reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzień dobry

u nas dziś zaświeciło słonko więc i humor trochę lepszy.
jeszcze trochę i zacznę przygotowania do wyjazdu.

Wiolka-jedziemy jutro na wesele.
Agnieszka-trzymam kciuki.
Kaśka-a co zmiana fryzurki się szykuje???-może nam pokażesz efekt końcowy???
V jolka-tulę mocno!!!
Aga34-zdrówka.
13x13-ja tak juz dłuższy czas zamulam.pewnie jak macie okazję to fajnie jest gdzieś sobie wyjść.-my już dawno tak sami z J nie byliśmy nigdzie-zawsze idziemy we trójkę.

miłego dnia.

reklama
13x13Wiesz wydaje mi sie ze twoj maz ma troszke racji nie stresuj sie bo to zawsze stres.Ja chodzialm na kurs i tez mialam stresy i wtedy wlasnie bylam w ciazy i niewiem czy to tez nie mialo wplywu na to ze ciaza obumarla a jak zdawalam egzamin to juz bylam po zabiegu no zdalam za pierwszym razem az sama sie zdziwilam chyba za te cale cierpienie co przezylam to byla nagroda:-).Wiec kochana przemysl to po co masz sie stresowac.Pozdrawiam;-)

Gosia no to niedobrze -gdyby nie to że jestem blondynkom już dawno bym to obliczyła i puknęła Cię w czoło że coś mi ściemniasz z tym styczniem i 3 miesiącami:eek: bo to już słyszę od 3 miesięcy:cool: no ale źle zakombinowałam a raczej dobrze ale za późno:rofl2:

Kasiamaj
więc miłej zabawy! ja się zaczynam dopiero wynurzać z domu bo lepiej się czuje -całe dni nudności nie sprzyjały entuzjastycznym spacerom itp. Poza tym trzeba zrobić zakupy -po pierwsze szmaty jesienno zimowe (losie już widzę te torby:szok:) no i cała sporzywka i chemia do domu -bo jak już idziemy w dźunglę supermarketu to wynosimy wszystko:confused2:

Lenka29 ja i stres:confused2::confused2::confused2::confused2:stresu ja nie przechodzę bo co ma być to będzie i tyczy się to każdej dziedziny zycia -oprucz mojego szkraba ale to wynika ze zmartwienia po prostu. Ja luzak jestem i mogę tak o sobie powiedzieć z czystym sumieniem. Przed każdym w zyciu egzaminem czytałam jakąś ksiażkę a nie powtarzałam jak reszta ludzi. Po prostu wierzę w siebie -szkoda czasu na stres. Raz poszłam na egzamin do wykładowcy którego w zyciu nie widziałam -zrobiłam rozeznanie czy jest sam w pokoju bo akby było dwóch facetów to nie wiedziałabym do kogo mówić -weszłam i mówię "ja na egzamin" a on do mnie "z jakiego przedmiotu" hmmm zapanowała cisza :cool2::cool2::cool2::cool2: zapytał więc łatwiej "który rok":-p:-p zdałam na 3;-)

Gosia no to niedobrze -gdyby nie to że jestem blondynkom już dawno bym to obliczyła i puknęła Cię w czoło że coś mi ściemniasz z tym styczniem i 3 miesiącami:eek: bo to już słyszę od 3 miesięcy:cool: no ale źle zakombinowałam a raczej dobrze ale za późno:rofl2:

Ja mam światełko od ginka od września i przez 2 miesiące mogłabym się starać czyli wrzesień i październik, więc stwierdziłam, że to bez sensu i wolę dostać umowę na czas nieokreślony, zawsze można potem ciągnąć wychowawczy, co prawda bez pieniędzy, ale to lepsze niż bezrobotna matka z dzieckiem.

A teraz moje drogie dziewczynki ja idę do pracy

cześć dziewczyny...

Agatko jeszcze nie gratulowałam dużego bobaska... strasznie się cieszę że jest wszystko w porządku... teraz to juz musi byc dobrze...

dla wszystkich staraczek na nadchodzący weekend:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Olcia postanowiłam wyjść życiu naprzeciw... zrobiłam suwaczek, zapisałam się do majóweczek i juz teraz życie nie ośmieli się mi przeszkadzać!!!!!!!!!!

Alutka..Trzymam za Was kciuki..Teraz już wszystko będzie dobrze, a kruszynka z tygodnia na tydzień będzie rosła i rosła..Niech Ci co są w niebie trzymają nad Wami teraz ochronny parasol szczescia..

reklama
Dzieki za trzymanie kciukow:)
Nie bylo tak zle...Ja to zawsze narobie sobie strachu-hihi.
Pogoda paskudna.Pada i jest zimno.Mialam dzis obrany moj krotki plaszczyk z zeszlej zimy...Dwa guziki u gory zpiete a reszta nie bo wystaje brzuch-hihi.
Zaraz jade do przedszkola...jak super,ze mamy weekend:)

Do góry