reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny! :happy2:
Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej! :wink:
Cieszę się, że mam w końcu neta i was ... :yes: U mnie dość dużo się dzieje... :baffled: czasami jest lepiej, albo tak jak dziś gorzej ... :sick: ale cóż ... staram się...
Moje wyniki badań (z 06 kwietnia) jeszcze nie przyszły! :oo: Dzwoniłam już po raz drugi i dowiedziałam się, że nie mam toksoplazmozy, ani cytomegalii. :blink: Uff ... z jednej strony, ale z drugiej strony patrząc ... miałam nadzieję, że dowiem się, dlaczego poroniłam i że się wyleczę i kolejny raz ten dramat się nie powtórzy... Zobaczymy, jaki będzie wynik przeciwciał antykardiolipinowych ... :eek: Tak bardzo bym już chciała mieć dzidziusia ... !
Tak ogólnie, to przeżywam jakiś chwilowy kryzys ... :sad:
... wczoraj jeszcze dwie moje koleżanki powiedziały mi, że śniłam im się w ciąży. :-(

Co robicie dziewczyny w "długi weekend" majowy? :confused: My jedziemy do Zakopanego na 3-4 dni. Bardzo potrzebuję odpocząć!
Do ginekologa idę (mam nadzieję, że nie stchórzę!) 04 maja. Ostatnio u niego byłam tydzień po poronieniu, czyli 23 lutego! :sorry: Aż ciężko mi uwierzyć, że tak niemądrze postępuje ... Ale mam doła ... :hmm:

AMK - doskonale Cię rozumiem. Też miałam zostać mamą w październiku. Moja koleżanka z pracy nią właśnie zostanie. Za każdym razem się dołuję, gdy tylko o niej słyszę. Wiem, co czujesz. Jestem myślami z Tobą!
tolka23 - ja zaczynam moją pierwszą jazdę w maju! :oo2: Kurs na prawko zaczęłam 16 kwietnia. :happy: Masz jakieś dobre rady? :confused:
Joanna25 - dziękuję kochana kobieto za ciepłe słowa i te mordeczki! :rofl::-D:rofl: Co u Ciebie nowego słychać? :confused: Mam nadzieję, że wszystko dobrze! :wink:
Ika_s - GRATULUJĘ @! :rofl2::yes::rofl2: Super, że wszystko wraca do normy! Jaki masz temat pracy doktoranckiej? Jak zauważam teraz podwójnie ... zarówno kobiety w ciąży, jak i "L" (nauka jazdy). :-p
ewa33 - Sto lat, sto lat ... niech żyje, żyje nam! Wszystkiego najlepszego Ewciu! No i Gratuluję @! :rofl::-D:rofl:
daga.p. - ale mnie pocieszyłaś tym krótkim postem ... :biggrin2:Teraz to już wiem, że nie tylko ja jestem uzależniona od Babyboom. :-p Obyś mogła szybko do nas dołączyć!:yes:
Antila - weekend mogę zaliczyć do tych naprawdę udanych!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, gorąco i ... tak wogóle ... to mocno ściskam!
Buziaczki
Ania

reklama
hej dziewczynki,
ja dziś leżę sobie w łóżku. Nie wiem jak i czym,ale zatrułam się. Trochę więc śpię, a przez resztę dnia zwisam jak kostka sanitarna w łazience.Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie. Buziaczki dla Was.

hejo babeczki :happy:

Ika_s - wszystko będzie dobrze :cool2: :cool2: wracaj szybciutko do zdrówka :tak: :tak:

ania - dobrze że wyjazd był udany i się świetnie bawiłaś :elvis: :elvis: nie bój się niczego i oprócz kursu ćwicz jeszcze na własną rękę to dużo daje przed egzaminem :tak: :tak:

Ewa - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek spóźnione ale szczere z całego serduszka :-) nio i gratulacje @ :elvis: :elvis:

Daga - wracaj do Nas szybciutko :tak: tęsknimy :tak: :tak:

Hej Dziewczynki;
Nie czytałam Was dzisiaj ale to nadrobię. Napiszę szybko - robiłam dzisiaj prolaktynę i okazało się, że oczywiście osiągnęła maximum swoich możliwości :(
Poza tym, okazało się, że cytomegalię mam dodatnią - co oznacza, że się z nią zetknęłam....jutro będę miała wynik czy teraz jej w sobie nie mam. Nie ukrywam, że zasmuciło mnie to ogromnie....może to jest właśnie powód straty mojej ciąży....a co będzie w przyszłości....
Czy Któraś z Was miała taki wynik? jak to jest naprawdę - lepiej już raz chorować, czy też wcale?
Dziękuję z góry i obiecuję, że napiszę następnym razem więcej.
Buziaki i dobranoc Skarby

Cześć dziewczyny! :happy2:
Jakoś brakuje nam wszystkim ostatnio czasu...

JoannA25 - ale mnie rozpieszczasz ... :wink: Dziękuję i wzajemnie!
:rolleyes:
Ika_s - jak się dzisiaj czujesz? :confused: Mam nadzieję, że "zatrucie?" minęło. Daj znać, ażebym się nie martwiła.
tolka23 - zastanawiam się, jak to się skończy, gdy zacznę ćwiczyć z mężem ... :baffled::laugh2:
muffy, platynowa, Magda29, M@rta28, aneta23, cfcgirl - dziewczyny, napiszcie co u Was słychać! :cool:

Życzę udanego dnia!
Buziaczki

Aniu - masz racje z tym czasem :confused: to pewnie przez to że się cieplej zrobiło i każda woli wyjść gdzieś na spacerek niż siedzieć przed kompem :elvis: :elvis: Ja tak mam a jeszcze do tego ten nasz remont ale pomimo tego zawsze zaglądam na bb chociaż nie piszę to zawsze czytam co u Was :tak: jestem uzależniona :cool2: :cool2:

miłego dzionka buziolki

Witam Dziewczynki:-)
Ika s jak się dziś czujesz:confused: Mam nadzieję, że to było tylko jednodniowe zatrucie.
Aniu jakoś dużo pracy się zrobiło przed długim weekendem.Ja wracam tak padnięta, że nie zawsze mam siłę coś madrego napisać;-) :-)
Tolka ja też się chyba uzależniłam od BB:-D

Jak się cieszę jeszcze tydzień i urlop, mam nadzieję, że w tym czasie @ mnie nie zaskoczy:baffled:

Miłego dnia wszystkim życzę

witajcie kochane moje:-)
z tą pogodą to prawda.jest tak pięknie ,ze szkoda siedzieć w czterech ścianach. ja korzystając ze słneczka intensywnie się opalam i tak na prawdę juz jestem dość mocno brązowa ale jedno mnie zastanawia- kreska brązowa od łona do pępka .ona nadal jest i jak sie opale to jestb bardzo widoczna...tez tak macie?

reklama
Witajcie dziewczyny w ten piękny dzień! :happy2:

tolka23 - spacerek w taką pogodę jest zdecydowanie na miejscu, dlatego zaraz zmykam ... :-p Co remontujesz w domku? :confused: Ja przechodziłam taką zadymę rok temu. :sick: Najgorsze są kafelki i ich docinanie... :baffled:
Antila - jeszcze trochę i urlop! :-D Super! :biggrin2: Co planujecie? :confused:
platynowa - ja nie mam takiej brązowej kreski od łona do pępka. :oo: Jest raczej normalna. Opalam się jedynie w solarium, także może być inaczej...

Pozdrawiam :wink:
Buziaki

Do góry