reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny! :happy2:
Nie będzie mnie przez weekend. Jadę do Karpacza. Zakład pracy funduje nam coroczny wyjazd integracyjno-szkoleniowy...

muffy - tak mi przykro ... :sad: U mnie też zaczęło się w luty wszystko sypać ... poronienie ... śmierć dziadka ... uśpienie mojego kocurka ... i kilka innych przykrych spraw ... :zawstydzona/y:
Daj sobie czas na żałobę i wypłacz się.
Może nie teraz, nie jutro, ale z pewnością zaznasz jeszcze dużo szczęścia i miłości!
Antila - dzięki za pocieszenie! Od razu mi lepiej. Nie lubię chodzić do gin. dlatego, że wracają wspomnienia. Bardzo chcemy mieć dzidziusia, a ja się boję, że lekarz mi powie, że nie możemy zacząć starań lub coś w tym rodzaju. :baffled: Na samą myśl ogania mnie panika.
cfcgirl - ciekawe obrazki. Na szczęście nie zawsze jest w życiu pod górkę... :wink:

Pozdrawiam
Ania

reklama
Hej Dziewczyny!

anna_ajra gratulację z okazji @.Miłego weekendu. Może między szkoleniami a integrację odpoczniesz sobie ;-) . Pięknie jest w Karpaczu.

Antila :-)

muffy ściskam Cię mocno. Mam nadzieję, że niedługo wszystko zacznie się ukladać szczęśliwie w Twoim życiu.

platynowa gratuluję @. Doskonale Cię rozumiem. Ja bardzo chcę Bobasa, ale z drugiej strony...

tolka23 jak egzamin? Pomyślnie? Trzymaj się:-) .

cfcgirl świetne obrazki. Nadzieja...

JoannA25 jak samopoczucie? Lepiej?

Ika_s pozdrawiam:-). A @ na pewno niedługo przyjdzie.

Przepraszam, że dzisiaj tak zdawkowo się do Was odezwalam, ale nie mam już siły. Jestem w coraz gorszym stanie. Nie wiem dlaczego, ale w ogóle nie moge się pozbierać. Wczoraj odwiedzili nas znajomi. Oznajmili, że w październiku zostaną rodzicami. Boże co za ból!!!! My też mieliśmy zostać rodzicami w październiku. Zawsze dobrze im życzyłam, ale nie potrafiłam się cieszyć ich szczęściem. Czuję się jeszcze gorzej ponieważ mam do nich żal że mi o tym powiedzieli (wiedzieli o mojej stracie), a wiem że nie powinnam. Przeryczałam cały wieczór i noc. Jestem na granicy załamania. Nie wiem co mam ze sobą zrobić...

hejo dziewczynki :-) ZDAŁAM!!!! ZDAŁAM!!!!

Antila -DZIĘKI ZA TRZYMANIE KCIUKASKÓW :happy: :happy: jestem w siudmym niebie że mam to już za sobą :tak: :tak: :tak: :tak:

Cześć Wam kochane Dziewczynki;
Ostatnio nie miałam sił pisać ale już jest lepiej.
Aniu, oprócz smutku, ktory ostatnio znowu pojawia się u mnie z powodu straty dziecka - pojawiają się czasami pewne problemy związane z moją sytuacją osobista....kiedyś o tym pisałam...nie jest mi łatwo o tym pisać...
Aneczko; nie bój się doktora - ja przed I wizytą po poronieniu dopiero zaczęłam się obawiać złych myśli tuż przed samym wejściem do gabinetu - jak się później okazało niepotrzebnie :) Myślę, że u Ciebie również wszystko będzie dobrze - co więcej Będziesz już świadoma wszystkiego bo wiadomo, że po zabiegu różnie bywa...Trzymam kciuki za Twoją wizytę i idź tam jak najszybciej.
Dzisiaj dostałam miesiączkę i nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać...to już trzecia po zabiegu a ja bym wolała aby jej tak zwyczjnie nie było...
W przyszlym tyg. czekają mnie badania i wyczekiwana wizeta u gina. Najchętniej już dzisiaj bym tam poszła aby to wszystko przyspieszyć :)
Myślę, że ten pomysł z witaminami to świetna sprawa - jeszcze raz napiszę nazwę PRENATAL CLASSIC - jest też inny ale to już chyba dla karmiących.
Tolunia - gratuluję Tobie z całego serca - nie ma to jednak jak moje 13 razy :)
AMK - doskonale Ciebie rozumiem - ja byłabym wrześniową mamą... byłoby to niesamowite ponieważ ja także urodziłam się we wrześniu...
Tak mi przykro z Naszego powodu Dziewczyny...bardzo mi przykro, że nie możemy tak po prostu mieć dzieci...
Muffy - cóż mam Tobie napisać....na pewno jest to zbyt wiele jak na jedną osobę...Trzymaj się w tym wszystkim Skarbie, jestem sercem z Tobą...
Aniu - jeszcze jedno - baw się dobrze - tylko się nie Upij ;)
Dagunia - co u Ciebe Słońce?

Witam,
wstałam i od razu piszę, żeby Wam powiedzieć,bo chyba nigdy tak się nie ucieszyłam. Dokładnie 28 dni po zabiegu pzyszła i moja @. Z jednej strony jeszcze większy żal i ból, ale z drugiej już radość, że dobrze i organizm tak ładnie reaguje. Nawet przed zabiegiem nigdy nie zdarzyła mi się mieć ją tak książkowo. Bywało 24-36. Może i potem tak będzie? Teraz tylko jak wytrzymać resztę tego czasu?
Cieplutko pozdrawiam, życzę miłego dnia i potem tu zajrzę.
Tolka23-gratuluję serdecznie , tylko chociaż jeździj!!! Ja od 10 lat, mimo, że zrobiłam to prawko, boję się jeździć po ulicach Wa-wy.

hejo :happy:

dziękuje za gratulację każdej z osobna :-D :-D

Ania - Joasia ma rację idź jak najszybciej do lekarza przynajmniej bedziesz wiedziała na czym stoisz ale gdyby coś było jednak nie tak to szybciutko sie podkurujesz i bedzie już dobrze:tak: :tak:

muffy - bardzo Mi smutno :confused: :confused: bądź silna :elvis:

AMK - nie wiem co mogę Ci poradzić :no: może musisz sobie dać więcej czasu na pozbieranie się będe trzymała kciuki za Ciebie :happy:

Ika_s - gratulację @ :tak:

Joasia - gratuluje @ i nie martw się następnym razem napewno będą // kreseczki

cfcgirl - miłej pracy :elvis:

daga - gdzie Ty się wogóle podziewasz ??

miłego dzionka i udanego weekendu :cool2: :cool2: :cool2:

reklama
Tolka gratuluję! Wierzyłam, że się uda :-) . Jesteś niezła! Szerokiej drogi:-). Dziękuję Ci za ciepłe słowa.

JoannA25 przytulam Cię mocno. "...bardzo mi przykro, że nie możemy tak po prostu mieć dzieci..." Mnie też przykro z tego powodu. Bardzo chcę wierzyć, że już niedługo będziemy szczęśliwymi mamusiami i będziemy tulić nasze maleństwa. Tak bardzo tego pragnę.

Ika_s gratuluję @. Dobrze że wszystko wraca u Ciebie do normy.

U mnie dzisiaj trochę lepiej. To zasługa mojego męża. Gdyby nie on to nie wiem co by ze mna było. Chyba głęboka depresja...ale jest i rozumie mnie.

Antila, daga.p. wszystko w porządku ?

Mam nadzieję, że weekend mija Wam leniwie :-)
Trzymajcie się ciepło!

Do góry