reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wróciłam bez zęba i bez 140 z w portfelu
mam nadzieje ze przynajmniej na jakiś czas będę mieć spokoj mam co prawda parę ząbków do leczenia ale to małe ubytki tyle że na razie kasy brak na leczenie i muszę poczekać
ło matko ale jak bolałoooooooooooooooooooooooo
ząb wcale nie chciał wyjść
idę się położyć na chwilkę
wrócę niebawem

reklama
wróciłam bez zęba i bez 140 z w portfelu
mam nadzieje ze przynajmniej na jakiś czas będę mieć spokoj mam co prawda parę ząbków do leczenia ale to małe ubytki tyle że na razie kasy brak na leczenie i muszę poczekać
ło matko ale jak bolałoooooooooooooooooooooooo
ząb wcale nie chciał wyjść
idę się położyć na chwilkę
wrócę niebawem

przytulam kochana....odpocznij troszkę....pewnie zaśniesz, bo to stres schodzi z człowieka.....

Powiedzcie mi, moje kochane...
Czy wasza pierwsza @ po zabiegu była normalna
czy też się różniła?
Bo u mnie jak na razie jakaś skąpa, baaardzo skąpa
i brunatna:eek:

Powiedzcie mi, moje kochane...

Czy wasza pierwsza @ po zabiegu była normalna
czy też się różniła?
Bo u mnie jak na razie jakaś skąpa, baaardzo skąpa
i brunatna:eek:

jak sobie przypominam to chyba była normalna i baaaaaaaardzo bolesna.....
...choc tak, była delikatniejsza, jesli chodzi o ilośc...tzn nie było tych takich "kawałeczków" - przepraszam, że tak obrazowo, wytłumaczyłam to sobie tak, że nie ma się co tam złuszczać....a następna już była ok.

Ja też do tej pory, miałam skrzepy i była obfita, a dziś...
kilka dosłownie kropel i ten kolor....
rdzawo-brunatny...
:eek::eek::eek:
A może to nie @?
Chociaż...
Z drugiej strony...
Nie może być nic innego...

Do moich objawów dochodzi ból sutków...takie pieczenie, jakby mnie stanik drażnił.....i śluz...jesli miałabym owulkę to powinien wyglądac inaczej, a on jest od kilku dni taki mleczny....i jest go więcej niz zwykle.....:eek:

:szok: nie zwracajcie na mnie uwagi,,,,ja tak sobie z boczku pisze....wcale się nie nakręcam.....:eek::shocked2::eek::shocked2::eek::shocked2:

Do moich objawów dochodzi ból sutków...takie pieczenie, jakby mnie stanik drażnił.....i śluz...jesli miałabym owulkę to powinien wyglądac inaczej, a on jest od kilku dni taki mleczny....i jest go więcej niz zwykle.....:eek:

:szok: nie zwracajcie na mnie uwagi,,,,ja tak sobie z boczku pisze....wcale się nie nakręcam.....:eek::shocked2::eek::shocked2::eek::shocked2:
Kochana, a ile do @ lub ile po ...????

Kochana, a ile do @ lub ile po ...????

@ była 3 października...cykle mam 31 dniowe:eek:
czyli 16 dni po @....a 12, 13, 14 dni do @, czyli powinnam mieć owulkę...ale ten śluz nie jest owulkowy.....jak sobie przypominam to jakis tydzień temu miałam to tzw kurze białko?

ale ciiiiiiiiii...ja sie nie nakręcam.....

Ostatnia edycja:
reklama
@ była 3 października...cykle mam 31 dniowe:eek:
czyli 16 dni po @....a 12, 13, 14 dni do @, czyli powinnam mieć owulkę...ale ten śluz nie jest owulkowy.....jak sobie przypominam to jakis tydzień temu miałam to tzw kurze białko?

ale ciiiiiiiiii...ja sie nie nakręcam.....
Jak cciiiiiiiiiiiiiiii to ciiiiiiiiiiiiii .....nic nie powiem....;-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry