reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu jeszcze raz -super super super. Motylek ma rację nie zawsze trzeba leki... ja nie chciałam duphastonu bo uważałam że on nic nie wnosi... ostatnio nie pomógł a teraz wyniki progesteronu miałam super -ale lekarz dał profilaktycznie... no i stąd słabo, mdło i gehenna:-( teraz jak zmniejszałam dawkę to zauważyłam że im biorę go mniej tym lepiej się czuję i mniej boli mnie brzusio:confused: powiedziałam to ginowi ale nie skomentował:cool2:

Alutka17 zaczyna zaczyna:-( 17tc jutro się zaczyna a mama się uśmiała ze zdjęcia że wyglądam jak najedzona:-p poczekam to urośnie... a co u Was kiedy wyniki? kiedy jakieś zdjątko dla nas? jakieś wieści???

Asiu
lipiec to dobra data -bo moja też i byliśmy w marcu zapytać o terminy sali a Pani powiedziała ze są tylko październikowe:-( no i jeden lipcowy -to sru i po krzyku:-) to będzie dla Was ciężki weekend ale macie siebie...

Pozostałe dziewczyny pozdrawiam i przepraszam że nie odpisze każdej -S w domu na wolnym, spaliśmy do 13 z hakiem:eek::eek::eek: z przerwą na śniadanko:-) a teraz idziemy robić obiadek. Miłego dnia babeczki i czekam na kolejne suwaczki:tak:

reklama
Kasiu0201 Gratuluje Fasolki i życzę spokojnych 9 miesięcy :tak:
Mam nadzieję ,że w wakacje będzie duży urodzaj dzieciaczków :-)
Ja w poniedziałek idę na badania krwi sprawdzić tarczycę itp. jeśli wszystko będzie ok to też zaczynamy starania boję się tylko o te wyniki.:-(
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

dziewczyny ide na rozmowe w sprawie pracy 04.11 trzymajcie kciuki zebym sie dostala bo mam 5 minut piechota do tej pracy wiec bliziutko i praca w moim zawodzie w kancelarii finansowo ksiegowej :) musze sie zabrac za rachunkowosc zeby pokazac co ja potrafie :) ciesze sie ze zadzwonili bo to znaczy ze jednak cos mam w tym cv :), tylko jak mnie przyjma to musze z dzidzia poczekac az dostane umowe na jakis dluzszy okres zebym mogla troche spokojniej pracowac.... hm chyba musze obraczke zdjac na ta rozmowe, bo wiadomo mloda mezatka = dziecko... z drugiej strony jak oni takimi kategoriami mysla to mam ich w d.... obraczki nie zdejmuje bo to jakbym sie meza wyrzekla..

Agatko ja juz niedlugo tez tak sobie pospie-hihi.
Ja robie obiad i biegam czytac co piszecie:)
Zrobilam sobie wlasnie fotke mojego wielkiego brzucha,ale wstawie wieczorkiem lub jutro jak znajde kabel do aparatu.
Milego po poludnia:)

Ps.Tez mialam chomiczka.Mial na imie Szczepanek i byl boski.Pewnego dnia sam wydostal sie z akwarium i zwiedzil szafki w kuchni z talerzami i okolice za meblami-hihi.Pozniej ladnie sam wrocil i trzeba bylo mu zrobic mala kapiel bo byl troche umorusany-hehe.Umarl ze starosci(meczyl sie biedak i na koniec juz na oczy nie widzial) i pamietam ze ryczalam jak nie wiem...

dziewczyny ide na rozmowe w sprawie pracy 04.11 trzymajcie kciuki zebym sie dostala bo mam 5 minut piechota do tej pracy wiec bliziutko i praca w moim zawodzie w kancelarii finansowo ksiegowej :) musze sie zabrac za rachunkowosc zeby pokazac co ja potrafie :) ciesze sie ze zadzwonili bo to znaczy ze jednak cos mam w tym cv :), tylko jak mnie przyjma to musze z dzidzia poczekac az dostane umowe na jakis dluzszy okres zebym mogla troche spokojniej pracowac.... hm chyba musze obraczke zdjac na ta rozmowe, bo wiadomo mloda mezatka = dziecko... z drugiej strony jak oni takimi kategoriami mysla to mam ich w d.... obraczki nie zdejmuje bo to jakbym sie meza wyrzekla..

Pati obrączki nie ściągaj, bo jak będziesz podpisywała umowę to i tak to wyjdzie, bo wpisujesz nazwisko rodowe, a poza tym w cv mogłaś zaznaczyć stan cywilny, chyba, że nie napisałaś? A jak Cię nie zatrudnią ze względu na to, to wtedy będzie jawna dyskryminacja!!! I miej ich wtedy gdzieś, hihihi. W każdym bądź razie powodzenia, trzymam kciuki.

A ja byłam dziś umówiona na pomiar okien i pan zapomniał, dopiero w poniedziałek będzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pati, trzymam kciuki za rozmowę :-)

eh, jestem głodna to mi nie dobrze, najem się też mi nie dobrze - widać muszę obczaić jakiej wielkości porcje są dla mnie w sam raz, i jeść co dwie godziny ;-)
no i dzisiaj to mnie taaaaka senność ogarnia, dobrze, że jeszcze chwila i weekend :-)

Pati ja również trzymam kciuki. A z tą obrączką to różnie bywa.Ogólnie to przykre,że pracodawców interesuje nasze życie osobiste tak jakby sami go nie prowadzili, nie mieli żon, mężów czy dzieci.Ja kiedyś nie dostałam pracy " bo nie miałam męża i dzieci". Niedoszły pracodawca stwierdził, że "skoro nie mam to będę chciała mieć i po co mu ktoś taki".Pani przede mną również nie dostała tej pracy "bo miała dziecko".Oni nie raz nie wiedzą czego chcą i powiem jedno:teraz cieszę się,że nie pracuję dla tak głupich ludzi".

reklama
Do góry