reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wieczornie.
Melduje sie ze żyjemy:sorry: jesli tak to mozna nazwac.Nie małam nawet czasu poczytac bo Veronika po szczepionkach miała marudny tydzien:wściekła/y::rofl2: i wszystko poprzewracało sie jej.Czasami to chciała bym zeby doba miała 26 godzin bo nie mam czasu.No ale sama tego chcialam:confused2::laugh2:.Podobno 3 miesiace są najgorsze wiec jeszcze 2 tygodnie i bedzie moze sie normowac:tak:.

Buziaczki dla Was kochaniutkie i prosze brzuchatki pogłaskac brzuszki od e-cioci:tak:.Pamietam o Was ale brak mi czasami czasu.

A tak na wesoło troszke to zobaczcie jak dziecko potrafi zasnąc:-D i pokazywac jakie bedzie kiedys duże:tak:

Załączniki

• P1000470.jpg
    P1000470.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 54
  • P1000465.jpg
    P1000465.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 48
Hej!!
LADY ja po łyżeczkowaniu odrazu zaczełam współżyć a zaniecały miesiąc dokładnie BYŁAM Z NOWU W CIĄŻY

Wow!!, jak byłam jeszcze u lekarza przed zabiegiem to mówil mi że po pół roku można starać się o dziecko a o seksie nikt nic mi nie mówił :( i stąd to pytanie a do lekarza idę z wynikami dopiero za tydzień. A mimo wszytsko człowiek potrzebuje bliskości :zawstydzona/y:
Jejku ja mam nadzieję żę wsyztsko będzie dobrze to zajdę w ciąże w grudniu...styczniu...a jak będę wcześniej to też będę się cieszyć. Nie poddam się tak łatwo tym bardziej że mi zależy na tym żeby mieć rodzinę

Motylku, super dzidzia :-) a po tym pierwszym zdjęciu to mi się wydaje, że Ty też miałabyś chęć zasąć niezależnie czy leżąc, siedząc czy stojąc ;-)

Lady, mi lekarz w szpitalu powiedział, że z przytulankami należy wstrzymać się do pierwszej @, no i prawie wytrzymaliśmy tyle

Czesc dziewczynki:)Niedawno wstalam...No jest weekend wiec trzeba odsypiac:-)
Motylku mala cudowna.
Just gratuluje:-)Choc jeszcze nie dokopalam sie do Twojego posta w ktorym pisalas o fasolce...Szukalam,szukalam i nie znalazlam...
Milego dnia

reklama
Do góry