reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć!
Jak zwykle produkcja od rana...nie mam siły każdej odpisać...

I ogłądał ktoś ten program o dzieciach utaconych??Ja za późno przeczytałam, że coś takiego ma być..

She - lipiec piękny miesiąc!!!

PatiB i kobietka22 - trzymam kciuki za rozowy w sprawie pracy!I mam nadzieję, że się uda:)

kaska0201
- super, że udało się załatwić to świadczenie:)Mam nadzieję, że ból głowy szybko przejdzie!!

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

kasiamaj
- a TY gdzie się podziewasz???

reklama
Karolcia twoje kciuki pomogły, bo od wizyty u gina chodzę cała w skowronkach :)
Cieszę się, ze zaryzykowałam zmianę gina, bo ten u którego dziś byłam jest przefantastycznym!!
Nie dość, ze potrafi słuchać to jeszcze jest świetnym fachowcem. Oprócz normalnego badania, zrobił usg i stwierdził, ze z czystym sumieniem może dać nam ZIELONE ŚWIATŁO :)
Na razie mam brać witaminki, które łykam + dorzucić dodatkowy kwas foliowy i wyluzować :)
Dał mi też swój numer komórkowy i zapewnił, ze mogę dzwonić o każdej porze dnia i nocy :)
A jak zaciążę, mam od razu zadzwonić i umówić się na wizytę, to od razu wyśle mnie na L4 i da duphaston, fiu, ale jestem szczęśliwa, kamień spadł mi z serca :) Jednak doczekałam się tego dnia i wierzę, ze w kolejnej ciąży będę pod dobrą opieką :)

Kaska ciesze się, ze udało się załatwić to świadczenie od reki

Pati, kobietka, trzymam kciuki za prace

Agatko, odpoczywaj, a brzuszka twojego nie widziałam bo nie umiem znaleźć :(

a wogóle to byłam dziś u bratowej, juz ma taki fajny brzuszek(duuuży:))..i sobie pomysłałam, ze ja juz bym miała taki sam(ten sam tydzień).Nawet sobie pogłaskałam jej brzusio i poczułam kopniaczka:)Wierzę, że kiedyś poczuję kopniaczki naszej dzidzi!!!

ILONKA gratuluję zielonego światełka
WIOLKA cieszę się że potrafiłaś pogłaskać cudzy brzuszek ja do tej pory tego nie zrobiłam cieszą mnie ciąże innych ale nie dotykałam za to swój od dwóch dni zagłaskalam i gadam do fasolki a przecież fasolka mnie jeszcze nie slyszy bo jest kropeczką ale i tak powtarzam ze ją kocham

głowa bardzo boli

kasia - wiesz, w sumie to się sama sobie dziwie, że sie odważyłam i nie rozbeczałam przy tym...wiem, że teraz będzie coraz ciężej, ale muszę sobie jakoś z tym radzić..boje sie lutego!!!I wcale sie nie dziwię, że TY teraz ciągle gładzisz i gadasz do brzuszka:)Tez pewnie tak będę robić:)

kaska - przytulam... nie wiem, może sie mylę, ale chyba łatwiej jest przejść przez "ten" dzień, mając świadomość, że pod serduszkiem rośnie mały cud???
Ja bym bardzo chciała zafasolkować przed lutym..

reklama
Do góry