mam takie wrażenie jakby mi tam coś zalegało jak połykałam w nocy sline to się budziłam bo miałam taki uczucie że się duszę więc nie wiem czy tam coś jest bo mam takie uczucie. O 17 idę do zwykłego mam nadzieję że mi powie co jestdo laryngologa, ale jak pójdziesz do takiego rodzinnego to tez ci powie co się dzieje, może masz poprostu tam wszystko podraznione od tych wymiotów...
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
WITAM SERDECZNIE.To znów ja.Szczerze mówiąc jak się was czyta to trochę nadzieji człowiek nabiera na lepsze jutro.
Nasze maleństwo odeszło od nas 27 maja br.W sumie to już prawie 5 m-cy a ja nie potrafię dojść do siebie.Jest mi jeszcze trudniej gdy moja córcia przegląda czasopisma i całuje zdjęcia maluszków.
Witaj Aniu (dobrze zapamietałam imie?)....kochana, piszesz, że już minęłao 5 miesiecy...a jakie są przyczyny, że się tak nadal smutasz, a nie zaliczasz się do szczęśliwego grona radosnych staraczek?
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
KAROLA myślę ze faktycznie podrazniłaś gardlo
KORALE znam to moja córka wczoraj zapytała czy ja przypadkiem nie mam w brzuchu siostry
KORALE znam to moja córka wczoraj zapytała czy ja przypadkiem nie mam w brzuchu siostry
kasiu ale aż tak że ciężko mi się oddycha:--(karola myślę ze faktycznie podrazniłaś gardlo
korale znam to moja córka wczoraj zapytała czy ja przypadkiem nie mam w brzuchu siostry
karolcia81
czekam na szczęście.....
mam takie wrażenie jakby mi tam coś zalegało jak połykałam w nocy sline to się budziłam bo miałam taki uczucie że się duszę więc nie wiem czy tam coś jest bo mam takie uczucie. O 17 idę do zwykłego mam nadzieję że mi powie co jest
no, mam nadzieje, że nic groźnego....mówie Ci, że masz tylko obolały przełyk..i dlatego tak to odczuwasz, ale niech Cie lekarz obejrzy, lepiej dmuchać na zinmę
...trzymaj się ciepło kochana...i zycze Ci, żeby te wymioty już ustały i żebys wreszcie mogła się cieszyć spokojną ciążą.....
Tak karolciu,bardzo dobrze zapamiętałaś.W pierwszej ciąży przytyłam 36kg,to bardzo nadwyrężyło mój kręgosłup.Do tego stopnia że nie obyło się bez rehabilitacji.Póki co rozpoczełam leczenie otyłości,a to mnie dyskredytuje jesli chodzi o starania.Ponad to chyba nie dałabym rady psychicznie
chyba masz karolciu racje wczoraj tak mnie męczyło że aż trochę krwi mi wyszło więc naprawdę musiałam podrażnić.no, mam nadzieje, że nic groźnego....mówie ci, że masz tylko obolały przełyk..i dlatego tak to odczuwasz, ale niech cie lekarz obejrzy, lepiej dmuchać na zinmę
...trzymaj się ciepło kochana...i zycze ci, żeby te wymioty już ustały i żebys wreszcie mogła się cieszyć spokojną ciążą.....
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
szanti witaj dla twojego Aniołka zapalam (*)
zostań z nami jestem pewna że pomożemy Ci przejść przez to co się spotkało
zostań z nami jestem pewna że pomożemy Ci przejść przez to co się spotkało