Cześć dziewczyny! 
Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!
Cieszę się, że mam w końcu neta i was ...
U mnie dość dużo się dzieje...
czasami jest lepiej, albo tak jak dziś gorzej ... :sick: ale cóż ... staram się...
Moje wyniki badań (z 06 kwietnia) jeszcze nie przyszły!
Dzwoniłam już po raz drugi i dowiedziałam się, że nie mam toksoplazmozy, ani cytomegalii.
Uff ... z jednej strony, ale z drugiej strony patrząc ... miałam nadzieję, że dowiem się, dlaczego poroniłam i że się wyleczę i kolejny raz ten dramat się nie powtórzy... Zobaczymy, jaki będzie wynik przeciwciał antykardiolipinowych ...
Tak bardzo bym już chciała mieć dzidziusia ... !
Tak ogólnie, to przeżywam jakiś chwilowy kryzys ...
... wczoraj jeszcze dwie moje koleżanki powiedziały mi, że śniłam im się w ciąży. :-(
Co robicie dziewczyny w "długi weekend" majowy?
My jedziemy do Zakopanego na 3-4 dni. Bardzo potrzebuję odpocząć!
Do ginekologa idę (mam nadzieję, że nie stchórzę!) 04 maja. Ostatnio u niego byłam tydzień po poronieniu, czyli 23 lutego!
Aż ciężko mi uwierzyć, że tak niemądrze postępuje ... Ale mam doła ... 
AMK - doskonale Cię rozumiem. Też miałam zostać mamą w październiku. Moja koleżanka z pracy nią właśnie zostanie. Za każdym razem się dołuję, gdy tylko o niej słyszę. Wiem, co czujesz. Jestem myślami z Tobą!
tolka23 - ja zaczynam moją pierwszą jazdę w maju!
Kurs na prawko zaczęłam 16 kwietnia.
Masz jakieś dobre rady? 
Joanna25 - dziękuję kochana kobieto za ciepłe słowa i te mordeczki!

Co u Ciebie nowego słychać?
Mam nadzieję, że wszystko dobrze! 
Ika_s - GRATULUJĘ @!

Super, że wszystko wraca do normy! Jaki masz temat pracy doktoranckiej? Jak zauważam teraz podwójnie ... zarówno kobiety w ciąży, jak i "L" (nauka jazdy). 
ewa33 - Sto lat, sto lat ... niech żyje, żyje nam! Wszystkiego najlepszego Ewciu! No i Gratuluję @!

daga.p. - ale mnie pocieszyłaś tym krótkim postem ...
Teraz to już wiem, że nie tylko ja jestem uzależniona od Babyboom.
Obyś mogła szybko do nas dołączyć!
Antila - weekend mogę zaliczyć do tych naprawdę udanych!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, gorąco i ... tak wogóle ... to mocno ściskam!
Buziaczki
Ania

Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!

Cieszę się, że mam w końcu neta i was ...

Moje wyniki badań (z 06 kwietnia) jeszcze nie przyszły!

Tak ogólnie, to przeżywam jakiś chwilowy kryzys ...

... wczoraj jeszcze dwie moje koleżanki powiedziały mi, że śniłam im się w ciąży. :-(
Co robicie dziewczyny w "długi weekend" majowy?

Do ginekologa idę (mam nadzieję, że nie stchórzę!) 04 maja. Ostatnio u niego byłam tydzień po poronieniu, czyli 23 lutego!

AMK - doskonale Cię rozumiem. Też miałam zostać mamą w październiku. Moja koleżanka z pracy nią właśnie zostanie. Za każdym razem się dołuję, gdy tylko o niej słyszę. Wiem, co czujesz. Jestem myślami z Tobą!
tolka23 - ja zaczynam moją pierwszą jazdę w maju!

Joanna25 - dziękuję kochana kobieto za ciepłe słowa i te mordeczki!

Ika_s - GRATULUJĘ @!

ewa33 - Sto lat, sto lat ... niech żyje, żyje nam! Wszystkiego najlepszego Ewciu! No i Gratuluję @!

daga.p. - ale mnie pocieszyłaś tym krótkim postem ...

Antila - weekend mogę zaliczyć do tych naprawdę udanych!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, gorąco i ... tak wogóle ... to mocno ściskam!
Buziaczki
Ania