reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Chciałam się pochwalić ,że dostałam dziś PIERWSZY po zabiegu @ :-)
bardzo bardzo się z tego cieszę , bo @ przyszła dokladnie miesiąc po zabiegu jak w zegarku , zawsze przed ciążą i zabiegiem @ przychodził 18 każdego miesiąca a teraz spóźnił się tylko o dzień , z resztą może nadszedł już w nocy bo gdy tylko się obudziłam już wiedziałam:) ale się cieszę , bo to chyba znaczy ,że nie jest ze mną tak żle i że organizm dochodzi do siebie bardzo szybko:)
zaraz jak @ się skończy pędzę do lekarza na badanie i oczywiście będę leczyć te wstrętne bakterie .
myślałam i pl;anowałam ,że zaraz po pierwszym @ zaczniemy starania ,ale teraz wiem ,że to stanowczo za wcześnie ... nawet nie ze względu na te bakterie , bo lekarz powiedział,że one pod kontrolą nic złego nie czynią ale dlatego ,że nie jhestem jeszcze gotowa na następną ciążę ... jeszcze nie teraz.
bardzo bardzo się cieszę :))))))))) nigdy jeszcze @ nie wywołał u mnie takiej radości:)
miłego dnia dziewczyny !!!!!!

reklama
cześć dziewczyny.
Właśnie wróciłam od lekarza. Okazało sie ,że mam w pochwie bakterie , które normalnie znajdują się na skórze i nie powinny być w pochwie. Ponieważ brałam antybiotyk w Polsce , pani doktor zrobiła mi ponownie wymaz z pochwy i teraz muszę czekać na wyniki.
Boli mnie wszystko. Dzisiaj aż się skręcałam z bólu. Lekarka nie widziała w pochwie nic niepokojącego, więc być może tak sie u mnie wszystko goi, trochę boleśnie i powoli.
Czasami mam już dosyć. Chce mi się wyć . Chciałabym już normalnie egzystować, wiedzieć ,że wszystko jest ok i nie muszę się martwić o nic. Nie potrafię sie na razie uśmiechać , bo nie wiem co jeszcze może sie trafić. Czasami mam wrażenie,że wariuje- psychicznie.
Gratuluje Platynowa Zobacz załącznik 35733

Platynowa-no to gratuluję pierwszej @! Fajnie że dostałaś w odpowiednim czasie,..wszystko wraca do normy..
Tylko u mnie jakos pokićkane ,z pierwszą @ po zabiegu tak było,...no i teraz drugiej nie mogę się doczekać ......i dalej nic!

Platynowa - gratulacje @ :tak: Ja też myślałam że zaraz po @ będziemy mogli się starać o dzidzię a tu cały czas jakieś komplikacje:wściekła/y: :wściekła/y: i z tego wynika że jednak dopiero po 5 miesiącach zaczniemy staranka :tak:

cfcgirl - nie martw się napewno będzie wszystko dobrze :tak: głowa do góry zobaczysz że za niedługo już będziesz radosna i szczęśliwa :-D :cool2:

Cześć dziewczyny! :happy2:
Miałam iść wczoraj do lekarza, ale nie poszłam. Wyniki nie przyszły ... no i mam okres ... hmm ... Wizytę przełożyłam już po raz drugi. :baffled: Tak strasznie się boję, że szukam wymówek ... Straszne... :sorry:

Ika_s - dobrze, że kupiłaś sobie magnez itp. Też będę musiała kupić sobie jakiś zestaw witamin. :rolleyes: Może ten co JoannA25 polecała ... :confused: Daj znać, jak minęła prywatna wizyta. :oo: Co do @ to z pewnością się jeszcze pojawi! Cierpliwości. :yes:
tolka23 - dzięki !!! :rofl::-D:rofl: Trzymam kciuki za jurto! :wink:
platynowa - GRATULUJĘ @ !!! Wypowiedz walkę tym bakteriom i dobrze się postaracie, a będzie super! :cool:
cfcgirl - każda z nas ma raz lepsze, raz gorsze dni. :hmm: Nie trać nadziei na lepsze jutro, bo ono na pewno nastąpi! :-)
ewa33 - @ przyjdzie o swojej porze. Nie myśl tyle o niej, a Cię zaskoczy ... :eek:

Pozdrawiam Was ciepło
Ania

Cze Dziewczyny,

Nie bylo mnie dluuuuuuugo.... bylam w Polsce na Swieta i byly to najgorsze Swieta w moim zyciu. W Wielka Niedziele o 6 rano zmarl moj ukochany dziadek...a tate zabralo pogotowie :-( :-(
Dziewczyny ja nie wiem juz co jest, ale chyba moja rodzine jakis pech przesladuje. Zaczelo sie w lutym od poronienia i trwa to do dzis... juz nie umiem pozytywnie myslec...

Wpadam na chwilkę aby się przywitać:-)

Toleczko trzymam kciuki mocno zaciśnięte:tak:

Aniu dlaczego się boisz wizyty.Myślę, że usłyszysz od lekarza same dobre informacje:tak:

Ewo pierwsza @ przyszła u Ciebie po lekach. Może trzeba dać tej następnej trochę czasu:confused:

Cfcgirl na pewno szybciutko się uporacie z bakteriami. Trzymaj sie dzielnie powolutku będziesz wracać do formy:happy:

Daga kiedy masz to wesele:confused:

Ściskam Was wszystkie

Muffy strasznie mi przykro:-( Ja też się zastanawiałam, czy nade mną nie krąży przypadkiem jakieś fatum. Ciągle coś przykrego mi się przydarza. Wierzę jednak, że to już koniec i teraz będzie tylko dobrze:tak:

reklama
cześć dziewczyny

Muffy dla Twojego Dziadziusia Zobacz załącznik 35813

tak sobie mysle i myślę ostatnio i chyba nie może być ,że cały czas pod kreską będziemy. W koncu koło fortuny kręci sie i jak jest źle to musi byc chyba dobrze za chwile. Wciąż na to czekam. A na razie czuje się tak Zobacz załącznik 35814 no ale ciągle mam nadzieje na lepsze jutro bo:

Zobacz załącznik 35815

Całuski dla wszystkich

Do góry