reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U nas przed chwilą też lało i jeszcze ten wiatr straszny. A ogrzewania nie włączyli a by się przydało. Mam nadzieję, że nie będę czekała do 15 października. Tym bardziej, że płacimy za centralne już od września.
A może zrób testa. Chyba, że to przez stresy tak Ci się @ opóźnia.

My też już za ogrzewanie płacimy.

Test robiłam w 31dc, był negatywny. Dziś jest 33. Chyba nie warto?

reklama
Ech dawno mnie nie było, starałam się podczytywac co u Was, ale macie taka produkcję, że niestety nie nadążam, no i trudno mi czasami wyłowic istotne informacje, więc z góry przepraszam, że nie poodpisuję. Widzę sporo nowych ników, za to starych coraz mniej...Nowe dziewczyny witam i przytulam, a do "starych" wysyłam zapytanie co u Was?
Karola jejku zobacz jak się wszystkie stresowałyśmy, a to już 11 tc :-)
Kinga Ty to już w zasadzie na wylocie, przykłady takie jak Twój zawsze podnoszą na duchu
13x13 cieszę, że z Twoją dzidzią wszystko ok:-D, jakoś Ciebie chyba też mniej ostatnio
Koti zdrowiej jak najszybciej, u Ciebie też ten suwaczek zasuwa do przodu, że hej
Kaśka 0201 widzę nowy suwaczek, bardzo ładny :tak: i apóźnione gratulacje za zdaną teorię na prawko
Ola mam wrażenie, że Ciebie też coś malutko, zawsze lubiłam czytac Twoje posty...
Agnieszka ty nadal taka zabiegana? Fajnie, że maluch szaleje :-D Ty jesteś kolejnym przykładem, na to jak ten czas leci, już 27 tc, rany jak ten czas leci, a pamiętam początek suwaczka...

Nie wiecie czemu Carri się nie pojawia i Mama Sówka?

Widzę, że generalnie na forum przybyło fasolek GRATULACJE!

A u mnie nic ciekawego, nadal jestem bezrobotnym magistrem, ale za to zameldowanie tymczasowe udało mi się załatwic i będę się mogła zarejestrowac w UP. Przygotowania do organizowanego przeze mnie koncertu charytawnygo jakoś lecą, ale zaczyna mnie to kosztowac coraz więcej stresu. No i jutro jest ten niefajny dzień, nie wiem jak go przetrwam... miał się urodzic mój kochany bąbelek...

She no też tak może być, ale jeżeli masz podejrzenia że coś moze byc na rzeczy to lepiej zrobic i sie nie stresowac dodatkowo ;-)

witaj ruda-85 :-)

She no też tak może być, ale jeżeli masz podejrzenia że coś moze byc na rzeczy to lepiej zrobic i sie nie stresowac dodatkowo ;-)

Jak nie przyjdzie do niedzieli to może się skuszę. Choć na cud nie liczę. Jutro nie pójdę, bo i tak na wynik musiałabym czekać do poniedziałku a to by mnie chyba wykończyło.

Ruda-85 zajrzyj do nas jutro. Wesprzemy Cię naszą pozytywną wibracją. Może to choć ciupek pomoże...

DZIĘKI ;-) Zobaczymy jak mi się jutro dzionek ułoży, albo będę siedziec w domu i ryczec albo się z kimś umówię i będę zapijac smutki... albo rzucę się w wir organizacji koncertu. Jeszcze raz dzięki!

reklama
jezeli cosik jest... to w pon moze i tescik sikaniec by juz wyszedl ;-)

Teścik sikaniec robiłam 2 dni temu. 1 solidna krecha. Tempka za to zaczęła mi dziwnie skakać. Raz powyżej 37, raz 36,8. Muszę przestać myśleć o tym, bo sama zaraz wywołam u siebie objawy ciąży bez ciąży. Nawet druga kawa stanęła mi godzinę temu w gardle... Boże co to podświadomość nie robi z człowieka.

Do góry