reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczynki Kira światełka dla twoich aniołków (*)(*).
Karolcia ból który opisujesz pasuje do owulacji, tzn ja ją tak właśnie przechodze , boli jajnik ciągnie do pachwiny i nawet do pupy promieniuje to by wyjaśniało temperature nie gadaj tylko do wyra z M wskakujcie;-).
Któraś z was pisała o badaniach genetycznych , u mojej znajomej wykryto ryse na kręgosłupku aniołka a teraz ma synka i też niby miało być genetyczne, ale badanka zrobić nie zaszkodzi.
Ja biore nowy antybiotyk na ząbek i dziś obudziłam się bez bólu, przez ostatnie bolesne dni zaniedbałam nie palenie bo sie denerwowałam:wściekła/y:, ale nie poddaje się zostało mało czasu do 1 listopada Kasia jak tobie idzie?? nie martw się wyniki napewno nie będą takie złe ja w to wierze:tak:.
Dziewczynki normalnie jestem w szoku narazie (odpukać) nie czuje ,że mam @ może miałam jakieś zapalenie bo antybiotyk na zęba działa też na zakażenia dróg rodnych zanim go wzięłam to bolał brzuch a teraz nie boli (odpukać).
Wczoraj miałam pracowity dzień tzn bardziej moje autko zawiozłam teścia w dwa miejsca dość daleko jakieś 30 km w jedną stronę, jak wróciłam to było ciemno jak w ......, jeszcze moja siora zadzwoniła, że jak będę wracała to mam do niej zajrzeć no i zajrzałam, kupiła mi i M pościel na rocznice naszego ślubu i powiedziała, żeby w tej pościeli zrobić jej chrześniaka/aczke:-).
Mój M kupił mi 3 róże i fajne majteczki;-), a ja jemu wódke dębową w takim drewnianym pudełku , które się otwiera:tak:.Niestety moi teściowie zapomnieli o naszej rocznicy:-(, ale brat męża i jego żona pamiętali bo oni mieszkają z teściami w jednym budynku tylko wejścia mają osobne.
Najlepszy był mój chrzesniak(3latka) czyli synek mojej siory , przyniósł mi pościel i mówi tak:
Prosze to dla ciebie kupiłam ci łóżko:-), wcześniej mówił, że prześcieradło kupił jak tylko weszłam dopiero potem mu sie przypomniało że to się nazywa pościel:tak:.

reklama
Dzien dobry troszke mnie nie bylo i znow sa nowe aniolkowe maly zapalam dla nich
[*].Wiec u mnie tak przyszla w sobote@ i zabieg artroskopii znow sie przesunal ale na kiedy to niewiem bo terminow w szpitalu niema wiec lipa i czekam jak mnie wcisna rece mi opadaja jacy lekarze badaja pacjentow niektorzy sie wogole nie nadaja do tego szkoda slow:-(.13x13 trzymam kciuki dzis:-)Pati b tacy sa faceci hehe ciezko im isc i kupic testa tez trzymam kciuki i czekam na odopowiedz.:-)

cześć

Agatko cieszę się, ze chociaż ty o mnie jeszcze pamiętasz :) I że masz tak dużą nadzieję, że i mi się uda zabobaskować, chyba masz siły za nas wszystkie :) Za 2 dni wizyta, z każdym dniem się boję co raz bardziej, ale zestaw pytań już czeka :)
She za każdym razem jak czytam twoje posty to serce mi się kraje, bo bardzo bym chciała ci pomóc, ale nie mogę nic więcej zrobić poza modlitwą :(
Pati i co robiłaś ten test?? Trzymam kciuki, zeby było po waszej myśli :)
Karolka a jak ty się czujesz?? Ile jeszcze czekamy do @? A raczej przepraszam liczę, ze do 2 kresek :)
Karola, najważniejsze, ze z dzidzią wszystko ok, mam nadzieje że ominie cię ten szpital
Koti jak się czujesz, jak bobasek?
Kaśka o tobie też pamiętam i liczę na fasolinkę :)
Ola a ty gdzie się kochana podziewasz, brakuje mi tu ciebie??

Pozdrawiam wszystkie babeczki bez wyjątku i życzę miłego dzionka

Dziewczynki ja tylko na chwilę, niedługo idę do tej dentyski, trzymajcie kciuki, zeby mi juz skończyła tego zęba, i żebym jej tam ze strachu nie zemdlała na fotelu!

Kurde stara a głupia baba jestem...Żeby w tym wieku tak sie dentysty bać:(
&&&&&&&&&&&&&&&&&777
a ludzie dentysty sie boja bez wzgledu na wiek chyba ze maja juz tylko sztuczne protezy ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D
U mnie LIPA , chciałam w listopadzie zacząć starania , ale mój T zmienił zdanie i nie wiem co myśleć:eek: Wmawiam sobie że to chwilowy kryzys.
mam ten sam problem z m :sorry::sorry::sorry::sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cześć

Agatko cieszę się, ze chociaż ty o mnie jeszcze pamiętasz :) I że masz tak dużą nadzieję, że i mi się uda zabobaskować, chyba masz siły za nas wszystkie :) Za 2 dni wizyta, z każdym dniem się boję co raz bardziej, ale zestaw pytań już czeka :)
She za każdym razem jak czytam twoje posty to serce mi się kraje, bo bardzo bym chciała ci pomóc, ale nie mogę nic więcej zrobić poza modlitwą :(
Pati i co robiłaś ten test?? Trzymam kciuki, zeby było po waszej myśli :)
Karolka a jak ty się czujesz?? Ile jeszcze czekamy do @? A raczej przepraszam liczę, ze do 2 kresek :)
Karola, najważniejsze, ze z dzidzią wszystko ok, mam nadzieje że ominie cię ten szpital
Koti jak się czujesz, jak bobasek?
Kaśka o tobie też pamiętam i liczę na fasolinkę :)
Ola a ty gdzie się kochana podziewasz, brakuje mi tu ciebie??

Pozdrawiam wszystkie babeczki bez wyjątku i życzę miłego dzionka

No jak to jak? Mam wszystkie objawy ciązowe...do tego doszedł ciągnący ból jajnika - dziewczyny piszą, że tak jest podczas owulki...ale OWULKA CZTERY DNI PRZED @?:eek:
Sama nie wiem....@ powinna przyjść 2...więc...POCZEKAM I ZOBACZĘ CO SIE BĘDZIE DZIAŁO....
Oczywiście liczę na II.....i pewnie się popłacze jak przyjdzie @, ale my to już tak mamy, prawda?

Dopiero was nadrabiam, trzymam kciuki za badanko 13X13 ;-).
Karola to super ,że z dzidzią wszystko dobrze.
Vjolka mi się górna szóstka tak paprała 7 lat temu, ale w końcu się zagoiła;-).Teraz już moja dolna rana po szóstce jest cacy podobno i już prawie nie boli teraz zapiszę się na leczenie kanałowe:szok:.
Jeszcze któraś z was pisała, że boi się wizyty napewno nie będzie tak źle:tak:.

No jak to jak? Mam wszystkie objawy ciązowe...do tego doszedł ciągnący ból jajnika - dziewczyny piszą, że tak jest podczas owulki...ale OWULKA CZTERY DNI PRZED @?:eek:
Sama nie wiem....@ powinna przyjść 2...więc...POCZEKAM I ZOBACZĘ CO SIE BĘDZIE DZIAŁO....
Oczywiście liczę na II.....i pewnie się popłacze jak przyjdzie @, ale my to już tak mamy, prawda?
A może wcale @ nie przyjdzie , czekaj cierpliwie. To trudne ale jedyne wyjście CZEKAĆ
Zycze powodzenia

Karolcia poczekaj na spokojnie, bo jak przyjdzie @ to sie nam zasmutasz , lepiej być miło zaskoczonym niż zawiedzionym, oczywiście życze ci z całego serduszka fasolki;-).

Witam Panie !
U mnie LIPA , chciałam w listopadzie zacząć starania , ale mój T zmienił zdanie i nie wiem co myśleć:eek: Wmawiam sobie że to chwilowy kryzys. Biorę cały czas folik i witaminy , mierzę temperaturę i się obserwuję -teraz czekam na @ ok 08.11
3.11 idę do ginki , sprawdzi czy wszytko OK po zabiegu.
Chociaż słońce u mnie za oknem , to jakoś smęce dzisiaj , sorki ale nie mam z kim pogadać :-(

Wiele wiele postów wcześniej pisałam o podobnym problemie. Mój P nie chciał więcej staranek po zabiegu. Nie pomagały prośby, groźby i łzy. Trwało to 3 miesiące. Ale potem samo jakoś mu przeszło .. Byłam zdziwiona gdy w czasie "przytulanek" skończył we mnie. Staraliśmy się niespełna 2 miesiące i się udało.
Więc głowa do góry , odrobinkę cierpliwości i samosię wszystko dobrze ułoży.

reklama
Karola, jeśli chodzi o ciągnący jajnik to u mnie po poronieniu jajniki (zwłaszcza prawy) się mocno zaktywizowały i ciągnęły niezależnie od fazy cyklu, czyli nie patrzyły czy pora na owulację.
Ale z drugiej strony teraz z tydzień temu też miałam przez jeden dzień taką akcję jakby mi ktoś próbował ten jajnik ukręcić.

Tak czy siak trzymam kciuki :-)

Do góry