reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

DZIĘKI ;-) Zobaczymy jak mi się jutro dzionek ułoży, albo będę siedziec w domu i ryczec albo się z kimś umówię i będę zapijac smutki... albo rzucę się w wir organizacji koncertu. Jeszcze raz dzięki!

Tak czy siak ja i tak będę o Tobie myślała wspierając Cię dobrą energią :-)

reklama
SHE - w cuda warto wierzyć, zrób teścik.
Ja z Wami dzisiaj już się będę żegnać, zmykam z pracy do domku. Muszę odpocząć i wyprostować plecki.
Życzę miłego wieczorku a Staraczkom, upojnej nocki i mocnych przytulasków.
Do jutra kobitki kochane

no my kobiety tak mamy, jak ja chcialam byc w ciazy to przed okresem powiekszajacy sie brzuch widzialam i duzy biust - wyobraznia cuda robi :-D.

tym razem od 20 dc prawie co 2 dni testy robilam :-D .

no my kobiety tak mamy, jak ja chcialam byc w ciazy to przed okresem powiekszajacy sie brzuch widzialam i duzy biust - wyobraznia cuda robi :-D.

tym razem od 20 dc prawie co 2 dni testy robilam :-D .

Hihihi... A testy kupiłaś hurtem? Bo ja jak chodzę do apteki to mam wrażenie, że te panie widząc mnie z miejsca wiedzą po co przyszłam. Czasem się zastanawiam, czy nie widzą we mnie desperatki. Chyba zmienię aptekę na jakiś czas ;-)

W maju test kupował M. Pierwszy raz. I były 2 krechy. Choć ja nie chciałam go robić. Miałam trochę nadziei, że jak ten sprzed 2 dni też kupi on to znów będą 2. A tu lipa :-(

kochana kupiłam hurtem, tylko ze tyle ich zrobiłam przed terminem @, ze jak po @ wyszly II to akurat byla to ostatnia sztuka i stwierdzilam ze na pewno jest popsuty. m nie mial innego wyjscia jak jechac do apteki po reklamowke kolejnych ;-)

zrob sobie tescik jezeli choc troche Cie to uspokoi.

No ja na początku też myślałam, że sobie wmawiam, bo okres spóźnił ni się tylko 5 dni... kupiłam 3 testy, każdy inny, 2 zrobiłam w pracy (z której od razu się zwolniłam), a 3 następnego dnia przed wizytą u gina i na wszystkich były 2 wyraźne krechy. Tak sobie myśle, że w tamtym cyklu co zaszłam chyba miałam trochę wcześniej owulkę i dlatego od razu wszystko było widac na testech i usg, no i w moim samopoczuciu.
A Ty She co się masz stresowac, wiesz jak to bywa z tymi aptecznymi testemi, powtórz sobie w pon i tyle bez narwów i nastawiania się na niewiadomo co.

pardoes - to dobrze, że czujesz sie lepiej. I wizyta Cie uspokoiła!

emik27 - witaj!Dla Aniołka Światełko(*). Zostań z nami. Zobaczysz jak szybko czas minie do staranek o następny cud!!!

Aga34 - nie ma za co:)

Ola81 - zupełnie się na tym nie znam:(Wiadomo dlaczego nie pęka??Trzymaj się Kochana!!!

V_jolka80 - ale dzis pyszny obiadek upichciłaś:)Chyba naprawdę jak będę kiedys u babci, to sie wproszę na taki:)

She - no to super!!!Ślicznie będziecie wyglądać..Czekam na zdjęcia:)To oby naprawili jak najszybciej. U nas na dworzu zimno i pada..ale w domu całkiem ciepło!!!Pamietaj: cuda się zdarzają:)popieram Koti - zrób teścik:)

ruda-85 - witaj!Przytulam juz dziś za jutro!

koti81 - ech ta podświadomość:)Przez te testy to zbankrutować jak widze można:) Ja dwa póki co robiłam i na obu były II kreseczki!Teraz jak zaczniemy sie starać to też chyba od razu całą reklamówkę kupię:)

Dziewczyny wróciłam od mojego gina!Maiła mi wypisac tylko zwolnienie, a przy okazji dał mi skierowanie na usg tarczycy(bo wyczuwa jakis guzek i ogólnie mówi, że mi strasznie "wyszła" po tej ciąży)i sam poszedł ze mną i mnie umówił na 15.10.!!!(chyba dobrze, bo sama to bym pewnie ciągle odkładała na kolejny dzień)Troche sie już boję co wyjdzie:(Podświadomość działa i wymyślam juz jakieś straszne rzeczy!!:(

kochana kupiłam hurtem, tylko ze tyle ich zrobiłam przed terminem @, ze jak po @ wyszly II to akurat byla to ostatnia sztuka i stwierdzilam ze na pewno jest popsuty.

Ja tak samo pomyślałam o moim, który pokazał II. Dzień później robiłam drugi. A potem jeszcze 2 :-) Do dziś je mam... :-( Nie potrafię ich wyrzucić. To moja jedyna pamiątka po Orzeszku. Taka namacalna. Poza jednym jedynym usg... :-(

zrob sobie tescik jezeli choc troche Cie to uspokoi.

Pomyślę. Choć wiem jaki będzie wynik.

No ja na początku też myślałam, że sobie wmawiam, bo okres spóźnił ni się tylko 5 dni... kupiłam 3 testy, każdy inny, 2 zrobiłam w pracy (z której od razu się zwolniłam), a 3 następnego dnia przed wizytą u gina i na wszystkich były 2 wyraźne krechy.

No widzisz. A u mnie I wyraźna. Nawet śladu drugiej nie było :-(

Tak sobie myśle, że w tamtym cyklu co zaszłam chyba miałam trochę wcześniej owulkę i dlatego od razu wszystko było widac na testech i usg, no i w moim samopoczuciu.

Ja na pewno miałam wcześniej, bo zaszłam tydzień @ :-)

A teraz tak sobie myślę, że szanasa na zajście była jakieś 14 dni temu. To jakby coś miało być to już chyba test dałby II?

A Ty She co się masz stresowac, wiesz jak to bywa z tymi aptecznymi testemi, powtórz sobie w pon i tyle bez narwów i nastawiania się na niewiadomo co.

Nie nastawiam się. Już nie. 2 dni temu miałam tycią nadzieję. Teraz już nie. A jeśli będę musiała się zapisać do gina, bo @ uparcie będzie się spóźniał, to i tak przed wizytą będę musiała siknąć, bo gin w czerwcu mi zapowiedział, że przed wizytą mam zrobić i już. I nieważne, że będę pewna, że nic się nie wydarzy. Sikać bez gadania.

She poza tym przypominam, ze beta w organizmie przyrasta w ciągu 48h kilkadziesiąt razy a te domowe z moczu to wykrywają już od 25 jednostek. wiec nawet jakbyś jutro z rana zrobiła zwykły to może już wyjść pozytywny. I wcale Cię nie nakręcam. Ja za pierwszym razem tak miałam, pierwszy zrobiłam w dzień spodziewanej @ i wyszła jedna krecha a dwa dni później to już były dwie. A ostatnio jak mi się spóźniał i zrobiłam test w niedzielę rano i wyszła jedna kreska to godzinę potem dostałam @

reklama
2 godziny temu uratowałam teściowi życie,ale o tym potem jak emocje opadną,bo się jeszcze trzesę.

Właśnie dostałam od swojej lekarz ciekawy artykuł odnośnie szczepień.
Wyraźnie widać silne powiązanie zatruciem rtęci i autyzmem i innymi chorobami .
Jestem w szoku,bo wiedziałam duzo na ten temat ,ale po przeczytaniu artykułu stwierdzam,że wiedziałam tyle co wierzchołek góry lodowej.
Dziewczyny przeczytajcie ,bo to chodzi o zdrowie Waszych dzieci.
Myśle,że warto pomimo tego,ze artykuł jest strasznie długi.
Teraz jednak nikt już nie zaprzeczy....
Ważne! Ukrywane dowody wieloletniego zatruwania dzieci rtęcią... :: NewWorldOrder.com.pl
:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

Do góry