reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu - bardzo sie cieszę że betka u ciebie tak ładnie rośnie
Karolcia - pewnie i nasze suwaczki nei długo będą.:-)Chociaż u ciebie jeszcze nie wiadomo. Trzymam kciuki
Ja zrobiła test wprawdzie popłudniu, ale dalej jedna kreseczka. Torbiel coraz bardziej mi dokucza , piersi powiększone i swędzą. Nie wiem pewnie w końcu przyjdzie:-(Myśłe że to jednak wina torbieli te opóźnienia

reklama
karola322 nie mialam plamien przy tej ciazy...wszystko bylo w porzadku...moje coreczki rozwijaly sie prawidlowo...tyle tylko ze mialam wysokie cisnienie na ktore bralam tabletki(nazwy nie pamietam ale w szpitalu tez mi to podawali)tylko ze moj lekarz prowadzacy byl na urlopie i nie moglam sie do niego dodzwonic wiec umowilam sie do innego bo wlasnie te tabletki zostaly wycofane z aptek i mial mnie przebadac i dac inne(3 dni nie zazywalam zadnych)i nie zdarzylam dotrzec do tego "nowego"lekarza :(((((((((((( czuje ze to moja wina...ale tak dbalam o siebie...moze moglam bardziej...
Bylam teraz na wizycie pierwszy raz po porodzie(czekalam na @) i powiedzial ze wszystko w porzadku i ze jest w szoku ze dzieciaczki umarly...ze odbyl sie porod przedwczesny bo wszystkie badania sa w porzadku teraz i w ciazy wyniki sa ok!!!skierowal mnie do endokrynologa i poradni metabolicznej bo mam nadwage i musze ja zbic zeby obnizyc cisnieni(przypuszcza ze to hormony-kiedys bralam ytabletki anty i po nich przytylam duzo)
nie moge pojac ze w sumie nic sie nie stalo a moje dzieci musialy sie urodzic wczesniej...nie moge tego pojac...a co do tej infekcji do sie okzalo ze "dopadla"mnie jak sie szyjka rozwarla...jakas "zwyczajna" infekcja...niz przewleklego...tyle wiem na dzien dzisiejszy...
aniołki nawet tak nie myśl że to twoja wina , zabraniam ci tak myśleć jesteś pewnie cudowną kobietą i nie mogłaś temu zapobiec więc się nie obwiniaj na dużo spraw niestety nie mamy wpływu. Trzymaj się skarbeczku i przytulam cię mocniutko zostań tu z nami a będzie ci łatwiej.

Witam kochane
Ja tylko na chwilunie
Dla nowych aniołków zapalam (*)

JUST cieszę się że z maleństwem wszystko ok.

KASIU NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ. GDY ZOBACZYŁAM TWÓJ NOWY SUWACZEK TO Z RADOŚCI W GŁOS SIĘ ZAŚMIAŁAM
GRATULACJE

AGA 34 dziękuję kochana chociaz ten moj suwaczek taki trochę śmieszny i króciutki
PATI a wiesz ze moja psiapsiółka też mówila że Bóg mi podwójnie wynagrodzi stratę i ja często myślę ża mam dwie fasolki takie myśli same z siebie przychodzą
ale najważniejsze zeby ciąża byla spokojna i dzieciątko bylo zdrowe a czy jedno czy troje to bez róznicy

AGA 34 dziękuję kochana chociaz ten moj suwaczek taki trochę śmieszny i króciutki
PATI a wiesz ze moja psiapsiółka też mówila że Bóg mi podwójnie wynagrodzi stratę i ja często myślę ża mam dwie fasolki takie myśli same z siebie przychodzą
ale najważniejsze zeby ciąża byla spokojna i dzieciątko bylo zdrowe a czy jedno czy troje to bez róznicy
Najważniejsze że jest.:tak::tak::tak::-):-)

Witam....

U mnie nic sie nie zmieniło...więc poczekam jeszcze cierpliwie do jutra....:-D
Jestem tym juz zmęczona...albo przychodzi, albo nie.....!!!!!
A to brudzenie mnie dobija...to już od soboty....to czwarty dzien...a ja ani nie mam @, ani sie za bardzo poprzytulać nie możemy swobodnie..:wściekła/y:
Wczoraj jak brałam prysznic i przejechałam ręcznikiem po piersiach...to zawyłam z bólu....myślałam, że sobie sutki oderwałam.? - to tak na dokładke moich objawów....

Miłego dnia kochane....

reklama
Witam....

U mnie nic sie nie zmieniło...więc poczekam jeszcze cierpliwie do jutra....:-D
Jestem tym juz zmęczona...albo przychodzi, albo nie.....!!!!!
A to brudzenie mnie dobija...to już od soboty....to czwarty dzien...a ja ani nie mam @, ani sie za bardzo poprzytulać nie możemy swobodnie..:wściekła/y:
Wczoraj jak brałam prysznic i przejechałam ręcznikiem po piersiach...to zawyłam z bólu....myślałam, że sobie sutki oderwałam.? - to tak na dokładke moich objawów....

Miłego dnia kochane....
Witam
Karola81 mysle że to fasolka a potem moze bedzie moja.Jestemy w tym samym wieku mam nadzieje że u mnie bedzie fasolka do konca roku .
Pozdrawiam

Do góry