ,mam nadzieje że w niedlugim czasie do was dołącze u mnie dzisiaj dopiero 2 2dc.Jeszcze raz gratuluje .
Pozdrawiam lececę do pracy.
Miłego dzionka wam życze dziewczyny;-)

reklama
Karolcia serdeczne gratulacje, dobrze że już wiemy co i jak bo jeszcze trochę niepewności i ty byś nam nogi wyciągnęła :) A teraz nie stresuj już się tylko, myśl pozytywnie, a będzie wszystko ok
Kiedy chcesz śmignąć do lekarza?

tak patrzę na wasze suwaczki i się ogromnie cieszę, ze ich co raz więcej, bo dają nadzieję, ale z drugiej strony jak już mamy zielone światełko to zaczyna mnie łapać stresik i nie wiem czy już chcę się starać, takie małe zwątpienie mnie ogarnęło, co prawda rzuciłam palenie, łykam witaminki i dodatkowy kwasik ale nie wiem czy to ten moment. Ale nie smucę wam, chyba mam taki przygnębiający dzień.

KasikZ mimo wszystko trzymam kciuki, do póki @ nie ma są duze szanse na II kreseczki :)

dzien dobry
karola super :) i ladny suwaczek, prosze o linka do stronki :). ja zaraz jade ta targ boczeka na mnie spodnica do mojej garsonki i mam zamiar ja zalozyc na ta rozmowe... milego dnia

zielone swiatelko to dziewczyno do roboty sie bierzcie :) ja mam 23 latka za rok skoncze 24 i mam nadzieje ze juz bobo bede miala na urodzinki ale od zawsze chcialam jak najszybciej zeby doczekac pozniej wnukow i moc sie latwiej dogadac z wlasnymi dziecmi jak wejda w ten glupi okres dojrzewania zeby mi nie mogly powiedziec "ale ty jestes stara i staroswiecka" tak jak ja mowilam... a pozatym chce byc mama i juz :)

Ilonka stresik łapie chyba nas wszystkie. Ale pomyśl jakbyc sie cieszyła z fasolineczki a potem z dzieciaczka, dasz radę. Nie smutaj sie. Takie dni przychodza i odchodzą. Jutrto będzie lepiej.
Mamy zieolne światełko wiec mozemy dzialać. Ja też casami mam takiu dzień, że wszystko pod gorke, ale co mam zrobić. Nie mogę sie poddać. Dla dzieciaczka i tego uśmechu walczę dalej.

Witajcie kochane
Karolcia a będziesz robiła betkę.??Czy już sobie darujesz?

wiesz...chyba na razie nie...zrobie jeszcze jeden test...może w sobotę rano...jak nadal będzie blada kreseczka...to w poniedziałek mam wolne to podjade do labolatorium, ale myslę, że skoro testy pokazały to może nie ma sensu..
do gina też nie chce za wczesnie iść....może ok 20 listopada....pewnie poszłabym jeszcze później ale chce l-4...bo mam stresującą prace i ciągły kontakt z ludźmi....i nie chce za dlugo pracować.
Przy tamtej ciązy długo nic nie mówiłam w pracy...i zapierd.....jak mały samochodzik...a szef nie widząc o niczym obarczał mnie dodatkowymi pracami...i teraz nie chce powtórzyc tego błędu...w przyszłym tygodniu mu powiem...a pod koniec listopada idę sie lenić....

kasikz - ja jeszcze wierze, że u Ciebie może cos być....w końcu dalej nie masz @....

Ostatnia edycja:
Witam,
Karolcia moje serdeczne gratulacje!!!
Pati powodzenia na rozmowie i nie dziękuj.
Ilonka nie stresuj się, ja co chwilę te się zastanawiam czy to dobry moment już od stycznia, bo życie ciągle płata jakieś figle lub figielki a czasem to mi coś na psyche wejdzie, ale wyszłam z założenia, że jak tak będę myślała to obudzę się z 40stką na karku i beż dziecka.

Koti, Ola81 co u Was?

reklama
Jestem dziewczyny na chwilkę -czekam na kolejne testy i dwie krechy:-):-):-)

Skończyłam wczoraj ten kurs makijażu -powiem szczerze -nie sądziłam że tak fatalnie się do tej pory malowałam:eek: zauważyłam różnicę dopiero wczoraj przy malowaniu oczu -oświecona zostałam a dziś będę lżejsza bo idę kupić kosmetyki. Wszystko począwszy od kremu po błyszczyk do ust -ale co tam -czuję się już jak człowiek to i wypada już jak człowiek wyglądać:-)

Mój bobas się rozpycha jak się garbię więc chyba chce mi powiedzieć że ma większe prawo do mojego brzucha niż ja...

Do góry